Redostim inanılmaz faydasını gördüm 4 yumurtadan 17 yumurtaya çıktı sayı ve kaliteleri arttı :)Merhaba arkadaslar ileri derece cikolata kisti hastasiyim.yumurta kalitesini artirmak icin kullandiginiz ilaclar nedir?faydasini da gördünüz mü?onerileriniz uzerine doktora danisacagim:)
Merhaba 5.gune giden kac tane olduRedostim inanılmaz faydasını gördüm 4 yumurtadan 17 yumurtaya çıktı sayı ve kaliteleri arttı :)
Bu gün 2.gün daha 5. Güne gelmedik. Söylerim İnşaAllahMerhaba 5.gune giden kac tane oldu
Bu tedavide 18 toplandi 7 si olgun 4 tanesi dollendi 2 tane 3.gun 6 hucreli oldu 5.gun bekleniyor cumarteso 5.gun olacak insallah gider yavrularim.ilkelabdi Merhaba kaç yumurtanız toplandı bu tedavide, şu an kaçıncı gününüzdesiniz kaç embriyonuz var ?
Tamam haberinizi bekliyorum guzel haberler verelim birbirimizrBu gün 2.gün daha 5. Güne gelmedik. Söylerim İnşaAllah
İnşaAllah canımTamam haberinizi bekliyorum guzel haberler verelim birbirimizr
Kactanesi dollendi ne dediler pekiİnşaAllah canım
Toplanan yumurta sayınız çok güzel ama neden olgun sayısı az , boyutları mi küçük kaldı acaba ?İnsallah gideceklerBu tedavide 18 toplandi 7 si olgun 4 tanesi dollendi 2 tane 3.gun 6 hucreli oldu 5.gun bekleniyor cumarteso 5.gun olacak insallah gider yavrularim.
Bilmiyorum boyutlari kucuk kalmis olabilrToplanan yumurta sayınız çok güzel ama neden olgun sayısı az , boyutları mi küçük kaldı acaba ?İnsallah gidecekler
Eğer öyleyse önden farklı bir tedavi uygulanabilir aslında folikül boyutlarını eşitlemek içinB
Bilmiyorum boyutlari kucuk kalmis olabilrtekrar basa sarmak cok kotu ((
Bakalim nasil bi yol izlenecekEğer öyleyse önden farklı bir tedavi uygulanabilir aslında folikül boyutlarını eşitlemek için
Yumurtalarimin morfolojisi bozukmus.bundan dolayi maalesef 5.gune embriyom gitmedi.doktorum cok iyi elinden geleni yapti .sorun benimle alakali tibbin elinden helen bu kadarToplanan yumurta sayınız çok güzel ama neden olgun sayısı az , boyutları mi küçük kaldı acaba ?İnsallah gidecekler
Ya çok üzüldümYumurtalarimin morfolojisi bozukmus.bundan dolayi maalesef 5.gune embriyom gitmedi.doktorum cok iyi elinden geleni yapti .sorun benimle alakali tibbin elinden helen bu kadar
Ankarada goruyorumYa çok üzüldümPeki bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?Nerde tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama Şişli Memorial i dusunebilirsiniz lab. Çok iyi
Merhaba 5.gune kac tane gitti belli oldu muBu gün 2.gün daha 5. Güne gelmedik. Söylerim İnşaAllah
8 tane gitti canım çok şükürMerhaba 5.gune kac tane gitti belli oldu mu
Yaa masallah cnm darisi bizlere8 tane gitti canım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?