2020 YUMURTA DONASYONU DR.HİT

Yazdiklariniz için teşekkür ederim öncelikle bende hitte karar kıldım .fiyat bilgisi de verirseniz çok sevinirim otel için ve karşılama için ayriyetten fiyat odedinizmi ins kucağına alırsın rabbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ins 🤲
Canım naptınız acaba ,hitte karar kıldım demissiniz,tedaviye başladınız mi

Arkadaşım bende hitte donasyon için tedavi asamasindayim 1 ekim transferim var .aklına takılan sorular icinde zaten genetik problemler inceleniyomus ayrıntılı olarak sağlıklı taramalardan geçiriliyormus donörler,psikolojik duruma gelince de çocuk sadece dna sini yumurta sahibi kişiden alıp rna sı doğuracağı anneye ait olduğu için psikolojik özelliklerle yumurta verenin bi alakası kalmıyormuş doğum yapacak anneye benziyormuş.bende bu konuda çok soru sormuştum merkeze ege hanıma. Hatta bizden dna in yüzde 10 15 geciyomus bebege o aşamada.
Bende hit deyim ☺️ Benim de Allah nasip ederse bir ekim geliş 3 ekim donasyon transfer hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏🙏🙏

Inşallah olumlu sonuçlar aliriz arkadaşım🙏benim ilk donasyon tedavisi biraz panik halindeyim 😊 sizin hit de kaçıncı deneme memnunmusunuz
Ben hit de bir kere tüp denedim ama kendş yumurtam olsun diye direttigim için iki ay üst üste yumurta toplattım negatifi aldım gecen ay şimdi donasyona karar verdim işte bende sizin gibi cok arastrıdım bende de oldu bir panik ama alıştım duruma ☺️ Evet ilgi alaka cok iyi dr cok iyi zaten bir kere de dogusda yapmıştım tüp bebek orası beni pek rahatlatmadıgı için hiti sectim burayla da devam edecegimm inş bir daha gerek kalmaz da gitmemize hiç birimizin 🙏🙏🙏 dolu dolu gelelim inşallahh

Ben hit de bir kere tüp denedim ama kendş yumurtam olsun diye direttigim için iki ay üst üste yumurta toplattım negatifi aldım gecen ay şimdi donasyona karar verdim işte bende sizin gibi cok arastrıdım bende de oldu bir panik ama alıştım duruma ☺ Evet ilgi alaka cok iyi dr cok iyi zaten bir kere de dogusda yapmıştım tüp bebek orası beni pek rahatlatmadıgı için hiti sectim burayla da devam edecegimm inş bir daha gerek kalmaz da gitmemize hiç birimizin 🙏🙏🙏 dolu dolu gelelim inşallahh
Ben doktorla hiç görüşmedim ege hanımla irtibattayım ama kendisi doktor gibi her sorumu cevapliyor zaten gerek kalmiyo😊 siz ne kadara anlaştınız

Merhaba kızlar bu topiği gördüm cok sevindim. Bende hitte donasyon yaptıracağım. Ama bu ucakların sürekli iptal olmasından dolayı bir türlü gidemiyoruz. Önce eşimi göndericem sperm işini halletsin. Spermi dondursunlar sonra donör seçip transfer esnasında da ben gidicem. Herşeyim hazır parası tahlilleri herseyim tamam ama gidemiyorum. Siz nasıl gidebiliyosunuz. Uçaklar iptal edildi dendi bana. Bir de kızlar biz gidemiyorsak donörler de gidemiyordur. Donör seçeneği en aza inmiştir. Donör işini nasıl hallettiniz? Benim kafamı karıştırıyor bu durum donör benim için çok önemli çünkü.

