Gebeliğe Hazırlık Yumurta kücüklügü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Incir kurunu mutlaka dene canim sende o bayagi faydalıymis. Ben yapamıyorum cunku sut hormonum yuksek cikti

bence böyle bir sorundan dolayı olmuyorsa uzulecegıne mutlu ol derım cunku en basit tedavı bu şekılde.Yumurtlamanı saglamak ıcın ilaç verır catlatır ılıskı gunlerını verır sana.Buna bozma moralını yarın progesteron ölctur yumurtlama olmamıssa da sorun degıl yanı.Ayrıca tsh 2.5altında olması beklenıyor ama tsh gebe kalmaya engel degıl yuksek bıle olsa ılacla 1ayda düşer.Lh ıle tsh arasında bıe baglantı yok ama lh fsh oranı yuksekse polıkıstık over’den şüphelenılıyor var mı kilo sorunun?tüylenme problemın??varsa da sorun degıl çözümü olan basit tedavılerle halledılıyor

Yaa cok cok teşekkür ederim bu guzel moral duzelten yorumun icin. Cok sukur kilo problemim yok, tsh 2.03. Lh degerim Fsh degerimden 1 fazla ne kadar etki eder bilmiyorum. İnşallah halledilir, Allah razı olsun senden :)

Canim progesteron degerin kac cikti gebelik olustumu birde merak ettim

Canim direk femarayla baslansaydi keske doktor bana klomen dedi bende ozellikle belirttim dha iyi bir ilac varsa onunla deneyelim zman kaybetmeyelim dedim femara cidden buyutuyor canim insallah sende kullaninca faydasini gorursun

Merhabalar bende 1 senelik evliyim 1 senedir hiç korunmadan benim de bebişim olmadi hormon testi yaptırdım sizce normal

Eklentiler

• 20231001_082139.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…