- Konu Sahibi AlayciKus1
-
arkadaslar bende gitti gidiyordan ısmarladım bugün elime gecti kullanmaya basladım bakalım sonucuna bilgilendiririm sizi
şimdi kızlar başlık açmayı bilemiyorum açabilsem bu bilgiyi herkes öğrenecekti, şimdi inanın benim yıllardır yapmadğım bısı yoktu kaşlarım için resmen takıntılı oldum krem vazelin yağlar özel karısımlarr bu sitede ne denılıyosa yaptm sarımsak ble bu kadar fayda etmedi inanın bugun aynada baktım ınanamadm ilk defa kaşımın başı bu kadar dolmustuu ve ınanın ben normalde hıc bı forumda yazmam ilk defa bıseyın işe yaradğını yazıyormm ben bu gitti gidiyordan aldım arkads ismini vermıs yumurta sarısı yağı ve reby mips yani gercekten kaşlarım birden o kadar gürleştiki anlatamam sizde deneyin ins farkı gorceksınız
arkadaslar ben aldım yumurta sarısı yağı 10 gün oldu bi değişim yok su an zamanla yazzarım
Ya ben de karar veremedim şimdi alsammı almasammı ?
yumurta yagini falan bilmem ama . benden size süper tarif hem de 100 de 100 uztıyor, hatta oyle uzatıyor ki kipriklerinizi uzdikca kesmek zorunda kalicaksiniz ! Sizde türkiyede bulunuyormu bilmiyorum ama bizde ona GENEGERÇEK YAĞI diyorlar. isterseniz rusca da ismini yaza bilirim KOSTOROE MASLO( КАСТОРОВОЕ МАСЛО. kızlar kulak çubugunun yardimiyla kipriklerinizin diplerine sürün. hatta saçlariniza ve kaşlarınızada süre bilirsiniz. cok etkili hakiketen de.yalniz kaşlara surdugumuz zaman kişinin tuy yapisilya da alakalı , eger benim gibi ince saç tellerini sahipseniz ince de cikicakdir. hadi kolay gele!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?