Merhaba kızlar bu topiği gördüm cok sevindim. Bende hitte donasyon yaptıracağım. Ama bu ucakların sürekli iptal olmasından dolayı bir türlü gidemiyoruz. Önce eşimi göndericem sperm işini halletsin. Spermi dondursunlar sonra donör seçip transfer esnasında da ben gidicem. Herşeyim hazır parası tahlilleri herseyim tamam ama gidemiyorum. Siz nasıl gidebiliyosunuz. Uçaklar iptal edildi dendi bana. Bir de kızlar biz gidemiyorsak donörler de gidemiyordur. Donör seçeneği en aza inmiştir. Donör işini nasıl hallettiniz? Benim kafamı karıştırıyor bu durum donör benim için çok önemli çünkü.
Bende ilk defa donörle yaptıracagım ama ben daha önce gittigimizde spermi dondurmmuştum donör hazırdı benim bilgisini verdiler ve dondurdurdular benim de embriyolar hazır yani sadece ucak iptal oldu ama ayın birine aldım 1600 verip maalesef uçak varsa sayet eşini yolla bence hemen sperm hazır olunca daha kolay işledi bizimki

Canım ben 29 eylülde gidiyorum geçtiğimiz pazartesi almıştım bileti. Dün aradılar gideceğiniz uçak iptal oldu saati değiştirelim ve ya iptal edebilirsiniz dediler sadece saatinde değişiklik yapıldı benim . Donörum izmirliymis orda mı yaşıyor o da mı uçakla gelecek Onu bilmiyorum .

Canım ben 29 eylülde gidiyorum geçtiğimiz pazartesi almıştım bileti. Dün aradılar gideceğiniz uçak iptal oldu saati değiştirelim ve ya iptal edebilirsiniz dediler sadece saatinde değişiklik yapıldı benim . Donörum izmirliymis orda mı yaşıyor o da mı uçakla gelecek Onu bilmiyorum .
Siz karantinaya gireceksiniz degilmi ayın birinde bitiyor dediler gerçide o zamana kadardır sanırım

Merhaba bugün gittiniz sanırım siz nedir durumlar orada ☺️

Merhaba bugün gittiniz sanırım siz nedir durumlar orada ☺️
Kızlar çok kötüyüm, gidemedim tam izmirden uçağa binecekken 22.05 de mesaj geldi ,6 ekim dönüş bileti iptal 6 sından sonra da bilet yokmuş dönüş için yeni kısıtlama gelmiş, sinir krizi geçirdim hava alanında, şu an valizlerimizin geri gelmesini beklerken yazıyorum bu mesajı da

Yaa keşke istanbulda aktarmalı seçseydin istanbul dan ucuşlarda sorun yok biliyormusun ucaga oturunca sen geldin aklıma son dakka haber vermeselerdi keşke ucak firması üZme kendini burda karantina devam ediyor zaten bu ay sonu gel bir ay atla tedaviyi oluyorsa ama istanbul üzeri gelebilirsin bence

Yaa keşke istanbulda aktarmalı seçseydin istanbul dan ucuşlarda sorun yok biliyormusun ucaga oturunca sen geldin aklıma son dakka haber vermeselerdi keşke ucak firması üZme kendini burda karantina devam ediyor zaten bu ay sonu gel bir ay atla tedaviyi oluyorsa ama istanbul üzeri gelebilirsin bence
Canım ben temmuzda gidecektim normalde tüm hazırlıklar gene temmuza göreydi ,hazırlanırken hamile kaldım kimyasal gebelik oldu 2 hafta sonra düştü.tekrar niyetlendim kapılar kapandı.3 ye niyetlendim böyle bi durum yaşadım. Yani film gibi bisey yaşıyorum o yüzden diretmesek mı dedik artık eşimle. Çünkü ne zaman hazırlansak böyle elimizde olmayan engeller çıktı. Biz dört dörtlük her şeyi yapmaya çalışsak da sonucunda gidemiyoruz 😔

Canım ben temmuzda gidecektim normalde tüm hazırlıklar gene temmuza göreydi ,hazırlanırken hamile kaldım kimyasal gebelik oldu 2 hafta sonra düştü.tekrar niyetlendim kapılar kapandı.3 ye niyetlendim böyle bi durum yaşadım. Yani film gibi bisey yaşıyorum o yüzden diretmesek mı dedik artık eşimle. Çünkü ne zaman hazırlansak böyle elimizde olmayan engeller çıktı. Biz dört dörtlük her şeyi yapmaya çalışsak da sonucunda gidemiyoruz 😔
Ama bak ben geldim benimde bilet iptal oldu sonra actılar daha fazla paraya bilet aldım v.s bence yine de bırakma yarın da döncem Allah nasip ederse

X