Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Cnm suan tıroıd ıcın hap kullanıyorum. D vitaminim cok dusuktu onun ıcın d vitamini bıde selenyum kullanıyorum. Yine tıroıd ıcın. Birde folık asit. Doktor Baska bırsey kullanma dedı. Hormonu tamamen kesti
Hormon dhea mi kullaniyodun canim..

Selamm kizlarrr...ne alemdesiniz..benim 8. Gun oldu..denemelere devam..ama sanirim..bu ayda olmicak..cunkii hic bir belirti yok..umidimi artik kaybediyorum..dogal olmasi icin..:hasta:tekrar tup bebek..hayal kirikliklari beni cok korkutuyor ve cok sıkıldim bu kosusturmaclardan..

Valla benımde psikolojim cok bozuldu sureklı durup durup aglıyorum. Esımde zaten ofisi tasıyor adamı gormek ne mumkun. Eve gelip zor yatıyor sabahta erkenden gidiyor sacma sapan onunlada tartısır olduk. Bu durumda deıl fıfı oturup 2 sohbet edemiyoruz.

Valla benımde psikolojim cok bozuldu sureklı durup durup aglıyorum. Esımde zaten ofisi tasıyor adamı gormek ne mumkun. Eve gelip zor yatıyor sabahta erkenden gidiyor sacma sapan onunlada tartısır olduk. Bu durumda deıl fıfı oturup 2 sohbet edemiyoruz.
Canim hormon ilaci kullaniyomusun..oda yapabiliyo..bazen bendede oluyo sulugozluluk..ben kullandigim ilaclara veriyorum artik..aslinda biraz sosyallesmemizz lazim ama pandemide zor biraz..bi hobiyle felanmi ugrassak acaba...bende asiri sinirlilik varr..buaralar..ani patlamalar yasiyorumm..allah sonumuzu hayretsinnn..fifiye gelince sinirli bile olsamm..o is bi sekilde oluyooo..bunu gorev gibi dusunuyorum artik. :KK68:.

Hormon ılacları bırakalı 1 hafta olcak cnm. zaten bu durumlar cıkınca ısden de ayrıldım evde kalmakta bana pek yaramıyor. Dun ailemle sahile gittik 1 saat bisiklet surdum bu haftada esımın memleketine gitmeyi düşünüyoruz bakalım. İyi gelir ıns. Bu aksam baslım bende o zaman romantik Bı yemek falan hazırlım 😣🧿💕💞

Hormon ılacları bırakalı 1 hafta olcak cnm. zaten bu durumlar cıkınca ısden de ayrıldım evde kalmakta bana pek yaramıyor. Dun ailemle sahile gittik 1 saat bisiklet surdum bu haftada esımın memleketine gitmeyi düşünüyoruz bakalım. İyi gelir ıns. Bu aksam baslım bende o zaman romantik Bı yemek falan hazırlım 😣🧿💕💞
Bisiklet surme imkanin varsa super..cok severim bisiklet surmeyeli ama yillar oldu sanirimm..binmeyeli bisiklete..aynen canim calismalara devam hic birakmayinn.. :süslü: :KK71::spor::KK60:

Ya ben sey sorucaktım bide kızlar carsamba gunu rahım fılmı cektırcem. Onun oncesı veya sonrası ılıskı yasak mı?

Canım sorma acaıp ii geldi hatta esıme dedım bisiklet alalım bana🙃😄 onun dısında kurlere dewam ediyorum cnm

Ya ben sey sorucaktım bide kızlar carsamba gunu rahım fılmı cektırcem. Onun oncesı veya sonrası ılıskı yasak mı?
Oncesi sakincasi olcagini sanmiyorum oyle bisey soylenmemisti bana sanki..ama sonradinda girmesen daha saglikli gibi sanki..en azindan 1 gun..

Canım sorma acaıp ii geldi hatta esıme dedım bisiklet alalım bana🙃😄 onun dısında kurlere dewam ediyorum cnm
Canim oyi yapmissin..hangi kurleri uyhuluyosun suan..ben hepten biraktimm..sadece ari sutu polen karisimi ve incir yiyorum hergun 1 tane

Cnm ıncır kuru yaptım bende 5 gun zeytinyağında beklettim karanlık yerde. Birde c lıfe aldım onu yiyorum

Kizlar 1 saat sonra cift cizgiyi gordum sonundaa :spor: :KK9:ne kadarda 2. Cizgi kalin ciktiysada tombis bi tip olcek sanirim benim kerata:emir_bebek:

Eklentiler

• Screenshot_20200720-184132.png
    Screenshot_20200720-184132.png
    503,4 KB · Görüntüleme: 61
Canm yeni bir test yaparak kesinleştir buna fazla idrar damlatmışsın
Kuzusumm gulelim diye paylastim aslinda..birasda..evet evet.fazla oldu nasil artik ciksin diye damlattiysamm.1 saat sonra cikmaz zaten sanirim..birde adetime daha 10 gun felan var..tesekkur ederim canim... :KK200: :KK200: cok once kendim keceli kalemle 2. Cizgiyi yapmistim:spor:..şu sıkıntılı sureclerimizde biras gulelim istedim..4 gun sonra bidaha yapcam bakalim..kismet..

Kuzusumm gulelim diye paylastim aslinda..birasda..evet evet.fazla oldu nasil artik ciksin diye damlattiysamm.1 saat sonra cikmaz zaten sanirim..birde adetime daha 10 gun felan var..tesekkur ederim canim... :KK200: :KK200: cok once kendim keceli kalemle 2. Cizgiyi yapmistim:spor:..şu sıkıntılı sureclerimizde biras gulelim istedim..4 gun sonra bidaha yapcam bakalim..kismet..
Tamam canm ben de hevesini kaçırmak istemediğim için olumsuz yorum yapmak istemedim🥰 Madem öyle tamamdır 😅rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haber alırsın 🤲

X