2020 YUMURTA DONASYONU DR.HİT

Ama bak ben geldim benimde bilet iptal oldu sonra actılar daha fazla paraya bilet aldım v.s bence yine de bırakma yarın da döncem Allah nasip ederse
Bana pegasustakiler 5 ekimden sonraya kısıtlama geldi bilet yok dediler ,yani biraz yanlış da bilgilendirildim.zaten şikayetçi olduk çalışanlardan bilet yok diyolar eve gelip pegasusu aradık onlarda bi bilet yok bi bilet var dediler.biz türkiye ye bizi getirinde nereye gelirsek gelelim diyoruz çalışanların umrunda değil tabi.dava açıcaz zaten ilgilenmedikleri yanlış bilgilendirdikleri icin

Bana pegasustakiler 5 ekimden sonraya kısıtlama geldi bilet yok dediler ,yani biraz yanlış da bilgilendirildim.zaten şikayetçi olduk çalışanlardan bilet yok diyolar eve gelip pegasusu aradık onlarda bi bilet yok bi bilet var dediler.biz türkiye ye bizi getirinde nereye gelirsek gelelim diyoruz çalışanların umrunda değil tabi.dava açıcaz zaten ilgilenmedikleri yanlış bilgilendirdikleri icin
Dönüşü feribotla hallederdin dönüş de feribotda sıkıntı olmuyormuş neyse her işte bir hayır vardır ama bırakma sakın benimde biletlerimi iptal etmişlerdi bir ton para verdirip tekrar bilet aldım

Dönüşü feribotla hallederdin dönüş de feribotda sıkıntı olmuyormuş neyse her işte bir hayır vardır ama bırakma sakın benimde biletlerimi iptal etmişlerdi bir ton para verdirip tekrar bilet aldım
Canım biz zannediyoruz ki dönüşler kapandı isterse 10 bin olsun bize bilet verin diyoruz bilet yok diyolar ,acente de şaşırdı kısıtlama var dedilerse kapılar kapanır dediler valla allak bullak olduk biz her şey 10 dk nin içinde gelişti düşünmeye bile vakit olmadi

Kızlar ben doktordan geldim şimdi,
Kıbrısta Tüp bebek merkezi Halil İbrahim Tekin (HİT MERKEZİ) olarak geçiyor. Bu doktor hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bütün tahlillerimi gösterdim durumunuz tüp bebek gibi durmuyor dedi Aşılma yapacak bu ay, 4 çeşit hap verdi 🤷‍♀️
Sperm dna hasar testi nedir ne değildir diye sormaya gitmiştim ama kıbrısta DNA hasar testi yapan bir merkez yok muş. Ona gerek yok dedi. Bu doktorda Aşılama yapacağım

Evet cnm tutmuştu onun,donasyonla ilgili başka bi başlık altında okumuştum tuttuğunu yanlış hatirlamiyosam😊 hatta ikiz bile olabilirdi ,konunun gerçek sahibinden merakla bekliyorum cevabını, umarım doğru hatirliyorumdur 🙏😊
☺️🙏 evet canımm dogru hatırladın sen ne yaptınn ucak olayından sonra gittinmi erteledinmi

☺️🙏 evet canımm dogru hatırladın sen ne yaptınn ucak olayından sonra gittinmi erteledinmi
Gitmedim cnm ya ,zaten adetim daha düzene giremedi ki lucrin yapıldığı için😔Şimdilik erteledim, eurolari da borçları ödeyelim bari diyip bi kısmını harcamıştık euro da aldi başını gitti bilmiyorum napicaz

Gitmedim cnm ya ,zaten adetim daha düzene giremedi ki lucrin yapıldığı için😔Şimdilik erteledim, eurolari da borçları ödeyelim bari diyip bi kısmını harcamıştık euro da aldi başını gitti bilmiyorum napicaz
Evet sorma ya gerçi bazı klinikler euro kurunu biraz az gösteriyor saolsunlar yani benimki öle yaptı Allah yardımcınız olsun canım inşallah en kısa zamanda gidersiniz

