- 29 Mart 2019
- 175
- 202
- 39
ilk gebeliğim 30 yaşında evlendikten 6 ay sonra hamilelik düşündüğüm ay oldu.normalnkontrole gittik ve kalp atisi alınamayınca kurtaj oldum.kurtaj sonrası rutin kontrol için gittiğin de prof ultrasondan bakarken sen nasıl hamile kaldin hiç yumurtan yok dedi ve hemen amh testi istedi 0. 2 geldi sonuç ve büyük bir hızla tup bebek işine girildi bir anda.ilk tup bebek denemem trabzonda medikalparkta oldu.tek bir yumurta buldu ve 3. gün transfer etti sonuç.negatif.sonra aylarca doktor kontrolü ve hiç yumurta yok.tabi bir suru doktor geziyoruim bu sırada .sonra istanbula memorial hastanesine cem demirele gittim.yumurta bulundu 8 tane toplandı sadece bir tane embriyo 5. gun e geldi ve transfer sonucun negatif geldi.cok üzüldüm cem bey amh sonucun düşük ama umuttan var korkma dedi doğal yoldan hamile kalabilirsin dedi ve tup bebekten negatif sonuç aldığım ay dogal yoldan hamile kaldim.mucize gibi.malesef kalp atışını duyduk sevindik sonra kalp atisi durdu ve gene kurtaj.kromozom analizi yapıldı ve ben de problem cikti.en son kürtajın geçen yıl temmuzda oldu ve koça bir yıldır tup bebek yaptıramıyorum.uzun ve çok yıpratıcı süreç.Ya super tatlimm dogal yollla kalabildiysenn..kalabilirsin zatrn..sadece rezerv azligi varsa dogal yollada gebe kalabilirsin demisti bana doktorum..uzulme hic caninida sikma sakin..benimde 0.38 di 1 yil once dahada dusmuatur..peki dogal gebe kaldiginizda herhangi bisey yaptinizmi..