Gebeliğe Hazırlık Yumurta büyütüçu ilaç isimlerini paylaşırmisiniz lütfen.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim takviye tozdan kastin ne. Ve eşinin ne sorunu neydi. Faydasini gördunuz mu .?
Eşimin ileri hızlı hareketi yüzde 20 ydi normalde 25 üstü olması gerekiyormuş ama doktor normal yolla bile gebe kalabilirsin hiç sıkıntı yok dedi eşim kendisi kullanmak istedi sabah aksam suya karıştırıp içiyor aşılamaya kadar sperm kalitesini hızını artırsın diye bide keçi boynuzu pekmezi kullanıyor

Anladm çok teşekkür ederim
Rica ederim canim siz konuştunuz mu ücret falan ben Van'ın ilçesindeyim en yakın devlet hastanesi tüp Bebek merkezi erzurumdaymis çok çok mesafe var ve eşim işi geregi Van merkeze bile gidemiyor 2 saatlik yol olmasına rağmen mecbur ozelle uğraşıyoruz

Ben 3 defa klomen kullandım ya hepsini sabah akşam içtim ama bu doktor bana dedi ki ikisini aynı anda iç öyle daha güzel sonuç alırız diye biz o kadar aşılmaya para verecez bari gonal kullanayım dedim

Rica ederim canim siz konuştunuz mu ücret falan ben Van'ın ilçesindeyim en yakın devlet hastanesi tüp Bebek merkezi erzurumdaymis çok çok mesafe var ve eşim işi geregi Van merkeze bile gidemiyor 2 saatlik yol olmasına rağmen mecbur ozelle uğraşıyoruz
Burda devlette asılama yapmıyorlar zaten aşılamayı da 2 kere deneyip tedaviyi bırakıcam olmuyorsa olmuyor çok yoruldum artık

Burda devlette asılama yapmıyorlar zaten aşılamayı da 2 kere deneyip tedaviyi bırakıcam olmuyorsa olmuyor çok yoruldum artık
Sebebsiz infertilite insanı çok yoruyor 19 aydir evliyim benden önce evlenen arkadaşım ikinciye hamile bir çoğu doğum yaptı vsvs derken insanı çok yıpratıyor bende bu aşılamadan sonra yaza kadar bırakmayı düşünüyorum Rabb'im inşallah tek aşılamada nasip eder aslında kafamizdan atsak herşey çok güzel olacakta atamiyiruz

X