Gebeliğe Hazırlık Yumurta büyütüçu ilaç isimlerini paylaşırmisiniz lütfen.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebebsiz infertilite insanı çok yoruyor 19 aydir evliyim benden önce evlenen arkadaşım ikinciye hamile bir çoğu doğum yaptı vsvs derken insanı çok yıpratıyor bende bu aşılamadan sonra yaza kadar bırakmayı düşünüyorum Rabb'im inşallah tek aşılamada nasip eder aslında kafamizdan atsak herşey çok güzel olacakta atamiyiruz
2 buçuk sene olucak tek sıkıntı yumurtam zayıfmis ama ilaçla oda halloluyor zaten başka bir sıkıntı yok peki tedaviyi bıraktıktan sonra yeniden başlayınca en baştan mu baslatiyorlar

2 buçuk sene olucak tek sıkıntı yumurtam zayıfmis ama ilaçla oda halloluyor zaten başka bir sıkıntı yok peki tedaviyi bıraktıktan sonra yeniden başlayınca en baştan mu baslatiyorlar
Bilmiyorum ki sanırım o zaman ki durumu göre eşim tüp bebeğe sıcak bakmıyor en son çare olarak görüyor yaşımızda erken diye mesela yazn tekrar aşılama yaptırabilirim sanırım özelde konuşarak halledilir ilaç mı iğne mi

Bilmiyorum ki sanırım o zaman ki durumu göre eşim tüp bebeğe sıcak bakmıyor en son çare olarak görüyor yaşımızda erken diye mesela yazn tekrar aşılama yaptırabilirim sanırım özelde konuşarak halledilir ilaç mı iğne mi
Anladım aşılamayı şu an kaç kere deneyeceksin

Anladım aşılamayı şu an kaç kere deneyeceksin
Bı kere deneyecez ilk zaten bu sonra uzun bi süre kafama takmamayi düşünüyorum hastaneye bile gitmeyecem oluruna bırakacam demek ki vakti varmış nasip ne zamansa o zaman olur diyip çekilmeyi düşünüyorum

Bı kere deneyecez ilk zaten bu sonra uzun bi süre kafama takmamayi düşünüyorum hastaneye bile gitmeyecem oluruna bırakacam demek ki vakti varmış nasip ne zamansa o zaman olur diyip çekilmeyi düşünüyorum
Eşimde bı kere deneyelim diyor olmazsa yapacak bir şey yok diyo ben de 2 kere denemek istiyorum ama kafam çok karışık 4 ayda iğneden ilaçtan 10 kilo aldım belki 1 kere deneyip sonra. Kafamı spora takarım belki öyle olur stresten uzak olurum

Bende boyle dusunuyordum ama devlete gidiyorum, her şey protokollu burda. Eğitim araştırma hastanesinde. Once uc kere ilaçla çatlatma ignesi sonra ilacla asilama sonra igne ile asilama en son tup bebek. Hepsinde hakkin 3 tane. Tup icin bi cok ozel sart var. 3 yil evli olmak onlardan biri, iki sene oldu bizim, aşılamayi iki uc kere deneyip olmazsa bende öyle tüpü beklerim diyorum. Yaza kadar aşılama ile geçecek aylar insallah gerek kalmaz ama. Devlette ucret olmamasi cok cazip yoksa ozelde cok pahalı cok istismar edilen bi konu biliyorsunuz bi ton ucret istiyorlar. Hazir baslamisken devlette aşılama hakkimi kullanacağım bende, bu ay femara ile olmazsa martta igneye baslicaz bakalim nasipten ote koy yok hakkımızda hayırlısı 🙏

bende hafif pcos var yumurta tembwlligi sanirim.adetletim de duzensizdir ama.gebe kalmayi.engelleyen bi durum gormediler hic bi doktor son olarak fatihte sule selman ismindeki.dr a gittim gercekten iyi bi doktor agzi duali herseyden once Hayirlisini istemelisin demisti namaz kilip dua et dedi ve psikolojik olarak iyi olmak gerektigini soyledi ki vucut dengesini saglayabilsin nasip olur dedi yumurta icin.de destekleyici ilac verdi bana.alasitol esim icin de pregros adinda sigara kullandigi.icin sperm.sayisi.iyi olsa da kalitesi bozulabilir.dedi onu kullanmaya basladik tabi dr onerisi olmadan kullanma yine de fiyatlari biraz pahali aylik kullanim 600tl yapiyor aklinda bulunsun insallah bi sekilden.bi.yerden evlat sahibi oluruz

