- 16 Haziran 2023
- 215
- 13
- 27
Sağ tarafında 2 tane yumurta gördüm sanki sağ yumurtalık yazmış gibiKızlar burda kaç yumurta var ya birde ne yazmış doktor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ tarafında 2 tane yumurta gördüm sanki sağ yumurtalık yazmış gibiKızlar burda kaç yumurta var ya birde ne yazmış doktor ya
Doktora söyledin mi şikayetlerini o ne dediYok hiç duzensiz değil ama belim ayaklarım karnım da kasıkta ağrı var ya markete gittim geldim ağrı girdi
Doktora gittin miYok hiç duzensiz değil ama belim ayaklarım karnım da kasıkta ağrı var ya markete gittim geldim ağrı girdi
Evet canım yeni geldim iğne yi vurdum çok şükür artık güzel haberler. Alırız beraber şikayetlere normal dedi yumurtan büyümüş dedi o yüzden bu seferde bu dedi sol taraf dedi yumurtan bu dedi acaba iğne bunumu catkatiyor
Evet canım onu çatlatıyorEvet canım yeni geldim iğne yi vurdum çok şükür artık güzel haberler. Alırız beraber şikayetlere normal dedi yumurtan büyümüş dedi o yüzden bu seferde bu dedi sol taraf dedi yumurtan bu dedi acaba iğne bunumu catkatiyor
Onu bilmiyorum canım ama doktor işini biliyordur bence risk olsa vermez diye düşünüyorumBana bazı kan testleri.verdi orda yapmadım devlete gidicem birazdan birde dedimi oraya anlatayım çünkü hamileliklerim zor geciyor peki kanda bir sıkıntı çıkarsa hamilelik onerilmese iğne vurdum bir sıkıntı olurmu acaba ya
Banada ayın 28 de progesteron testi yap dedi normal hastanede nasıl yapabilirim acile gidince hemen yaparlar mıBana bazı kan testleri.verdi orda yapmadım devlete gidicem birazdan birde dedimi oraya anlatayım çünkü hamileliklerim zor geciyor peki kanda bir sıkıntı çıkarsa hamilelik onerilmese iğne vurdum bir sıkıntı olurmu acaba ya
Bende devlete gidicme bir bu kanlara baksın bunlar önemli şeyler baktım çevirisine önemli bir baksınlar olmadı tedavi orda devam edicem infertilite bölümü aldım randevu dogrumu wcabaOnu bilmiyorum canım ama doktor işini biliyordur bence risk olsa vermez diye düşünüyorum
Onu bilmiyorum canım ama bir randevu al öyle git olmaz ben yapmıyorum derse bir şey kaybetmesin ordan da acile sorarsın yani başka türlü bilmiyorum gercektenBanada ayın 28 de progesteron testi yap dedi normal hastanede nasıl yapabilirim acile gidince hemen yaparlar mı
Daha önceki iğne tecrübemde inanın hiç anlamadım ne zaman çatladığını.Evet büyümüş 22 mm olan var 21 olan var 7,8 tane yumurta vardı çatlatma iğnesi verdi dün 2 de vurdum 5,7 gibi ağrım oldu kasıkta sırtımda birde hafif sağ ayağımda ama aşırı bir akıntım gelmedi çatlamış mıdır acaba
Anladım ben ilk vurduğumda baya zorlu geçmişti adetimDaha önceki iğne tecrübemde inanın hiç anlamadım ne zaman çatladığını.
Sadece 36 saat sonra ilişki diyorlar
Ne gibi zorluAnladım ben ilk vurduğumda baya zorlu geçmişti adetim
Çok ağrım oldu adetim 3 gün geciktikten sonra geldi ve çok fazla kanamam oldu korktum hatta hastaneye gittim bir sorun yok dedilerNe gibi zorlu
Dün 2 de vurmuştum iğneyi şuan sağ tarafımda ince sızı ve iğnelenme oluyorNe gibi zorlu
Yumurtlama olduğu için kanama oluyorÇok ağrım oldu adetim 3 gün geciktikten sonra geldi ve çok fazla kanamam oldu korktum hatta hastaneye gittim bir sorun yok dediler
Anladım canım teşekkür ederimYumurtlama olduğu için kanama oluyor
Aslında bu iyi birşey
Ben de yumurtlama gördüğüm aylar çok kanama yaşıyorum.
İğneden bi 16.gün adet olmuştum
Diğer iğne ayımda da 18
İnşaAllah gönlünce olsunAnladım canım teşekkür ederim