İnşallah dua edin nolurEvet gördüm ama yani bu kadar günün üstüne silik çıkar mıydı bilemedim. Kan testi net sonuç verecektir inşallah.
4.89 çıktı bacımEvet gördüm ama yani bu kadar günün üstüne silik çıkar mıydı bilemedim. Kan testi net sonuç verecektir inşallah.
O nasıl bir değer anlamadım. Acaba kimyasal gebelik mi oldu sizde? Ya da iğne etkisi hala tam bitmemiş mi?4.89 çıktı bacı
Korkutma kız beni doktor belki daha yenidir dediO nasıl bir değer anlamadım. Acaba kimyasal gebelik mi oldu sizde? Ya da iğne etkisi hala tam bitmemiş mi?
Korkutmak istemedim, tabi inşallah güzel devam ederKorkutma kız beni doktor belki daha yenidir dedi
HCG değeriniz yükseldi mi acaba?Korkutma kız beni doktor belki daha yenidir dedi
Yaptıramadım malesefHCG değeriniz yükseldi mi acaba?
Hayirli sonuç aldinizmiMerhaba kızlar bi yandan sizle dert ortağı olmak bir yandan da buraya not almak istiyorum ki geriye baktığımda başarabilbişim demek istiyorum.
Bundan yaklaşık 4 gün önce 4.10.2023 tarihinde doktora gittim ve 2 tane yumurtamın olduğunu söylediler ama riske atmayalım çatlatma iğnesi vuralım dedi ertesi gün vuruldum ve bu 3 günlük zamanı değerlendirin dedi toplasam afedersiniz aksikillerden dolayı 4 kez girmişizdir.Neyse dün 07.10.2024 tarihinde dedim ki çatlatma durumum nasıl diye lh testi yaptım yüksek çıktı sonra dedim ki ardından gebelik testi yapım dedim baktım oda pozitif ard arda 4 kez yaptım ve hepsi pozitif sonra dayanamayıp hastaneye gittim kan verdim değerim 25 çıktı. Meğersem iğnenin etkisiymiş çok ama çok üzüldüm sizce varmıdır ?
Evet gebeyim ama Hcg biraz düşük yarın doktora gideceğimHayirli sonuç aldinizmi
Merhaba son durumunuz nedir acaba hCG yükseldi mi?Evet gebeyim ama Hcg biraz düşük yarın doktora gideceğim
Maalesef kimyasal gebelikMerhaba son durumunuz nedir acaba hCG yükseldi mi?
Geçmiş olsunMaalesef kimyasal gebelik
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun