g
güzel haberlerini bekliyoruz bende 1 ay sonra gıdeceğim hit e tüm dualarım seninle
Çok teşekkürler Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dün geldim p.tesi transferg
güzel haberlerini bekliyoruz bende 1 ay sonra gıdeceğim hit e tüm dualarım seninle
Hayırlı olsunMerhaba canm dün geldik sperm alindi estrofem stokla ayda bi alma hakkın var ama ilk haftadan sonra 1haftada bi kutu bityo 4bes paket al başkasında yazdrqbilirsen 260 tl tanesi
Merhaba çok teşekkürler inşallah da çok stresli dönem. Nasıldı hissiniz kaçıncı gün test yaptınız belirtiniz?çok sordum galiba buarada Allah bağışlasınHayırlı olsunbende geçen sene mayısta gitmiştim umarım olumlu sonuç alırsın
11 gün sonra yapmıştım testi pozitifti şimdi ikiz bebeklerim var 16 aylık oldular bir kız bir erkek. Stresli maalesef ben 35 yaşındaydım ikiz gebelik zor bir süreçMerhaba çok teşekkürler inşallah da çok stresli dönem. Nasıldı hissiniz kaçıncı gün test yaptınız belirtiniz?çok sordum galiba buarada Allah bağışlasın
Gebelik ihtimali çok çoook yüksek o yüzden kaç embriyo transfer etmelerini istediğinizi çok iyi düşününBen ondanda korkuyom ya olmazsa ya ikiz olursa
Halil ibrahim tekinHangi doktora gitmistinix
Sana özelden yazamadım canim müsaitsen yazabilir misinMerhaba canm dün geldik sperm alindi estrofem stokla ayda bi alma hakkın var ama ilk haftadan sonra 1haftada bi kutu bityo 4bes paket al başkasında yazdrqbilirsen 260 tl tanesi
Bende sana yazamıyorum canmSana özelden yazamadım canim müsaitsen yazabilir misin
Benimde 1kizim var 13 yaşında ama babasında bu eşimin yok başkada yaptrabilme şansım yok oyuzden çift embriyo koydrcam biri tutmazsa dieGebelik ihtimali çok çoook yüksek o yüzden kaç embriyo transfer etmelerini istediğinizi çok iyi düşününyaşınız kaç bilmiyorum ben 35 yaşındayım tek çocuk olsun istemedim bir daha gebelik tedavi bebek bakımı istemediğim için iki embriyo transferi oldum yaşım daha genç olsaydı tek yaptırırdım
Sonrasında dikkat ettiniz konular oldumu hiç kalkmama yeme içme gibiGebelik ihtimali çok çoook yüksek o yüzden kaç embriyo transfer etmelerini istediğinizi çok iyi düşününyaşınız kaç bilmiyorum ben 35 yaşındayım tek çocuk olsun istemedim bir daha gebelik tedavi bebek bakımı istemediğim için iki embriyo transferi oldum yaşım daha genç olsaydı tek yaptırırdım
Hayır hiç olmadı... transferden iki saat sonra hemen normal hayatına dön dediler hatta uçakla seyahat edebilir evine gidebilirsin dediler. Ben sadece transfer olan gün yattım yine nolur nolmaz diye ertesi gün uçakla ankaraya geldimSonrasında dikkat ettiniz konular oldumu hiç kalkmama yeme içme gibi
Allah gönlünüze göre versin... anne olmak çok zormuş hele ikiz annesi aşırı zor ama ilk bir yıl geçtikten sonrası daha kolay. Birbirleriyle oynuyorlar bazen kavga ediyorlar ama sıkılmıyorlarBenimde 1kizim var 13 yaşında ama babasında bu eşimin yok başkada yaptrabilme şansım yok oyuzden çift embriyo koydrcam biri tutmazsa die
Transfer oldunuz mu?Anın cümlemizin inşallah aradılar p.tesi 12de transfer allahın izniyle
12 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah dualarimdasinMerhaba evet oldum şuan oteldeyim yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?