Maske Tarifleri Yumurta akı + toz şeker karışımını uygulayan var mı???

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Tevrat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
197
1
96
Konya
İnternette cok yerde sivilce izlerine iyi geldiği ve cildi yumuşattıgı yazıyor hatunlar.... Kullanan deneyen var mı???? Nasıl bir etkisi var acaba,ben de denemek istiyorum ama cildim alerjik bsey olur diye tırsıyorum:18:

Olduu iyice KEK lediler artık :))
Birazda kabartma tozu katalım tam olsun :))

Şaka bir yana yumurta gerginleştiri ama şekeri pek sanmıyorum
Merak ediyorsan çok küçük bi bölgede uygula bakalım ne olucak ??

ben yapıyorum canımm çok güzel oluyo cildim pırıl pırıl zaten şekerin kokusundan yiyesim geliyo :)

Olduu iyice KEK lediler artık :))
Birazda kabartma tozu katalım tam olsun :))

Şaka bir yana yumurta gerginleştiri ama şekeri pek sanmıyorum
Merak ediyorsan çok küçük bi bölgede uygula bakalım ne olucak ??

Annem de öyle diyordu dün,KEK mi yapıyorsun maske mi belli değil diye :19::19:
dün denedm canımm baya br etkisi oldu sanki,yumuşacık oldu cildim,haftaya aynı gün tekrar denicem:34:

Ben bir ara yapıyordum canım çok iyi geliyor. Siyah noktalar azalıyor ve cilt sıkılaşıyor. Bir de ben akşam dışarı çıkacağım zaman bu karışıma salatalık rendeliyordum. Makyaj öncesi süper oluyor cildin, makyajın daha güzel durmasını sağlıyor. Bir keresinde arkadaşımla gece dışarı çıkmadan hazırlamıştık. Erkek arkadaşı bizi mutfakta görünce benzer bir yorum yapmıştı, siz yemek mi yapıyorsunuz dışarı çıkmak için mi hazırlanıyorsunuz diye :)))

yumurta akını kullanıorum sadece seker karıstırmadan ve cok memnunum cildimi gerginleştrip temızledıgını hissediorum

kizlar bu bahsettiginiz yuz agdasi diye geciyor.. ben kullaniyorum iki defadir yuzumu cok guzel temizliyor fakat sivilceler icin iyi gelecegini dusunmuyorum cunku arkadasimda denedi fakat onda oldugundan fazla sivilcelenmeye yol acti:50: yinede bir defa denemekten birsey kaybetmessiniz diyorum ben bir yumurtanin akina bir bucuk yemek kasigi toz sekeri iyice kopurunceye kadar karistirip suruyorum biraz kurumaya baslayincada avuc iclerimle yuzume yapistirip cekiyorum o sekilde temizleniyor ve cok memnunum :1:

Back
X