• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta Dondurma İşlemi Bilgilendirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi 35ege
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

35ege

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
3
1
1
52
Merhaba Arkadaşlar .
Kasım 2016 da Türkiyedeki tüm Yumurta Dondurma Merkezleri (Tüp Bebek Merkezlerine) 30 dan fazla merkeze mail attım. Mailim şu şekilde 44 yaşındayım Amh hormunum 0,21 benim yumurta dondurma şansım varmı diye?
2 yerden %10 luk şansım var diye cevap geldi. Bazıları hiç cevap yazmadı bazılarıda yaşım ve amh düşük olduğu için olumsuz şansın yok dedi.
1. Jinemed Sağlık Grubu
2. Bahçeci Sağlık grubu
1. Jinemed Sağlık Grubu Teksen Çamlıbel e ait Merkezden Zuhal Taşçıoğlu (Uluslararası Hasta departmanı)Hanım efendi aradı. Kendisi son derece ilgili ve bilgili bir bayan. Ben Yurtdışında yaşıyorum kendisi Teksen Hoca ile görüşerek bana %5-10 lik bir şansım olduğunu bildirdi. Bende çok düşük olduğu için boşuna denem yapmayım dedim. Lakin Zuhal Hanım beni çok güzel etkileyerek kaybedecek bir şeyim olmadığını bir kaç gün ilaç tedavisi denememizi kaybedeceğimin sadece ilaç maliyetleri olacağını dile getirerek adetim başladığında kendilerini aramamı istediler ikna kabiliyeti ve tatlı dilli bi çok yüksek olduğu için benim de içimde birşeyler kıpırdadı. İlk günü adetim 15/12/16. Adetimin 2. günüde İlk ultrasonda sol 3 sağda 5 folukil vardı (3-5 mm aralığında). Türkiyeye gelmemi talep ettiler bende gelemiyeceğimi bildirdim. Bana uzaktan yardımla bu işe başladılar. ilaç isimlerini vererek ben yurtdışında ilaçları buldum ve tedaviye başladık bende iyi bir jinekolog doktor bulup ultrasan kontrollerimi talep ettiler 2 günde bir ultrasan film ve sonuçlarını kendilerine bildirdim. İlacın 4.gününde 21/12/16 sağda 7-8 folukil en büyüğü 8,4mm solda ise 4 en büyüğü 9,8mm ultrason sonucu çıktı.23/12/16 da sag yumurtalığımda 6-7-8mm boyutunda solda ise8-10-12,8mm değerler cıktı Teksen hoca 18 e çıkarmamız lazım dedi + ilave ilaç verdiler .26/12/16 sağ yumurtalığımdakiler küçüldü solda ise 10-12- 16mm kadar büyüdü.28/12/16 da sag yumurtalığımda 3-5 adet 5-6-8,8mm solda ise 4 folukil 11-16-23mm bu bilgiyi verdiğimde 28/12/16 tarihi için çatlatma işlemin başlanacağı söylendi. Ve 30/12/2016 tarihinde İstanbul Kalamış Tüp Bebek Merkezinde Teksen Hoca yurtdışında olacağından operasyonumu Op. Dr. Ömer Özdemir yapacakmış.sabah 09,30 beklendiğimi bildirdi Teksen Hoca.. Hemen biletimi aldım 30/12/2016 tarihinde sabah Jinemed Kalamış Tıp Merkezinde oldum. Hazırlıklar başladı operasyon odasına girdiğimde stresliydim . Op. Dr. Ömer Özdemir ve ekibi tatlı dilli güler yüzlülerdi. Doktorum okadar neşeli ve espriliydiki anestezi almamla arkasından hemen uyumuşum. Operasyon sonucu 3 adet yumurtamı tek iğne ile topladığının bilgisini verdi toplamda 2 saat süren zaman zarfında herşey bitmiş ve hastaneden çıktım. Jinemed Kalamış Tüp Bebek merkezi ekibine, Sayın Teksen Çamlıbel ve bana telefonumun tuşları kadar yakın olan Sayın Zuhal Taşçıoğluna şükranlarımı sunar başarılarının devamını Yüce Rabbimdem niyaz ederim. Ve Siz değerli okurlara 44 yaşında biri olarak yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim.

Back