YUMURTA DONASYONU

evet canım bugün yaptırdım valla negatif donasyonda bile negatif olunca insan iyice umutsuz oluyor
Sizin eş faktörlü mü yoksa sizden mi yani yumurtamı kullandınız donosyonu şansınız var ma daha donmuşlar var 5. Gün emriyosu demi hepsi kalite hakkında bişey dediler mi birde nerde denedik demiştiniz hit mi?

hitde denedim. Benden kaynaklı evet 6 tane 5.gün embriyosu var denicem tekrar ama olmayacak gibi yine hissediyorum

Merhaba. Biz da kıbrısta donasyon düşünüyoruz. Dr. Hit - Vita Altera - british klinik. Araştırmalardan Bu üçünün iyi olduğunu anladım. Bu klinikte yaptıranlara bikaç sorum olcak
  • istanbulda yasıyorum burda takip yapabilcek doktor bilen varmı?
  • bir de bu hastanelerde ilgili alaka nasıl acaba? Moral motive çok önemli cunku.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallag

Doktor hitin İstanbul'da kliniği var zaten dönem dönem geliyor aylık olarak oraya düşünürseniz danisaniniz ile iletsime geçerek kontrollere doktorun kendisine de gidebilirsiniz

Kimle calistigini bilmiyorum ama Istanbul Tüp bebek Aret beyin takip yaptigini /yapabildigini biliyorum fakat Kibris da hangi klinik ile baglantili bilemiyorum. Avrupa yakasinda /Gümüssuyu

Kimle calistigini bilmiyorum ama Istanbul Tüp bebek Aret beyin takip yaptigini /yapabildigini biliyorum fakat Kibris da hangi klinik ile baglantili bilemiyorum. Avrupa yakasinda /Gümüssuyu
Duymuştum kendisini evet onlarla da bir görüşeyim belki o kıbrıstan birine yönlendirir. Teşekkürler

dr halil ibrahim tekin cok iyi bir tercih. gercekten.

sana cok üzüldüm allahtan ümüdini kesme. bizimkide olmadi ve yine deniyoruz. ama bilki emin ellerdesin en iyi doktorda tedavi görüyorsun. almanyada yasiyorum, Kocam 3 hafta önce istanbula ilac almaya gitmisti. bunca eczaneleri aradi, bulunamiyan ilaclari bulamayinca dr hit kibris merkezi aradik, allah razi olsun bize hemen o bulunamayan ilaclari bizim icin buldular, istanbuldan bize ayni gün buldular. esim oraya gitti aldi. yani bunu yapmak zorunda degiller. allah bin kere razi olsun. pes etme. emin ellerdesin.

biz dr. hit de tedavi görüyoruz ve gercekten memnunuz. istanbuldada yeri var. ara sira istanbuldadir. yani bence bu size uyar.

Yakın doğu üniversite tüp bebek yapanlar var mı? Nasıl oldu?
Yakındoğu da Bi arkadaş denedi ve şuan 8 haftalık ikizlere hamile benimde aklımda ya orası vardı yada hit ama kendi Dr umla görüşme yaptık o bize Kıbrıs EUROÇARE Diye bir merkez ismi söyledi orasıyla görüşme yaptık hem kendi drum hemde Kıbrıs bizden gereken tahlilleri istedi yaptırdık bekliyoruz 1 ay daha beklemeye karar verdik bazı ailesel sebeplerden dolayı kendi Dr uma çok güveniyorum bize en son çare olarak Kıbrısı önerdi çünkü benim yaşım 40 ve kendi yumurta sayım az genetikli önerdi kendi yumurtam ile ama eşim Kıbrısı istedi Herşeyin hayırlısı ben 9 kez denedim tüp bebek hiç pozitif olmadı

He bende 40 yaşımda 4 gere yaptım 3 Almamyede 1 istanbulda ve İstanbul'dakisinde gebelik oldu ama biochemsal gebelik oldu. Benim yumurta rezerv var Amh - 3,6 ama İstanbul daki doktor yumurta kalitesi düşük diyor. U yüzden donor almaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…