- 16 Haziran 2023
- 215
- 13
- 27
Amin ecmain inşallah bu son klomen denemem bunda da olmazsa aşılama yapıcaklar inşallah gerek kalmaz amaİnşaAllah gönlünce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ecmain inşallah bu son klomen denemem bunda da olmazsa aşılama yapıcaklar inşallah gerek kalmaz amaİnşaAllah gönlünce olsun
Neden hep klomen mi denedinAmin ecmain inşallah bu son klomen denemem bunda da olmazsa aşılama yapıcaklar inşallah gerek kalmaz ama
Doktor hep onu verdi çünkü ztn yumurtalarım gelişiyor benim sorun yok yani olmazsa yine gebelik sorarım hocaya biNeden hep klomen mi denedin
Bence femara dene bir de
Femara daha güçlü
Benim de gelişiyor çatlıyor ama tutmuyorDoktor hep onu verdi çünkü ztn yumurtalarım gelişiyor benim sorun yok yani olmazsa yine gebelik sorarım hocaya bi
Hım ben bunu hocaya sorayım bi . Yanlış anlamazsanız birşey sorucam biraz özelBenim de gelişiyor çatlıyor ama tutmuyor
Kalite açısından femara daha etkili yumurta büyütüyormuş
Tabi ki sorabilirsinizHım ben bunu hocaya sorayım bi . Yanlış anlamazsanız birşey sorucam biraz özel
Burdan sorayım da belki başkalarına da fikir olur . Hani doktor düzenli ilişki diyor ya o dönemde eşinin de sperm kalitesini yükseltmek için birşeyler kullanıyor mu veya kullanılsa bir sorun olur muTabi ki sorabilirsiniz
Veya özelden de mesaj atabilirsiniz
Yoo kalite için istediğini kullanBurdan sorayım da belki başkalarına da fikir olur . Hani doktor düzenli ilişki diyor ya o dönemde eşinin de sperm kalitesini yükseltmek için birşeyler kullanıyor mu veya kullanılsa bir sorun olur mu
Benim eşiminde yeterli çıktı ama ne bileyim işte daha fazla napabilirim tutsun diye düşünmekten yapamıyorum. Evet bizde gün aşırı yapıyoruzYoo kalite için istediğini kullan
Biz hiç kullanmadık
Eşimin sperm testi yeterli çıktı
Ekstra birşey yapmadık
Ama hergün ilişki sperm kalitesini düşürüyormuş
Bir dolu bir boş gitmek gerek
Seni anlıyorumBenim eşiminde yeterli çıktı ama ne bileyim işte daha fazla napabilirim tutsun diye düşünmekten yapamıyorum. Evet bizde gün aşırı yapıyoruz
Sebep arıyor insan o bulduğu sebebe görede çözüm çok zor bir durum ya çok yoruyor artıkSeni anlıyorum
Ben de sürekli eksik tamamlamaya çalışıyorum saçma sapan
Evet kesinlikleSebep arıyor insan o bulduğu sebebe görede çözüm çok zor bir durum ya çok yoruyor artık
Çok doğru özellikle çevrede bebişleri görünce sabretmek daha zor oluyorEvet kesinlikle
Ama biz kendimizi de parçalasak Rabbim mutlaka bir tarih yazdı
Sabırla beklememiz gerek ama nerdeeeeee
Benimde sol yumurta çatlamaya müsait mis bugün oldum iğne o iğne beni mafetti yaKizlar bnde dün vuruldum iğneyi solda ki yumurta çatlmaya müsaitmiş onu çatlattk dün toplamda üç yumurtam olduğnu söyledi doktor artık bu ay tutsun noluur ya allahım
Göbekten mi oldnz bna çok dokunmadi ya bu kez diğerinde koldan olmştmBenimde sol yumurta çatlamaya müsait mis bugün oldum iğne o iğne beni mafetti ya
Evet göbekten oldum çok ağrım var çok hareketli bir hayatım var yaaaGöbekten mi oldnz bna çok dokunmadi ya bu kez diğerinde koldan olmştm
A bnde ağri yok valla allaha şükürEvet göbekten oldum çok ağrım var çok hareketli bir hayatım var yaaa
Bende çok ağrı varya neden acabaA bnde ağri yok valla allaha şükür