Bende sevmiyorum tek öğün yapıyorum ben yalan yok yumurta yemiyorum akşama lapa yiyorum seviyorum güzel oluyor :)bende bir kaç aya tüp bebeğe başlıycam zayıflamak istiyorum ama yumurta asla yiyememm
bende başlayacağım inşallah tüp bebeğe gerek kalmazLapa dediğim o yulaf badem felan ona lapa diyorum sadece ona uyuyorum :)
İnşallah kalmaz tüp bebek süreci çok yorucubende başlayacağım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz
günlük almanız gereken minimum kalori miktarını almazsanız vücut korumaya girer ve kilo vermez. Ayrıca açlık halinde östrojen vücutta ilk feda edilen hormonlardandır; vucut der ki kendi kendimi besleyemiyorum fetus geliştiremem. Bence çok yanlış bilgilerle ilerliyorsunuz. Bir profesyonel ile çalışmanızı tavsiye ederim/Bende sevmiyorum tek öğün yapıyorum ben yalan yok yumurta yemiyorum akşama lapa yiyorum seviyorum güzel oluyor :)
Bilgi için teşekkürler ben zaten biliyorum :) vede ketojenik beslenicem sadece önden detoks yapmak istedimgünlük almanız gereken minimum kalori miktarını almazsanız vücut korumaya girer ve kilo vermez. Ayrıca açlık halinde östrojen vücutta ilk feda edilen hormonlardandır; vucut der ki kendi kendimi besleyemiyorum fetus geliştiremem. Bence çok yanlış bilgilerle ilerliyorsunuz. Bir profesyonel ile çalışmanızı tavsiye ederim/
Merhabalar gün içinde sadece yulaf lapası mı yiyorsunuz başka hiçbir şey yok muMerhaba
4. Gün ve ben 65 oldum :) yazamadım diğer günler ama güzel gidiyor
Gün içinde sabah 2 yumurta 1 elma öğlen 2 yumurta 1 elma akşamda lapa :)Merhabalar gün içinde sadece yulaf lapası mı yiyorsunuz başka hiçbir şey yok mu