• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta kalitesizliğinde aldığım vitaminler...

Fiona34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
145
75
48
50
Merhaba bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve adetimin 3, günü 8 gün menapur iğne oldum. 4. Günde hiç yumurta görünmedi ve estrofem e başladık. İki gün kullandıktan sonra estrofemi günde bir defa e2 değerim 71 cikti yapılan tahlilde.8.gun iğnelerin bittikten sonra 5 yada 6 mm 4 folikul görüldü. Ama yapılan E2 tahlil sonucum 70 çıktı ve östrojen yükselmediginden tedaviyi sonlandırdı Dr um. İki seçenek var dedi Dr um. Ya Kıbrıs yumurta donasyonu ya da vitamin takviyesiyle iki ay sonra tekrar deniycez. Bana biostrol verdi günde üç defa. Bende yanında prowomen ve innate pronatal aldım. Kullananlar yardımci olur mu acaba nasıl kullandiniz işe yarıyor mu çok merak ediyorum.

Merhaba bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve adetimin 3, günü 8 gün menapur iğne oldum. 4. Günde hiç yumurta görünmedi ve estrofem e başladık. İki gün kullandıktan sonra estrofemi günde bir defa e2 değerim 71 cikti yapılan tahlilde.8.gun iğnelerin bittikten sonra 5 yada 6 mm 4 folikul görüldü. Ama yapılan E2 tahlil sonucum 70 çıktı ve östrojen yükselmediginden tedaviyi sonlandırdı Dr um. İki seçenek var dedi Dr um. Ya Kıbrıs yumurta donasyonu ya da vitamin takviyesiyle iki ay sonra tekrar deniycez. Bana biostrol verdi günde üç defa. Bende yanında prowomen ve innate pronatal aldım. Kullananlar yardımci olur mu acaba nasıl kullandiniz işe yarıyor mu çok merak ediyorum.
Canım bence yanında incir kürüde dene araştır iyi geliyor diye biliyorum d vitamininede baktır onunda düşük olması kalitesiz yumurtaya sebep oluyor

Adetin 2-3 günü fsh, e2 ve amh kaç

Çok tşk ederim ilginiz için. Şu an incirin mevsimi diye bol bol tazesini yiyorum ama doğrumu yapıyorum bilemiyorum

Adetin 2-3 günü fsh, e2 ve amh kaç
Mayıs ayında FSH 9 amh 0,037 e2 134 Haziran'da adet olmadan yaptılar FSH 17 temmuzda adetin 2. Günü yapıldı Amh 0.004 E2 27 FSH 38 di Ağustos ayında 1ay desolette kullandım kist im vardı ve geçti.eylul ayında hormonlarıma bakılmadı. Kist geçince hemen tüp bebege başladık ve yarım kaldı .

İyi akşamlar incir kürünün tarifini verirmisiniz?Ne zaman başlanmalı küre yardımcı olursanız sevinirim☺️
Canım ben yapmadım ama inciri kuru olarakda tüketebilirsin yada hoşaf tarzı yapıp içebilirsin internetr yazarsan çıkıyor sanırım zeytinyağlı incir yapıp yiyorlar ama hakiki zeytinyağı olacak

Var mı acaba farklı kür ve vitamin kullananlar..

Var mı acaba farklı kür ve vitamin kullananlar..
Merhaba benim doktorum DHEA, Balık Yağı ve Q10 içeren ilaçlardan verdi.

Birde saf arı sütü ile bal, polen, propolis, arı sütü karışımlarını her sabah eşimle birlikte tüketiyoruz.

İncir kürünü daha önce yaptım ama incirleri 4e bölüp hakiki zeytinyağında biraz bekletip yiyordum. Daha önce gebeliğim oldu ama inciri yediğimden mi bilemiyorum.

Merhaba benim doktorum DHEA, Balık Yağı ve Q10 içeren ilaçlardan verdi.

Birde saf arı sütü ile bal, polen, propolis, arı sütü karışımlarını her sabah eşimle birlikte tüketiyoruz.

İncir kürünü daha önce yaptım ama incirleri 4e bölüp hakiki zeytinyağında biraz bekletip yiyordum. Daha önce gebeliğim oldu ama inciri yediğimden mi bilemiyorum.
Bunların hepsini aynı anda mi kullanıp hamile kaldınız acaba?

Canım kesinlikle bunları araştırmalısın.

Saf arı sütü çok önemli. Co10 200 mg , Omega 3, L arginine hergün avakado.

C life macunda kullanmaya başlayabilirsin hormonların dengelenir.

Bunları mutlaka araştırmalısın.

Ayrıca prolaktin yükseliğin sorunun varsa incir yeme sakın.
İncir prolaktin yükseltir buda yumurtlama olmasını engeller.

Bunların hepsini aynı anda mi kullanıp hamile kaldınız acaba?
Hamile kaldığımda sadece inciri denemiştim ama dediğim gibi zeytinyağında bekletip yedim ben.

Arı ürünleri ve diğer vitaminleri şu anda aynı anda kullanıyorum. Arı ürünleri doğal olduğu için birde çok fazla yenmediği için sıkıntı oluşturmuyor. Arı ürünlerine alerji iz yoksa tavsiye ederim. Diğer söylediğim vitaminleri doktorum önerdi. Onları da bir araştırın isterseniz. Düzenli kullanımda ben faydası olacağını düşünüyorum.

Östrojenin kaç olması gerekiyormuş ki 70 çıkınca tedavi sonlandırıldı? Bana doktorum Fermotil ve Omega Royal veri. Fermotilin içinde yumurta kalitesini artıran maddeler bulunuyor ben memnun kaldım. Onun haricince hayıt suyu aslan pençesi içiyorum

Canım kesinlikle bunları araştırmalısın.

Saf arı sütü çok önemli. Co10 200 mg , Omega 3, L arginine hergün avakado.

C life macunda kullanmaya başlayabilirsin hormonların dengelenir.

Bunları mutlaka araştırmalısın.
Cvp için çok tşk ederim. Prowomen aldım içinde 200mg qenzim 550mg arjinin 400folit acid ve diğer vitaminler var.

Östrojenin kaç olması gerekiyormuş ki 70 çıkınca tedavi sonlandırıldı? Bana doktorum Fermotil ve Omega Royal veri. Fermotilin içinde yumurta kalitesini artıran maddeler bulunuyor ben memnun kaldım. Onun haricince hayıt suyu aslan pençesi içiyorum
Merhaba estrafam kullanmaya başladığımda 71 di. Dört gün kullandım ve 70 oldu. Östrojen in yükselmesi gerekiyormuş ama yükselmeyi ve tedavi sonlandırıldı.dediginiz vitaminleri de arastiricam çok sağ olun..

Merhaba estrafam kullanmaya başladığımda 71 di. Dört gün kullandım ve 70 oldu. Östrojen in yükselmesi gerekiyormuş ama yükselmeyi ve tedavi sonlandırıldı.dediginiz vitaminleri de arastiricam çok sağ olun.
Merhaba tedaviniz ne durumda

Back
X