• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu ile Anne olanlar lüften tecrübelerini paylassin

Merhaba ben 32 yaşındayım amh 0,16 3 yılda 2 negatif tüp bebek denemem var bende donasyon düşünüyorum merkez araştırıyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Pozitif sonuç alanlar lütfen bizimle doktorunuzu ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız? İyi şeyler duymaya çok ihtiyacımız var.
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum Dr bana bu değerler ile zaman ve umudunu kaybedersin direk donasyonu önerdi şu anda 3 gün sonra transferin olacak Firdevs Uğuz çok memnunum sende bir ön konuşma yap istersen

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum Dr bana bu değerler ile zaman ve umudunu kaybedersin direk donasyonu önerdi şu anda 3 gün sonra transferin olacak Firdevs Uğuz çok memnunum sende bir ön konuşma yap istersen

Ne kadar naziksiniz cevabınız için çok teşekkür ederim. Her yorum o kadar farklı ki merkez seçmek çok zor gerçekten de umarım siz pozitif sonuç alırsınız merakla bekliyorum.

Ne kadar naziksiniz cevabınız için çok teşekkür ederim. Her yorum o kadar farklı ki merkez seçmek çok zor gerçekten de umarım siz pozitif sonuç alırsınız merakla bekliyorum.
İns hayırlı bir sonuç olur bende çok fazla kararsizdim ve çok araştırdım ama nasip kısmet herşey ben bu merkezi seçtiğimiz için pişman değilim ellerinden geleni tüm özveriyle yapıyorlar gerisi nasip işi biraz böyle düşünmek lazım sizde yüreğinizi ferah tutun

38 yasindayim. Amh i benim gibi düsük bir cok kisiyle konustum hatta 11 kere tüp bebek deniyen bile vardi.Hepsinin dedigi sey ayniydi.Yumurta almaya hazirla psikolojini.Onlar almis .
Amh002 nick li bir arkadaşın açtığı topic vardı. Hatta liste yaptı amh çok düşük olup hamile kalanlarla ilgili. Ciddi sayıda anne olanlar var. İsterseniz o topic teki arkadaşlarla bir görüşün. Umarım tez zamanda muradınıza kavuşursunuz

Donasyon icin dusunen arkadaslara tavsiyem. simdiye kadar var olan ve genelde basarili olan buyuk merkezleri tercih etmeniz. Zaten forumlari okursaniz asagi yukari 4-5 tane oldugunu goreceksiniz. Hic bir yer size garanti veremez bunu unutmayin. o yuzden icinize sinen kendinizi iyi hissettiginiz guvendiginiz dr u tercih edin ve gerisini Allah a ve dr niza birakin. Genelde en az 3 kez yapabilecek kadar yumurtaniz olacaktir. o yuzden birinden birinde olacagini dusunun pozitif olmaya calisin. Ben gerci ilk gorustugum dr la karar verip basladim kafamin cok karismasini da istemedim. o donem okuduklarimdan arkadaslarin sonuclarindan direk o dr la gorusup basladim. hepinize bol sans.

Nesi iyi? Firdevs hanım da yeni tedavi oldum. Yanlıs donor secitiler, sadece üc yumurta kaldı dediler. Üstelik transfer günü söylendi bu! Birgün önce 7 yumurtaydı. Tabi yine sonradan aman kalan iki taneyi tek tüpte dondurucaz aynı anda vericez yoksa ekstra para dediler. Koyduklarıda tutmadı. Kısacası parayı alana kadar agzına düsüyorlar. Sonucum olumsuz oldu ücgün kendisine ulasamadım bile! O tatli dilli hasta kordinatörleride yılana dönüstü

Nesi iyi? Firdevs hanım da yeni tedavi oldum. Yanlıs donor secitiler, sadece üc yumurta kaldı dediler. Üstelik transfer günü söylendi bu! Birgün önce 7 yumurtaydı. Tabi yine sonradan aman kalan iki taneyi tek tüpte dondurucaz aynı anda vericez yoksa ekstra para dediler. Koyduklarıda tutmadı. Kısacası parayı alana kadar agzına düsüyorlar. Sonucum olumsuz oldu ücgün kendisine ulasamadım bile! O tatli dilli hasta kordinatörleride yılana dönüstü

Yaşadıklarına o kadar çok üzüldüm ki anlatamam ben hem yumurta hem sperm için kendisiyle görüştüm suan 17 haftalık Allah razı olsun onun sayesinde hamileyim doğru söylüyorsun bazı yerlerde mesela yumurtaların azalacağını edeceğini söylemiyorlar ne yazıkki ama başarı oranı çok Yüksek bir doktor kendisi ve %100 sonuç garantisi kimse vermiyor bunu göz önünde bulundurmak gerekmez mı umarım en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz

Yüzde yüz garanti verilmiyor tabiki ama tavırları cirkin. Son dakka para istediler. Kanamam oldu ücgün dr a ulasamamak nedir? Bide arayıp azarladı üstüne yani. Bnm 1/2 yumurtam cıkıodu zaten üctane icin okadar paralar vermedim dogru düzgün donor secselerdi 5/6 sansım olurdu. Sizi tebrik ederim. Bn son ikiyi tasıtıp baska merkezde koydurtucam. Tutmazsa dava acıcam, bakalım ispatlasınlar donor saglıklımıydı degilmiydi!

Bnde aynı durumdayım 28yaşındatım tüp bebek dahil normal yolla hamile kalmamın mümkün olmadığını söledi doktorlar..donasyon konusunda çok kararsızım siz neler düşünüosunuz
Ben de senle aynı durumdayım ve kararsızım ama donasyondan başka çarem de yok bu yüzden istiyorum galiba.

Donasyon ile deneyenlerden sonuç alan oldu mukimi açılalı epey olmuş. Başlayanlar varmış

Bnm fsh 50lerde amh 0,09 bu şekilde tüp bebek yapmıolarmış zaten..yumurtamda hiç oluşmuyor doktorlarda hiç umut vermiyor ama Allahtan ümit kesilmez tabi ki hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba nasılsınız suan anne olabildiniz mi ne durumdasnız acaba ben de sizinle aynı durumdayım

Back