yumurta gelişim takibi ve önemi !!!

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Arkadaşlar yumurta gelişim takibinin önemli olduğunu hatta çatlatma iğnesi zamanının son derece önemli olduğunu biliyortum ama ben bir doktora gittim ankarada . muayene oldum ve bana ilaçları yazdı tüp bebek için. gonal f başlıcam adetin birinci günü ve ikinci gününden itibaren de lucrine başlıcam 8. gün ultrasona gireceksin dedi. Sizce çok geç değil mi yani 8. güne kadar yine de bakılması gerekmiyor mu ? yoksa kişinin durumuna gör emi takip planı yapıyorlar anlamadım.Sizlerde nasıl oldu ?

• Konu Sahibi EU1
canım bende adetin 3. günü gonal f e basladım, 5 gün kullandıktan sonra ultrosona gireceğim. bence seninde normaldir ama istersen doktoruna bi danış, kafanda soru işareti kalmasın

• Konu Sahibi EU1

sana ilacı adetin birinci günü başlattığı için 8. gün bence ultrason kontrolü için normal...tabi ilacın dozunu da ona göre ayarlamıştır...çünkü ben adetin 3. günü başlamıştım puregon a 3 günde 1 çağırdı...6 gün sonra yumurta büyüklükleri tamamdı ve akşamına iğnemi oldum...

• Konu Sahibi EU1
arkadaşlar bir sorum olacak ganopen alıpta ayda 1 yumurta elde edilmesi normalmi yoksa olumsuz bişi mi

• Konu Sahibi EU1
Sağolun valla biraz olsun rahatladım. Benim ilk denemem ve tedirginim biraz . Bir de baktım herkesin ultrason takibi 4. gün başlıyor dedim neden benimki 8. gün . Doktoruma da sormalıyım haklısınız. Çok sağolun .Allahım hepimize nasip etsin inşallah o mutluluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…