Bunda da ilk denemede tutmama olasılığı var mı acabaBi yerde okumusdum genetegi %10 bizden ve 3.aydan sonrada Zeka ile ilgili hormonlar bizden geciyor...
kibris dr.halil İbrahim beyle görüsdüm 5.500€ civari Tabi konaklama falan da hesaba katmaniz lazim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta donasyonu ile Anne olanlar lüften tecrübelerini paylassin
- Konu Sahibi sara3576
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- amh düşüklüğü donasyon halil ibrahim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.749
- 133
ben %Lik bi rakam bulamadım ama 3 aydan sonra oluşan tüm organları tasiyan kışi tarafindan beslendigi için bazi genler geçiyomuş.Zekanin %60 I anneden geliyor ancak 40 lık bölümü tamamen yetistirme ve çevresel faktörler.Halil ibrahim tam ticarete dökmus zaten herseyiyle asistani ilgileniyomus.Bi yerde okumusdum genetegi %10 bizden ve 3.aydan sonrada Zeka ile ilgili hormonlar bizden geciyor...
kibris dr.halil İbrahim beyle görüsdüm 5.500€ civari Tabi konaklama falan da hesaba katmaniz lazim
- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.749
- 133
mesaj attım size.Şuan donasyon için hazır değilim ama numara olursa aklıma takılan bütün soruları sorarım tşkler
Tabiki var tutmamA sansi hic bi islem de garanti Yok Ama %90 şans veriyorlarBunda da ilk denemede tutmama olasılığı var mı acaba
- 12 Nisan 2016
- 44
- 19
- 18
Aynı şeyleri bana dedi doktorum %1ihtimal tüp bebek ve doğal yolla gebelik dedi tek çare donör dedi araştırıyorum siz ne yaptjnizAmh değerini aradım ama bulamadım verilen tahlil kağıtlarında...Tıptan randevu aldım.Bakalım ordaki doktorlar ne diyecek.Çok küçük şans var ama o şans normal yolla da var dedi doktor.Ben ilaçla adet görüyorum.Diğer türlü zamanında adet görmüyorum.Erken menepoz dediler.Oluşan yumurtalar da sağlıklı olmayabiliyormuş.Sizin yaşınız benden daha genç belki o açıdan şansınız fazla olabilir.Allah hayırlısını versin.Yine de olumlu düşünmek lazım.İnşallah en kısa zamanda anne oluruz.Sevgiler...
- 12 Nisan 2016
- 44
- 19
- 18
Ben varımMerhaba arkadaşlar grupta hala kimse var mı
- 12 Nisan 2016
- 44
- 19
- 18
Merhaba cnm hayırlı olsun bende baslicam ama bir kaç merkezle görüştüm karar veremedim sen hangi Dr gideceksinMerhaba arkadaşlar öbür adetimle başlıyorum tedaviye bakalın hayırlısı olsın
M
mağusa tıp merkezi ne gideceğim canımMerhaba cnm hayırlı olsun bende baslicam ama bir kaç merkezle görüştüm karar veremedim sen hangi Dr gideceksin
- 12 Nisan 2016
- 44
- 19
- 18
Bende hit ve Firdevs hanım arasında karar veremiyorumM
mağusa tıp merkezi ne gideceğim canım
Ben çok arastırdım ikisini de eledim :)Bende hit ve Firdevs hanım arasında karar veremiyorum
- 12 Nisan 2016
- 44
- 19
- 18
Ciddimi neden ?kimi tercih ettiniz pekiBen çok arastırdım ikisini de eledim :)
Mağusa tıp merkezine gideceğim benCiddimi neden ?kimi tercih ettiniz peki
MerhabaMağusa tıp merkezine gideceğim ben
Bende gitdim görüsdüm bu ay basinda halil İbrahim bey ile tuhaf birisi oldugu Kesin Fakat önemli olan yapdigi isi Ben Suan tekrardan son bi Umut diye tüp bebek tedavisine baaladim ama olmuycak gibi Ocak gibi bende halil İbrahim beye gidicem sanirim lütfen bize neticeyi bildirimisiniz donürü nasil secdiniz falan ? Hatda özelden bana ulasabilirmisiniz
Ben halil ibrahim beye gitmiyorum ama tabiki süreci paylaşırım bende yeni başlıyorum ama bildiğim kadarıylaMerhaba
Bende gitdim görüsdüm bu ay basinda halil İbrahim bey ile tuhaf birisi oldugu Kesin Fakat önemli olan yapdigi isi Ben Suan tekrardan son bi Umut diye tüp bebek tedavisine baaladim ama olmuycak gibi Ocak gibi bende halil İbrahim beye gidicem sanirim lütfen bize neticeyi bildirimisiniz donürü nasil secdiniz falan ? Hatda özelden bana ulasabilirmisiniz
Siz Ama donasyon icin gidiyorsunuz degilmi ? Ne zaman basliycaksiniz?Ben halil ibrahim beye gitmiyorum ama tabiki süreci paylaşırım bende yeni başlıyorum ama bildiğim kadarıyla
Evet yumurta donasyonu. Adet olunca başlayacağım işte bu hafta da donör başlayacak ilaçlaraSiz Ama donasyon icin gidiyorsunuz degilmi ? Ne zaman basliycaksiniz?
- 1 Aralık 2014
- 57
- 25
- 38
- 35
mrb sizin yazınızı okurken kendimden bahsediliyor gibi oldum.bende amh 0,01 en son fsh 19 du yaklaşık 2 senedir dr felan gitmiyorum. ama 98 lerden düştü.oluruna bıraktım artık.o kadar çok uğraştım ki olmayınca insan yoruluyor.bu arada 5 yıllık evliyim evliliğim 4.ayından itibaren hep bunla uğraştım.hem devlet hastanesinde hem özellerde.bi cesaret gelyor tekrar başlayım diyoru ama yine aynı sonuçları almaktan korkuyorum..yine donosyon yada evlatlıktan bahsedecekler ..rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..Amh degerini normal tahlilde olmuyor sanirim onu özel yapdiriyorsunuz Vede en azindan normal yolla kücük bi sans veriyorlar bende yumurta olusmadigi icin o bile Yok yani normal yoldan sans.. Size özelden yazdim .. herseyin halkkmizda hayirlisi hoscakalin
- 22 Mayıs 2017
- 86
- 48
- 8
Merhaba ben 32 yaşındayım amh 0,16 3 yılda 2 negatif tüp bebek denemem var bende donasyon düşünüyorum merkez araştırıyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Pozitif sonuç alanlar lütfen bizimle doktorunuzu ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız? İyi şeyler duymaya çok ihtiyacımız var.