Doğal Saç Bakım Kürleri Yumurta sarısına dikkat!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

thyanel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
172
4
96
İstanbul
Arkadaşlar ben zeytinyağı ve yumurta sarısı kürü uyguladım saçıma ve çok faydasını gördüm yumuşacık oldu, sonra bir arkadaşıma önerdim ama kendisi saçını durularken sıcak su kullandığı için yumurta saçında pişti! yani komik geliyor ama gerçekten eziyet çektik temizledik ama bir kaç gün menemen gibi koktu arkadaş. saçınıza içerisinde yumurta olan bir kür uygulayacaksanız soğuk suyla durulayın lütfen. uyarmak istedim. sevgiler.

Arkadaşlar ben zeytinyağı ve yumurta sarısı kürü uyguladım saçıma ve çok faydasını gördüm yumuşacık oldu, sonra bir arkadaşıma önerdim ama kendisi saçını durularken sıcak su kullandığı için yumurta saçında pişti! yani komik geliyor ama gerçekten eziyet çektik temizledik ama bir kaç gün menemen gibi koktu arkadaş. saçınıza içerisinde yumurta olan bir kür uygulayacaksanız soğuk suyla durulayın lütfen. uyarmak istedim. sevgiler.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sacıma bi bakım yapmıyorum normalde ama acaba yumurtalı bişiler denesem mi diye baktım ve bu yazıyı gördüm... =) iyiki önce okumusum... =)

Çok alemsın bende Çok merak ettım zararını Çok komıktı tŞkler

delikafadulden ahahah ne güldüm Allahta seni güldürsün ya :)
ben çok sık yparım bu maskeyi ve kafamda 10 saat durdugunu ile bilirim yani ama ılık suyla duruluyorum hiç böle bişey olmadı üzüldüm arkadasın için bir daha denemeye korkar sanırım ama gerçekten güzel bir maske oluyor saçlar için. ben ilk yaptıgımda saçlarım sertleşiyor ama 2. yıkamamda yumuşuyor denemenizi tavsiye ederim nede olsa kimyasal değil saçlara zararı yok bence benim saçlarım parlıyor ve güçleniyor hatta kırıklarının bile iyileştigini düşünüyorum :utangac:

Ahahah:D Arkadaşlar bu maske saçı çok kuru olanlarda zor çıkıyor ona göre düşünerek yapın:D

turplu su sacı uzatıor ya turplu suyun ıcıne de yumurta atıyorz.suyu sogutp ööle atın yumrta pişşio:D

ewet cnm gerçekten çok haklısın bende 2 gün önce turplu su yaptım ve galiba yumurta saçımda pişti ondna öncede beyazı pişmiişti bi kaç hafta önce cokacimcoook ıyy iğrençti ya 2 gündür burnuma yumurta kokusu geliyo arkadaşlarım miss gibi şampuan kokuyolar ben yumurta iğreniyorum ya bidaha koymıcam turplu suyuma ve güzel kokmasını istiyorum saçlarımın :sm_confused:

yumrtayı asla diplerime surmem..sadece uclarına surerm oda kırıkları onluyor.diplere asla surmeyn kaşıntıya sebep oluyor ve temzlenmesi zor oluo

yumrtayı asla diplerime surmem..sadece uclarına surerm oda kırıkları onluyor.diplere asla surmeyn kaşıntıya sebep oluyor ve temzlenmesi zor oluo

ama turplu suyun içine koyup karıştırıyoruz doğal olarak sürerken diplerede sürülüyor turpla beraber :bbo:

1 yumurtanın sarısı yarım limon suyu ve biraz zeytin yağı ılık suyla zaten saçımı ıslatıyorum şampuanlamak için biraz fazla suyu kullanıorum ilk etapda normal yıkamasını yapıyorum sonra yumuşuyor oparlıyor

bende yüzümesürmüştüm yumurta. saç diplerine de gelmiş ki pişmiş yumurtalar vardı saçımda. allahtan çok azdı da temizlendi hemen. Çok komikbirdurum. saçımda yumurta yaptım resmen:D

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah razı olsun gülmeye ihtiyacım vardı :roflol::roflol:allah da sizi güldürsünnalkisalkisalkis

Back
X