Selam canim, umarim iyisindiraynen canım bende hatta netten bakıyodum rahim kalınlığı neden olur diye
bir sürü kötü şey okudum
sonra hoca en son muayenede gördü polipi
hatta o da öncekilerde göremedi ki bana soruyordu adetin tam sökülmedi mi rahmin hala kalın diye
bazı polipler kendiliğinden kaybolabiliyormuş ama demek ki benimki kaybolmadı hala kalın
ben sonra hemşireye sorduğumda öğrendim rahmim neden kalın diye
polip yapıyor dedi sonra hoca ile de teyit ettim
bir an önce kurtulalım şu poliplerden inşallah
Ben Beeo nun kendi sitesinden almistim. Marka zaten oldukca guvenilir. Cok iyi bir paketlemeyle yolluyorlar kargoyu, tavsiye ederimARI SÜTÜ HANGİ MARKA KULLANDINIZ
Merhaba gecmis olsun bende seni bekliyordum nasıl geçti bende olacağım memorialda korkuyorum süreçten bahsedebilirmisinSelam canim, umarim iyisindirben bugun histereskopi oldum ve polipleri aldirdim cok sukur. Fakat bir surpriz oldu, filmde ve ultrasonda bir iki tane ufacik polip goruluyordu, ama operasyonda toplam 15 polip temizlemisler İyiki olmusum, onlarla yasadigimin farkinda bile degildim
Canımm selamSelam canim, umarim iyisindirben bugun histereskopi oldum ve polipleri aldirdim cok sukur. Fakat bir surpriz oldu, filmde ve ultrasonda bir iki tane ufacik polip goruluyordu, ama operasyonda toplam 15 polip temizlemisler İyiki olmusum, onlarla yasadigimin farkinda bile degildim
Saol canim, cok sukur. Senin haberlerini de merak ediyorum, surec degismis ama en dogrusu olmustur diye umuyorum. Ve umarim poliplee gitmistirCanımm selam
Yaa bak iyi ki olmuşsun şimd artık tertemiz başlayacaksın tedavine
benim polipi hoca göremedi ultrasonda
Kaybolmuş olabilir ya da saklanmış olabilir dedi
Prp yapacak bana çarşamba günü
Sonrasında yeniden kontrol ederiz
Histereskopiyi yapıp başlarız tedaviye dedi
Bende durumlar değişti canım
Bakalım neler olacak
Sen nasılsın işlem nasıl geçti zor oldumu
Merhaba beyhudecim, cok tesekkurler. İyi gecti diyebilirim, hic fark etmedigimiz 15 adet polipten kurtuldugum icin ne olursa olsun iyi gecti dememek haksizlik olurMerhaba gecmis olsun bende seni bekliyordum nasıl geçti bende olacağım memorialda korkuyorum süreçten bahsedebilirmisin
Çok sağ ol uzun yazin için bu ay adetle gideceğim bakalım benimde ağrı eşiğim çok düşüktür.Tahlillere ne kadar para ödediniz ameliyat dışında onlarida yazabilirmisin.Toplamda ne kadar ödeme yaptım cnm.İnsallah emeklerimiz bosa cikmazMerhaba beyhudecim, cok tesekkurler. İyi gecti diyebilirim, hic fark etmedigimiz 15 adet polipten kurtuldugum icin ne olursa olsun iyi gecti dememek haksizlik olurben daha once laparoskopi de olmustum, benim hep agrim olur bu tarz ameliyatlardan cikinca, adetlerim de agrili gecer. O yuzden cikista agrim oldu ama beni referans almak dogru degil, opudan sonra da cok agrim olmustu mesela. Bir igne yapiyorlar geciyor neyseki
Operasyondan 48 saat once yapilmis covid pcr testi istiyorlar senden ve refakatcinden. Sen ayrica akciger grafisi de cektireceksin. Ayriyetten anestezi icin gerekli tahliller de yapiliyor, kan grubu, tam kan, bulasici hastalik tahlilleri gibi... Biz gittik Memorialde yaptirdik hepsini, operasyondan 2 gun once.
Operasyon gunu de odaya cikadan Umut hoca bi muayene ediyor, operasyonu Semra hoca ve Umut hoca birlikte yapiyor. Muayeneden sonra odaya cikip hazirlanip ameliyathaneye iniyorsun, sonrasi anestezi zaten... Benim islemim normalden biraz daha uzun surdu. Normalde max, 30 dk suren bir islem.
