Yumurta kalitesi

ilkelabdi

Ne huzuru ya huzurevi mi burasi?
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.268
779
73
Merhaba arkadaslar ileri derece cikolata kisti hastasiyim.yumurta kalitesini artirmak icin kullandiginiz ilaclar nedir?faydasini da gördünüz mü?onerileriniz uzerine doktora danisacagim:)

Merhaba arkadaslar ileri derece cikolata kisti hastasiyim.yumurta kalitesini artirmak icin kullandiginiz ilaclar nedir?faydasini da gördünüz mü?onerileriniz uzerine doktora danisacagim:)
Redostim inanılmaz faydasını gördüm 4 yumurtadan 17 yumurtaya çıktı sayı ve kaliteleri arttı :)

ilkelabdi ilkelabdi Merhaba kaç yumurtanız toplandı bu tedavide, şu an kaçıncı gününüzdesiniz kaç embriyonuz var ?
Bu tedavide 18 toplandi 7 si olgun 4 tanesi dollendi 2 tane 3.gun 6 hucreli oldu 5.gun bekleniyor cumarteso 5.gun olacak insallah gider yavrularim.

Toplanan yumurta sayınız çok güzel ama neden olgun sayısı az , boyutları mi küçük kaldı acaba ?İnsallah gidecekler 🤗
Yumurtalarimin morfolojisi bozukmus.bundan dolayi maalesef 5.gune embriyom gitmedi.doktorum cok iyi elinden geleni yapti .sorun benimle alakali tibbin elinden helen bu kadar

Yumurtalarimin morfolojisi bozukmus.bundan dolayi maalesef 5.gune embriyom gitmedi.doktorum cok iyi elinden geleni yapti .sorun benimle alakali tibbin elinden helen bu kadar
Ya çok üzüldüm 🥺Peki bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?Nerde tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama Şişli Memorial i dusunebilirsiniz lab. Çok iyi

Ya çok üzüldüm 🥺Peki bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?Nerde tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama Şişli Memorial i dusunebilirsiniz lab. Çok iyi
Ankarada goruyorum :(belli bi sure ara verecegim.kendim yapsamda olamaz cunku tek tupum alindi 2.tupumdede hidrosalpink var.dogal yolla zor.doktorum cok bilgi verfi acikladi gelirsin burada da konusuruz bakariz dedi .bazen duzeltilemeyecek seyler olabiliyor

Back
X