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.5 yillik evli ve 30 temmuzda çareyi yumurta donasyonu yaptirarak arayan bir kadin olarak yaziyorum bu yaziyi.cok araştırdık,okuduk ve donasyon icin HIT ile karar kıldık.nette yazan numara ile iletisime gectik sağolsunlar cok ilgilendiler tum tetkikleri yaptirdik mart 2020 de ilac kullanimina basladim,nisanda transferimiz olucaktı ama malesef corona virüs sebebiyle iptal oldu 1 hasta ilac kullandigimla kaldim.sonra temmuz ayinda tekrar iletisime geçtik temmuz basinda hormon ilaclarini kullanmaya basladim yine bazi kan testleri yaptirdim ve transfer günümüz belli oldu.30 TEMMUZ 2020. Biz 23unde gittik virüs sebebiyle hem burda hem kibrista testler yapildi cok sukur negatif cikti.havaalanindan karsilandik ve İNGATE diye bir otele gittik.otel tertemizdi.2 gün otel disana cikamadik karantina muhabbetinden dolayi. 25 temmuzda esimin sperm ornegi icin kliniğe gittik.yine taksi bizi otelden alip götürdü zaten otel ile klinik cok cok yakın mesafedeydi.gulsen hemsire ile iletisime gecmistik hep telefonda klinikte de o karşıladı calisanlar guler yuzlu ilgili bi problem yoktu. HALIL HOCA rahîm kalinligimi olctu,esim sperm örneğini verdi.oyle denilen gibi soguk bi adam degildi halil hoca isini yapiyor sonuçta..sonra otelimize geldik 25 temmuzdan 30 temmuza kadar otelde istirahat ettik kibrisi gezdik gerci hava cok sıcaktı denize falan girdik. Sonra ayin 30u geldi catti biraz gerdindim ama yapacak bisiy yoktu..saat 09.15 gibi otelden aldilar hastanese ozel bir odada uzerime ameliyat kıyafeti gibi bisiy giydim ve saat 10 gibi transferim gerçeklesti.transfer 5 dk surdu cok kolay bi islem korkulacak hiç-bir sey yokmus.daha sonra odaya getirdiler sedye ile 15-20 dk dinlenip ayaga kalktim hemen.daha sonra gulsen hemsireyi bekledik ilaclar yazdi nelere dikkat etmem gerektigini anlattı vedalastik ve ciktik.sonra bizi otele biraktilar hazırlandıktan sonra da havaalanina. Turkiyeye giriste hicbir test vs istenmedi rahatlıkta evimize geldik..suan trasnferin 8. Gunu.normalde 11.de gebelik testi yaptırmam gerek ama ben dayanamayıp idrar testi yaptim ve şükür POZİTİF cikti.e2 ve p4 biraz düşük bununla ilgili gulsen hemsire ile iletisime gectim panik yapmamami soyledi ve ilacimi artirdi ayrica progestoran icin igne verdi bugunden itibaren gunde iki kere igne yapicaz..UZUN UZUN YAZMAMIN SEBEBI BENIM YASADIKLARIMI YASAYAN DIGER ARKADASLARIMA BIRAZ OLSUN DESTEK VERMEK YALNIZ OLMADIKLARINI HISSETTIRMEK ISTEDIM.ANNELIK COK KUTSAL BISEY VE HER KADIN BU DUYGUYU TATMAK ISTER..VE BUNUN ICIN NE OLURSA YAPARMIŞ BUNU KENDIMDEN DAHA IYI ANLADIM..DUNYAYA BIR KERE GELIYORUZ UMARIM RABBIM ISTEYEN HAKEDEN HERKESE BU DUYGUYU NASIP EDER..Bundan sonraki surec bize neler gostericek bilmiyoruz umarim saglikla yavrumuzu kucagimiza aliriz..🤲 surecin ile ilgili sormak istediğiniz bisey olursa seve seve yardımcı olurum..
Mrb ben de 25 yaşında erken yumurta yetmezliği tanısı aldım. 5 defa tüp bebek denedim ama olmadı yumurta sayım cok az olan da büyümüyor cok düşündüm yumurta donasyonunu ama son bir defa da tüp bebek denesem mi bilemiyorum ama düzenli adet olamıyorum haziran gibi tüp bebek denedim ilaçlarla adet oluyorum bazi sebeplerden tedaviyi bırakmak zorunda kaldim. Hazirandan sonra Kasım ayında tekrar ilaçsız adet oldum ama aralik bitiyor bu ay olmadım o kadar zor bi durum ki her gece rüyamda bebek görüyorum gece birden uyanıp çocuğum olmayacak zamani geçiyor düşünceleriyle eşimden özür dileyerek uyanıyorum ama yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuçlanan bir suru kisi de var kulüpte malum cok pahali yaptırıp negatif sonuçlanmasını cok korkuyorum

