- Konu Sahibi AlayciKus1
-
Arkadaşlar henüz kullanmaya başlayalı 5 gün oluyor.Kesin cevap için erken.Ancak kirpikleri uzattığını farkeder gibiyim.Benim altta hiç kirpiğim yok,gürleşsin istiyorum.Ürünü sabah akşam kullanmak gerekiyormuş.Gitti gidiyorda öyle yazıyor.Ancak ben çalışıyorum,işe gidiyorum öğretmenim.O yüzden sadece akşamları hem kirpiklerime hem de kaşlarıma kulak çubuğu yardımıyla sürüp yatıyorum.Sabaha kadar öyle duruyor.ınşallah fayda eder,ben de sizler gibi çok merak ediyorum.Sonuçtan sizi haberdar ederim.
mrb kızlar az önce nette takılırken yumurta sarısı yağı diye birşey gördüm,kaş ve kirpikleri bir haftada uzatıyormuş,hatta 100de % garanti veriyorlar,para iade garantisi bile var,acaba aranızda kullanan varmı,:enbuyukkk:
arkadaşlar bu yazıyı okuduktan sonra netten hemen sipariş verdim 2 hafta önce çünkü ben bugüne kadar kaşlarım için ne sürdüysem kar etmedi bütün yağları denedim bi faydası olmadı aksine döktü kaş kontürü yaptırmıştım doğal görünmediği için sevmedim birbuçuk sene içinde silindi ve yaptırmadım bidaha. işte tam o sırada napıcamı kara kara düşünürken ve üzülürken bu yağı kullanmaya başladım 2 hafta gece gündüz sürdüm seyrek kaşlarım gürleşti uzadı istediğim şekle geldi inanın benim kaşlarım adam olduysa sizde deneyin senelerce çektim kaşlarımdan şimdi çok mutluyum kullanmaya devam edicem biraz daha bu arada söylemeden geçemicem bazı arkadaşlar yumurtanın yağını çıkarıp kendileri yapıp sürüyormuş bu öyle bi yağ değil iranda yetişen 150 bitkinin yağıymış dolayısıla yumurta ile bi alakası yok boşuna uğraşmayın
yanlış olmasın genegerçek yağı tüyleri yok etmede kullanılıyormuş
herhangi teflonda olur canım,
sarısı pişiyor iyice sonra rengi sararıyor ve yanmaya başlıyor sabredeceksin yanmaya başlayınca zaten daha küçülüp yumuşamaya başlıyor, sonrada pekmez gibi sıvıyı görüyorsun damla damla biraz daha yakıp eğiyorum tek tarafa biriktiriyorum yağı,
çok uzun süre gidiyor, kaşlarıma da sürüyorum ama hint yağıda sürüyorum kafama göre bi ondan bi ondan yani
birde kaş için sarımsak çok iyi arada bir ondan yap sarımsağı kesip oraya sür beklet yıka eskiden çok seyrek kaşlarım biraz öyle kendine geldi rengide koyulaştı yağlarsan sanırım
bu arada ev çok pis kokuyor dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?