yumurta gelişim takibi ve önemi !!!

E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar yumurta gelişim takibinin önemli olduğunu hatta çatlatma iğnesi zamanının son derece önemli olduğunu biliyortum ama ben bir doktora gittim ankarada . muayene oldum ve bana ilaçları yazdı tüp bebek için. gonal f başlıcam adetin birinci günü ve ikinci gününden itibaren de lucrine başlıcam 8. gün ultrasona gireceksin dedi. Sizce çok geç değil mi yani 8. güne kadar yine de bakılması gerekmiyor mu ? yoksa kişinin durumuna gör emi takip planı yapıyorlar anlamadım.Sizlerde nasıl oldu ?

canım bende adetin 3. günü gonal f e basladım, 5 gün kullandıktan sonra ultrosona gireceğim. bence seninde normaldir ama istersen doktoruna bi danış, kafanda soru işareti kalmasın

Arkadaşlar yumurta gelişim takibinin önemli olduğunu hatta çatlatma iğnesi zamanının son derece önemli olduğunu biliyortum ama ben bir doktora gittim ankarada . muayene oldum ve bana ilaçları yazdı tüp bebek için. gonal f başlıcam adetin birinci günü ve ikinci gününden itibaren de lucrine başlıcam 8. gün ultrasona gireceksin dedi. Sizce çok geç değil mi yani 8. güne kadar yine de bakılması gerekmiyor mu ? yoksa kişinin durumuna gör emi takip planı yapıyorlar anlamadım.Sizlerde nasıl oldu ?

sana ilacı adetin birinci günü başlattığı için 8. gün bence ultrason kontrolü için normal...tabi ilacın dozunu da ona göre ayarlamıştır...çünkü ben adetin 3. günü başlamıştım puregon a 3 günde 1 çağırdı...6 gün sonra yumurta büyüklükleri tamamdı ve akşamına iğnemi oldum...

arkadaşlar bir sorum olacak ganopen alıpta ayda 1 yumurta elde edilmesi normalmi yoksa olumsuz bişi mi

Sağolun valla biraz olsun rahatladım. Benim ilk denemem ve tedirginim biraz . Bir de baktım herkesin ultrason takibi 4. gün başlıyor dedim neden benimki 8. gün . Doktoruma da sormalıyım haklısınız. Çok sağolun .Allahım hepimize nasip etsin inşallah o mutluluğu.

X