Herkes kullandığı ilacın adını yazmış burada ama umarim farkindasinizdir onlar ilaç yani kafanıza göre alıp kullanamazsınız. Doktor tedavinizin dışına çıkmayın

Mrb. Arkadaşlar bende yumurtlama tembeliği var daha önce klomen kulandim ama bana bir yarari olmadi. Kulandiğiniz yumurta buyutme (iğne ve ya hap ) ilaç isimlerini paylaşirmisiniz lütfen.😌
Benim çikolata kisti vardı tembellik değil de kalite sorunu. Ben ilacı bilemem doktor önermesi lazım ama doktor önerisinde ilaç kullanacaksan bınunla birlikte sağlıklı ve dengeli beslenmeye başlamalısın. Bizim vücut sistemimizle oynayan herşey paketli ve hormonlu gıdalar. Ben paketli olan herşeyi bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. MEvsim sebze meyveleri yedim her gün. Sarımsak,balık,pekmez,çiğ kuruyemiş,ililki kemik suyuyla çorbalar,balık,bol yeşillik. Takviye olarakta inofolic combi aldım inositol içerikli folik asit. Daha çok pkolulara önerdikleri bi takviyeymiş. İnositol yumurta kalitesini arttıran kanıtlanmış bi maddeymiş doktorum öyle demişti 🤷🏻‍♀️ O son adetim oldu inşallah Rabbim isteyen hak eden herkese sorunsuz nasip etsin 🤲🏻

Bende boyle dusunuyordum ama devlete gidiyorum, her şey protokollu burda. Eğitim araştırma hastanesinde. Once uc kere ilaçla çatlatma ignesi sonra ilacla asilama sonra igne ile asilama en son tup bebek. Hepsinde hakkin 3 tane. Tup icin bi cok ozel sart var. 3 yil evli olmak onlardan biri, iki sene oldu bizim, aşılamayi iki uc kere deneyip olmazsa bende öyle tüpü beklerim diyorum. Yaza kadar aşılama ile geçecek aylar insallah gerek kalmaz ama. Devlette ucret olmamasi cok cazip yoksa ozelde cok pahalı cok istismar edilen bi konu biliyorsunuz bi ton ucret istiyorlar. Hazir baslamisken devlette aşılama hakkimi kullanacağım bende, bu ay femara ile olmazsa martta igneye baslicaz bakalim nasipten ote koy yok hakkımızda hayırlısı 🙏
Hayırlı olsun canım 🙏

Evet grcktteb öyle bende bir kere burda deneyip tedaviyi bırakıcam sonra belki araştırmaya giderim dediğiniz gibi nerden para koparsak diye bakıyorlar biz bu kere kontrole gittik o günde iğne vurulacaktm doktorum iğne yazacaktı gittim doktor yok insan gibi rica ettik başka bi doktor kontrol etsin iğneyi yazzin ben bu kadar ilacı boşuna kullandım resmen dedim dediler ki başka bir doktor için 320 TL ücret alınıyor eşimde kızdı burssi özel değilmi dedi insan gibi rica ettik alt tarafı bu iğne yazılacak boşuna mı para veriyorum buraya dedi sonr aasagiya orayla ilgilenen kadınla konuşmaya gittij tam biz konuşurken yukardan para isteyen kadın geldi buyrun ücretsiz muayene olacaksınız dedi bu yüzden daha fazla gitmek istemiyorum evlendikten sonra 1 sene kadar çalıştım hemen hemen bütün çalıştıklarım gitti ayda iki kere muayene parasi ödüyorsun zaten bakalım hakkımızda hayırlısı nadipten öte yol Yok

X