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.5 yillik evli ve 30 temmuzda çareyi yumurta donasyonu yaptirarak arayan bir kadin olarak yaziyorum bu yaziyi.cok araştırdık,okuduk ve donasyon icin HIT ile karar kıldık.nette yazan numara ile iletisime gectik sağolsunlar cok ilgilendiler tum tetkikleri yaptirdik mart 2020 de ilac kullanimina basladim,nisanda transferimiz olucaktı ama malesef corona virüs sebebiyle iptal oldu 1 hasta ilac kullandigimla kaldim.sonra temmuz ayinda tekrar iletisime geçtik temmuz basinda hormon ilaclarini kullanmaya basladim yine bazi kan testleri yaptirdim ve transfer günümüz belli oldu.30 TEMMUZ 2020. Biz 23unde gittik virüs sebebiyle hem burda hem kibrista testler yapildi cok sukur negatif cikti.havaalanindan karsilandik ve İNGATE diye bir otele gittik.otel tertemizdi.2 gün otel disana cikamadik karantina muhabbetinden dolayi. 25 temmuzda esimin sperm ornegi icin kliniğe gittik.yine taksi bizi otelden alip götürdü zaten otel ile klinik cok cok yakın mesafedeydi.gulsen hemsire ile iletisime gecmistik hep telefonda klinikte de o karşıladı calisanlar guler yuzlu ilgili bi problem yoktu. HALIL HOCA rahîm kalinligimi olctu,esim sperm örneğini verdi.oyle denilen gibi soguk bi adam degildi halil hoca isini yapiyor sonuçta..sonra otelimize geldik 25 temmuzdan 30 temmuza kadar otelde istirahat ettik kibrisi gezdik gerci hava cok sıcaktı denize falan girdik. Sonra ayin 30u geldi catti biraz gerdindim ama yapacak bisiy yoktu..saat 09.15 gibi otelden aldilar hastanese ozel bir odada uzerime ameliyat kıyafeti gibi bisiy giydim ve saat 10 gibi transferim gerçeklesti.transfer 5 dk surdu cok kolay bi islem korkulacak hiç-bir sey yokmus.daha sonra odaya getirdiler sedye ile 15-20 dk dinlenip ayaga kalktim hemen.daha sonra gulsen hemsireyi bekledik ilaclar yazdi nelere dikkat etmem gerektigini anlattı vedalastik ve ciktik.sonra bizi otele biraktilar hazırlandıktan sonra da havaalanina. Turkiyeye giriste hicbir test vs istenmedi rahatlıkta evimize geldik..suan trasnferin 8. Gunu.normalde 11.de gebelik testi yaptırmam gerek ama ben dayanamayıp idrar testi yaptim ve şükür POZİTİF cikti.e2 ve p4 biraz düşük bununla ilgili gulsen hemsire ile iletisime gectim panik yapmamami soyledi ve ilacimi artirdi ayrica progestoran icin igne verdi bugunden itibaren gunde iki kere igne yapicaz..UZUN UZUN YAZMAMIN SEBEBI BENIM YASADIKLARIMI YASAYAN DIGER ARKADASLARIMA BIRAZ OLSUN DESTEK VERMEK YALNIZ OLMADIKLARINI HISSETTIRMEK ISTEDIM.ANNELIK COK KUTSAL BISEY VE HER KADIN BU DUYGUYU TATMAK ISTER..VE BUNUN ICIN NE OLURSA YAPARMIŞ BUNU KENDIMDEN DAHA IYI ANLADIM..DUNYAYA BIR KERE GELIYORUZ UMARIM RABBIM ISTEYEN HAKEDEN HERKESE BU DUYGUYU NASIP EDER..Bundan sonraki surec bize neler gostericek bilmiyoruz umarim saglikla yavrumuzu kucagimiza aliriz..🤲 surecin ile ilgili sormak istediğiniz bisey olursa seve seve yardımcı olurum..
Mereba bizde hit te yumurta donasyonu yapicaz 2021 Ocak 6 da büyük ihtimal gidicez eg hanım la ile tisime geçtik ben 43 yaşındayım insallah gene kalirim

Merhaba 42 yasındayım .Bende gecen sene arkadasımın tavsiyesi ile arastırmadan ilk önce kıbrıs dogus tüp bebek merkezinde tüp bebek denemesi yaptık ve olumsuz sonuç aldık . Zaten yumurtalarımı toplatmaya gittigimde orayı görünce hiç içime sinmemişti çünkü kimsenin kimseden haberi yok ilgi alaka sıfır ama mecbur yumurtalarım toplandıgı için orada transferin yapılacaktı otel odasına geldigimde arastırma yaptıgımda hep halil beyin adı önüme cıktı dogusta yaptıgım tüp bebek transferim de negatif sonuclanınca halil beyin nişantasındaki yerine gittim kendisiyle orada tanıstım müthiş tatlı ilgili ve sonuç odaklı bir insan . (Ayda dört kere istanbul da kendisi )Sonrası gülşen hanımcıgımla muhattap oldum oda saolsun kafama ne takıldıysa hepsine cevap verir hala. 2 adet yumurta koydukları için iki ay üst üste yumurta toplattım çünkü on yumurtadan biri ilk ay döllendi ikinci ayda sekiz yumurtadan biri döllendi mart ayındada transferim olacaktı bir ton ilaç kullanıp coronadan dolayo kapılar kapanınca gidemedik mecburen gectigimiz ay transferim oldu maalesef bugünde negatif sonucumu aldım hala yılmadım ama ☺️ Yumurta donasyonu yaptıracagım zaten spermi dondurmuştuk orada böyle bir durum olursa diye yine kesinlikle gözüm kapalı halil beyde yaptıracagım donasyonumu umarım bu sefer olumlu bir sonuç alırım 🤷🏻‍♀️
Halil beyin numarasını verebilir misiniz bana

Selam bende sizin gibi cok arastırdım benim hiç cocugum yok iki kere tüp denedim iki kereyi denemk için de üç kere yumurta toplattım 🤷🏻‍♀️ Kendi yumurtamdan olamayacagını anladıgımda donasyona karar verdim benim de sizin gibi takıldıgım seyler vardı sonra donasyonla anne olanları okudugumda içim rahatladı sizinde okumanızı tavsiye ederim .
Nerde okudunuz bulamadım ben

X