- 10 Haziran 2024
- 139
- 44
- 13
- Konu Sahibi maaaaviiii
-
Pcos var bende ama hormonlarım dengeli ve adetim düzenli. Sadece ultrasonda o görüntü var. Allahım bize o güzel haberi almayı nasip etsinMerhabalar gerçekten zor bi süreç sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende bu ay adet olunca 3.çatlatma iğnemi deniycem çok korkuyorum Nolcak bilmiyorum .umarım herşey güzel olur sizin için sizin sıkıntınız neden kaynaklı peki
Aynı durumdayız tam pcosta demiyolar ama hafif diyorlar adetlerim düzenli .letu kullandım siz ne kullanmıştınızPcos var bende ama hormonlarım dengeli ve adetim düzenli. Sadece ultrasonda o görüntü var. Allahım bize o güzel haberi almayı nasip etsinyumurta geliştirmek için hangi ilacı kullanmıştın
Klomen kullanmıştım üç kez. Letuyla kaç mmken iğne verdi doktorAynı durumdayız tam pcosta demiyolar ama hafif diyorlar adetlerim düzenli .letu kullandım siz ne kullanmıştınız
Merhabalar. Ben de 18. güne kadar adet olmadım. Dün doktora gittim adetliyken. Yumurta catlayamamis kiste dönüşmüş. O yüzden tedaviye ara verdik. Korkutmak istemem fikir olsun diye yazdım.Kızlar bugun çatlatma iğnenin 18 günü daha adet olmadım bunu yaşayan varmı
Ben ilk kullandığımda 19 felan oldu öyle vurdu yanlış hatırlamıyorsam ama sonrasında yumurtam 35 santim kiste dönüştü ilaçtan ötürü çünkü benim yumurtam kendisi ilaçsızda çok güzel büyüyordu sonra biraz ara verdim 2-3 ay sonra denediğimde günde 1 tane içtim ilacı kiste dönüşmesin diye o zamanda 20 olmuştu yumurtam öyle vurduk bakalım bu denememde ilaçsız denemek istiyorum kendi büyüsün doğal öyle denemek istiyorumKlomen kullanmıştım üç kez. Letuyla kaç mmken iğne verdi doktor
Ben varım canım ama daha adet olunca deniycez sizin ilk miydibu ay yumurta takibi yapan yokmu kızlar çatlatma İğnesi olacak olan
Hayır cnm 3. DenemeBen varım canım ama daha adet olunca deniycez sizin ilk miydi
Benimde bu adetimde 3.denememizi yapıcazHayır cnm 3. Deneme
Ama benim çatlatmada 3. Sizin aşılamamıBugun iğnelere başladım
Kanallarin acik oldugunu nerden goruyo ya cok ilginckızlar pazar günü adet oldum doktor 3 günü gel dedi doktoru değiştirdimrahim filmi istedim gerek yok dedi kanallar açık diyo tekrar yumurta büyütme ve çatlatma işlemi yapılcak umarım bu sefer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?