Sizin eş faktörlü mü yoksa sizden mi yani yumurtamı kullandınız donosyonuevet canım bugün yaptırdım valla negatifdonasyonda bile negatif olunca insan iyice umutsuz oluyor
Oyle düşünmeyin hepsi 5 gün ama hangi kalitede aa mi AB mi bunlar önemlihitde denedim. Benden kaynaklıevet 6 tane 5.gün embriyosu var denicem tekrar ama olmayacak gibi yine hissediyorum
Belki kalanlar aa+ sa onların tutma olasılığı yüksek bilgi verdiler mi bende şuan kibrista transferimi bekliyorumOyle düşünmeyin hepsi 5 gün ama hangi kalitede aa mi AB mi bunlar önemli
hepsi iyi dediler ama aa ab kaç tam bilgilerini soracağımBelki kalanlar aa+ sa onların tutma olasılığı yüksek bilgi verdiler mi bende şuan kibrista transferimi bekliyorum
umarım pozitifi görürsün. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Belki kalanlar aa+ sa onların tutma olasılığı yüksek bilgi verdiler mi bende şuan kibrista transferimi bekliyorum
Cok üzüldüm gerçekten umarim en kısa zamanda hepimiz Sağlıkla kucağımıza bebislerimizi alirizhepsi iyi dediler ama aa ab kaç tam bilgilerini soracağım
Insallah mutlaka bildireceğimumarım pozitifi görürsün. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Doktor hitin İstanbul'da kliniği var zaten dönem dönem geliyor aylık olarak oraya düşünürseniz danisaniniz ile iletsime geçerek kontrollere doktorun kendisine de gidebilirsinizMerhaba. Biz da kıbrısta donasyon düşünüyoruz. Dr. Hit - Vita Altera - british klinik. Araştırmalardan Bu üçünün iyi olduğunu anladım. Bu klinikte yaptıranlara bikaç sorum olcak
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallag
- istanbulda yasıyorum burda takip yapabilcek doktor bilen varmı?
- bir de bu hastanelerde ilgili alaka nasıl acaba? Moral motive çok önemli cunku.
Siz kendisinde tedavi gördünüz mü hiçDoktor hitin İstanbul'da kliniği var zaten dönem dönem geliyor aylık olarak oraya düşünürseniz danisaniniz ile iletsime geçerek kontrollere doktorun kendisine de gidebilirsiniz
Kimle calistigini bilmiyorum ama Istanbul Tüp bebek Aret beyin takip yaptigini /yapabildigini biliyorum fakat Kibris da hangi klinik ile baglantili bilemiyorum. Avrupa yakasinda /GümüssuyuMerhaba. Biz da kıbrısta donasyon düşünüyoruz. Dr. Hit - Vita Altera - british klinik. Araştırmalardan Bu üçünün iyi olduğunu anladım. Bu klinikte yaptıranlara bikaç sorum olcak
- bir de bu hastanelerde ilgili alaka nasıl acaba? Moral motive çok önemli cunku.
Duymuştum kendisini evet onlarla da bir görüşeyim belki o kıbrıstan birine yönlendirir. TeşekkürlerKimle calistigini bilmiyorum ama Istanbul Tüp bebek Aret beyin takip yaptigini /yapabildigini biliyorum fakat Kibris da hangi klinik ile baglantili bilemiyorum. Avrupa yakasinda /Gümüssuyu
dr halil ibrahim tekin cok iyi bir tercih. gercekten.Merhaba, uzun zamandır arastırıyorum, kıbrısta ilk donasyon hastanesi oldugunu ve genelde saglıklı dogumlar gercekleştiğini okudum. Telefonda görüştüğümüzde daha da içime sindi. Hayırlısı tabii asla emin olamıyorsunuz.
sana cok üzüldüm allahtan ümüdini kesme. bizimkide olmadi ve yine deniyoruz. ama bilki emin ellerdesin en iyi doktorda tedavi görüyorsun. almanyada yasiyorum, Kocam 3 hafta önce istanbula ilac almaya gitmisti. bunca eczaneleri aradi, bulunamiyan ilaclari bulamayinca dr hit kibris merkezi aradik, allah razi olsun bize hemen o bulunamayan ilaclari bizim icin buldular, istanbuldan bize ayni gün buldular. esim oraya gitti aldi. yani bunu yapmak zorunda degiller. allah bin kere razi olsun. pes etme. emin ellerdesin.Olmadı canım. Ama bence bizim sınavımızda bu hayatta. Ben böyle düşünüyorum. Sonuna kadar deneyeceğiz. Donasyonda yaş faktörü yok boşver yaşı. Gidebildiğimiz deneyebildiğimiz kadar deneyeceğiz. Olmuyorsa da son noktayı insan kendi bilir. Çocuksuz hayat çizeceğiz kendimize. Allah sevdiklerimize ömür versin.
biz dr. hit de tedavi görüyoruz ve gercekten memnunuz. istanbuldada yeri var. ara sira istanbuldadir. yani bence bu size uyar.Merhaba. Biz da kıbrısta donasyon düşünüyoruz. Dr. Hit - Vita Altera - british klinik. Araştırmalardan Bu üçünün iyi olduğunu anladım. Bu klinikte yaptıranlara bikaç sorum olcak
Yakındoğu da Bi arkadaş denedi ve şuan 8 haftalık ikizlere hamile benimde aklımda ya orası vardı yada hit ama kendi Dr umla görüşme yaptık o bize Kıbrıs EUROÇARE Diye bir merkez ismi söyledi orasıyla görüşme yaptık hem kendi drum hemde Kıbrıs bizden gereken tahlilleri istedi yaptırdık bekliyoruz 1 ay daha beklemeye karar verdik bazı ailesel sebeplerden dolayı kendi Dr uma çok güveniyorum bize en son çare olarak Kıbrısı önerdi çünkü benim yaşım 40 ve kendi yumurta sayım az genetikli önerdi kendi yumurtam ile ama eşim Kıbrısı istedi Herşeyin hayırlısı ben 9 kez denedim tüp bebek hiç pozitif olmadıYakın doğu üniversite tüp bebek yapanlar var mı? Nasıl oldu?
Подруга попробовала это на Ближнем Востоке, и сейчас она беременна двойней на 8 неделе.Я либо думала об этом месте, либо попала, но у нас была встреча с моим собственным доктором.Он сказал нам название центра под названием Cyprus EUROCARE. Мы взяли у него интервью, и его барабан, и Кипр попросили нас провести необходимые анализы, и мы ждем еще 1 месяц.Мы решили подождать по семейным обстоятельствам, я доверяю своему собственному доктору.Он рекомендовал Кипр в качестве крайней меры, потому что я 40 лет и у меня собственная яйцеклетка низкая генетика,он предложил с моей яйцеклеткой,но жена хотела Кипр.Всего хорошего,пробовал 9 раз экстракорпоральное оплодотворение,ни разу не положительный результат