• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta buyumesi ve kalitesi icin

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Merhaba arkadaşlar yumurtam kendiliğinden yeterli boyuta gelmiyor. Klomen le bir yada iki tane yeterli boyutta oluyordu ama kalitesiz olduğundan mı yada nasip olmadığından mi bilmiyorum gebelik oluşmadı. 5 aydır felan klomen kullanmıyorum geçen ay soğan suyu yaptım tam zamanında geldi adetim şimdi de yumurta büyümesi kalitesi için dogal bişeyler yapmak istiyorum tavsiyeniz var mı?

bal tarçın çörek otu karisimini bi arastir derim canim

bal tarçın çörek otu karisimini bi arastir derim canim
Yapmıştım canım onu klomen le beraber ama geç kaldım galiba bu aylık adetin 2. Günü başlayınca daha iyi oluyordu o galiba aklıma da gelmedi tek başına faydalı olur mu diye:KK12:

Yapmıştım canım onu klomen le beraber ama geç kaldım galiba bu aylık adetin 2. Günü başlayınca daha iyi oluyordu o galiba aklıma da gelmedi tek başına faydalı olur mu diye:KK12:
himmm
canim aslinda bendede ayni sorun vaar yumurtam gelismiyo polikistik overliyim ben
bende hayit hapi kullandim klomenle bu ay
yarin bat gunum ise yaradimi bilmiyorum
bekleyip gorcegim yarin

Bende pko luyum klomen kullanırken doktor her ay bana herşey çok güzel hatta rahmin bebek bekliyor şuan dedi ama olmadı bu yüzden o zamanlar çok stres yaptım heyecanlandım çünkü sonrada bıraktım hayit hapını da hiç kullanmadım bi ara çayını yaptım içtim inşallah işe yaramistir canjm

Merhaba arkadaşlar yumurtam kendiliğinden yeterli boyuta gelmiyor. Klomen le bir yada iki tane yeterli boyutta oluyordu ama kalitesiz olduğundan mı yada nasip olmadığından mi bilmiyorum gebelik oluşmadı. 5 aydır felan klomen kullanmıyorum geçen ay soğan suyu yaptım tam zamanında geldi adetim şimdi de yumurta büyümesi kalitesi için dogal bişeyler yapmak istiyorum tavsiyeniz var mı?
Canım merhaba bende de pko var klomeni iki kere kullandım ise yaramadı bir ay da letu kullandım o da olmadı şimdi iğne tedavisine geçiyoruz birşey merak ettim neden 5 aydır klomen e devam ettin iğne tedavisi daha etkili canım doktoruna söylesen iyi olur bence klomen bazı pkolulara iyi gelmiyor boşa vakit kaybetme bence

Canım merhaba bende de pko var klomeni iki kere kullandım ise yaramadı bir ay da letu kullandım o da olmadı şimdi iğne tedavisine geçiyoruz birşey merak ettim neden 5 aydır klomen e devam ettin iğne tedavisi daha etkili canım doktoruna söylesen iyi olur bence klomen bazı pkolulara iyi gelmiyor boşa vakit kaybetme bence

Merhaba arkadaşlar benim çevremde de öyle biri vardı incir ve havuç kürü ile hamile kaldı deneyin bence belki işe yarar

Klomen ı 3 ay kullandım canım 5 aydır kullanmıyorum akışına bıraktım benim doktor aşılama dedi hiç iğne felan başka bişey onermedi bende onun için acele etmek istemedim baktım olmuyor rahim filmi sonra başka tedaviler isteyeceğim ama doktor çok önemli bakalım hayırlısı

Merhaba arkadaşlar benim çevremde de öyle biri vardı incir ve havuç kürü ile hamile kaldı deneyin bence belki işe yarar
Evet onu bende duydum şuan geç kaldım onun için diğer aya kaldı adet olunca yapacağım inş

Arı sütü al arkadaşım. Sabah aç karnına dilinin altına koy ve erisin sonra yut. Bunun yanında ben ultimate marka omega 3+q enzim q10 var. İkisi bir arada hap. Buluşa kullan. Bana iyi geldi bunlar

Arı sütü al arkadaşım. Sabah aç karnına dilinin altına koy ve erisin sonra yut. Bunun yanında ben ultimate marka omega 3+q enzim q10 var. İkisi bir arada hap. Buluşa kullan. Bana iyi geldi bunlar
Bunları hiç duymadım doktor tavsiye etmeden kullanabilir miyim?

Bana da doktorum söylemisti sabah aksam incir suyu iç diye yumurtalarim cok iyi gelismisti o ay ve hamile kaldim tabi nasibi yokmus düşükle sonuclandi:110:

Bana da doktorum söylemisti sabah aksam incir suyu iç diye yumurtalarim cok iyi gelismisti o ay ve hamile kaldim tabi nasibi yokmus düşükle sonuclandi:110:
Bi ay bende yapmıştım ama hiç gebelik oluşmadı bende Allah yardımcınız olsun valla çok zor sahip olup kaybetmek Allah bi daha yaşatmasın Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Aktarım bana hayıt ekstratı ve kırmızı pancar ekstratı verdi sabah akşam kullanıyorum 1.ayım bitti henüz sonuç alamadım ama devam edeceğim

Arkadaşlar normalde her ay kaç tane yumurta oluşuyor acaba....
Bu gün adetimin 10 günü ve dün kontrol de bir tane yunurtan var dedi iki üç güne çatlar dedi
Boyutu 14 mm dedi işte

Acaba ben şimdi erken mi yumurtladim...
Adetine nereden baksan 23 gün var..
Acaba bu arada ben yine yumurtlar miyim yoksa o bir yumurta mı olur

Back
X