Hicbir seyden korkmana gerek yok, her sey cok planli ve profesyonel isliyor. Agrim sizim olacak diye de korkma, en siddetlisini anesteziden uyanista yasarsin eger yasayacaksan, onu da bir igneyle cozuyorlar zaten
Minimum 2 saat odada istirahat edip taburcu oluyorsun.
Seninkk ne zamandi? Umarim cok iyi gecer, sifa olur canim
Çok sağ ol uzun yazin için bu ay adetle gideceğim bakalım benimde ağrı eşiğim çok düşüktür.Tahlillere ne kadar para ödediniz ameliyat dışında onlarida yazabilirmisin.Toplamda ne kadar ödeme yaptım cnm.İnsallah emeklerimiz bosa cikmaz
Canımm çok teşekkür ederimSaol canim, cok sukur. Senin haberlerini de merak ediyorum, surec degismis ama en dogrusu olmustur diye umuyorum. Ve umarim poliplee gitmistirAma saklanmis olma ihtimalleri de yuksek diyebilirim dunku deneyimimden. Onca polip nasil saklanmayi basarmis bende hayret x Bir de bazen polip gibi gorulen, filmde ultrasonda polip sanilan olusumlar rahmin katlanip dokunun ust uste gelmesinden de kaynaklanabiliyormus. Belki seninki oyle bir seydi Haberlerini bekliyorum, prp sifa olur insallah
Hadi simdiden hayirli ugurlu olsun insallahÇok sağ ol uzun yazin için bu ay adetle gideceğim bakalım benimde ağrı eşiğim çok düşüktür.Tahlillere ne kadar para ödediniz ameliyat dışında onlarida yazabilirmisin.Toplamda ne kadar ödeme yaptım cnm.İnsallah emeklerimiz bosa cikmaz
Yaptirma imkanin varsa yaptir gitsin canim, tum olumsuzluklari ortadan kaldirip, kafanda acaba kalmadan tedavi olmanin hafifligi baskaCanımm çok teşekkür ederim
Evet aslında dediğin çok mantıklı biliyormusun
Çünkü 2 seferdir bana hoca rahmin kalın diyordu hep
Belkide senin dediğin gibi oldu
Yarın işlemden önce hatırlat demişti
Hatırlatayım hocaya yeniden bakarım demişti
Bence de saklanma ihtimalleri de var
Hoca zaten bundan sonra bir de histeroskopi yaparım demişti bende yaptırırım kuzum temiz başlamak en güzeli
Hep haber verelim birbirimize
Zaten burdaki insanlarla dertleştiğimiz kadar kimseye anlatamıyoruz derdimizi
Evet kuzum daha ben opu aşamasına geçemedimYaptirma imkanin varsa yaptir gitsin canim, tum olumsuzluklari ortadan kaldirip, kafanda acaba kalmadan tedavi olmanin hafifligi baskayalniz sen henuz opu olmadin sanirim di mi, prp yaptiriyorsan olmadin diye dusunuyorum. Belki opudan sonraya saklayabilirsin histeroskopiyi, bende oyle yaptik. Pgt yaptirdigim icin saglikli embriyo cikarsa yapalim demisti. Simdi temizlenmis haliyle gelecek ay bir aksilik cikmazsa transfere baslayabilecegiz
Cook teşekkür ederim.En kısa zamanda iyi haberlerleHadi simdiden hayirli ugurlu olsun insallahCovid testleri esim ve benimkiler 550 lira gibi bisey tuttu, akciger grafisi dahil.
Kan testleri histeroskopi fiyatina dahil canim, ona ek ucret almiyorlar. Histeroskopi 5600, biliyosundur onu zaten.
doktor ilaç verdi mi bende de varmıs birsürü adet söktürücü verdi 3 aydırSelam canim, umarim iyisindirben bugun histereskopi oldum ve polipleri aldirdim cok sukur. Fakat bir surpriz oldu, filmde ve ultrasonda bir iki tane ufacik polip goruluyordu, ama operasyonda toplam 15 polip temizlemisler İyiki olmusum, onlarla yasadigimin farkinda bile degildim
Hayir hic ilacli tedavi olmadim.doktor ilaç verdi mi bende de varmıs birsürü adet söktürücü verdi 3 aydır
tüp bebeğe ne zman baslıcaksınız acabaHayir hic ilacli tedavi olmadim.
Dondurulmus embriyo transferi onumuzdeki adetle baslayacaktüp bebeğe ne zman baslıcaksınız acaba
Amin canim, insallahhayırlsı olsun inşallah sımsıkı tutunur