Yumurta çatladıktan 1 gün sonra da döllenir mi

lokumnazli

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
187
50
13
28
Yumurta çatladı diyelim ve ertesi gün ovulasyon testinde çift çizgi çıkmıyor artık. Sonrasında ilişki olsa bile döllenme şansı olur mu? Yani benim 6 sında ovulasyon testi çift çizgiyi 7 sinde silik çizgi oldu bugün çizgi yok yine de döllenme olur mu yoksa doğurganlık şansı bitti mi

Zaten silik çıkması yumurtanın çatladığını ve ortada sperm aradığını gösterir
İki çizginin kopkoyu olması yumurtanın çatlamak üzere olduğunu gösterir. Çatlayınca LH düşer ve artık silik çıkmaya başlar.
Yani asıl önemli gün 7 Ocak oluyor.
Ortalama 24 saat canlı kalıyor yumurta. Önceden içerde sperm varsa şansınız yüksek

Yani 8 inde değerlendirmek olmaz

Yaa acaba aklınıza geldikçe bildiğiniz şeyleri özelden/buradan yazsanız olur mu çünkü ben de benim gibi birkaç arkadaş da çok bilgili değiliz hem bize yardımınız olur mesela ben catladiktan sonra çok mümkün değil diye biliyordum teşekkür ederim eğer bu ay olmamissa bir dahaki ay ona dikkat ederim

Bende sürekli soru soruyorum bilmediğim için kovacaklar yakında beni

Beni de öyle ama kimse açıklayıcı bir cevap yazmıyor ne yazık ki
katılıyorum
valla artık canıma tak etti yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vereceğim
reglime bir hafta kalmış zaten, olmuşsa çıkar heralde olmamışsa da adet durumuma göre davranırım ama şu 1 haftayı acabalarla geçirmemiş olurum
yeter artık heeeee

biran evvel sabah olsun

Sağlık ocakları grevde maalesef

Benim belirtilerim geçti hocam gerçi regl tarihime daha var da benim umudum da bitti hayırlısı olsun hepimiz için
benim de aynı
bugün artımed ile test yaptım
negatif
ama ilk idrarla yapmadım ve adete 11 gün var
umudum bitti ama içimdeki ses susmuyor
var diyor
var
bu sefer var
ama inanasım da gelmiyor
öyle bir boşluktayım yani

Ayy hocam sakın öyle düşünmeyin daha çok var reglimize test tabi ki negatif çıkacakbenim de degerlendirmedigim 3 gün var o da cahillikten... Onu dusundukce kesin olmadı diyorum.. hocam ama siz sabırsız davranıp test yapmışsınız ve sabah ilk idrar testi değil nolur hemen olmadı diye umutsuzluğa düşmeyin

Önemli olan ilk koyulaştığı gün ve silikleştiği gün. Silikleştiği anı kasık ağrısından da anlayabilirsin heh işte o ağrıdna sonra 24 saat vaktin var demek. Ama silikleşti kaçırdım mı diye de düşünme eğer iki üç gün öncesinden değerlenmişse yeterli. Tabi bunun için erkeğin spermlerinde sorun olmaması gerek

benim de aynı
bugün artımed ile test yaptım
negatif
ama ilk idrarla yapmadım ve adete 11 gün var
umudum bitti ama içimdeki ses susmuyor
var diyor
var
bu sefer var
ama inanasım da gelmiyor
öyle bir boşluktayım yani
Sence de abartmamış mısın? İnsanlar adet gününde silikle düşük değerle öğreniyor yumurtlamarq kalmasına rağmen. Senin daha yumurtlaman yeni bitmiş 11 gün neğğ? Döllenmişse bile 6 günü var tutunmak için. Lütfen sakin ol. En az üç gün kalana kadar kan falan verme üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…