yumurta 18mm doktor iğne yapmadı

teolog5525

Rabbim emanetin sana emanet...
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
1.005
488
88
Kızlar bu ay klomen kullandım günde bir tane dün 13 günümdü doktora gittim sol tarafımda 18m m bir tane yumurta oluşmuş ama ısrar etmeme rağmen çatlama iğnesi yapmadı dr imkanları az bir yerde yaşıyorum başka dr yok gibi klomen i de tatil zamanı ailemin yanında dr verdi benimle aynı olan varmı 18mm çatlamazmı moralim çok bozuk bir sene olacak hiç korunmadık ama bebiş yok

Bence daha küçük bn kontrole gittim 18 mm olmuş ama 4 gün daha dursun dedi dr 4. Gün iğne yaptir dedi ve bn gebeyim doktoru dinle bence

Canım benim bende klomen kullandım 13.günde 2 yumurtam olmuş 21 mm.Çatlatma iğnesi vermedi.Çünkü çatlamaya başlamış gerek yok dedi.Ben akşamları iki tane içtim.Öyle uygun gördü.Daha öcedende kullanmıştım önce bir taneyle başlamıştı klomeni.

Hayatım ben de takiple hamile kaldım.. Benim de sol tarafta 13. gün yumurtam 18 mm idi. Bana da çatlatma iğnesi yazmadı.. Kendi çatlasın ki çatlar dedi.. Ama illaki iğne yazın daha planlı gidelim diyosan iğne de yazarım demişti doktorum.. Ben size bırakıyorum deyince yazmadı.. 13. gün dahil 1 hafta günaşırı ilişki. Buna uy yeter dedi.. Ben de doktorumu dinledim.. Çok şükür hamile kaldım.. Bence mitsizliğe kapılma , doktoruna güven.. İğne de ucuz bir şey değil ayrıca, hem çatlatacağı kesin de değil.. Ben ilk kızıma hamile kalmaya çalışırken yine takip yaptırıyordum.. Çatlatma iğnesi vurdurduğum halde çatlamıyordu..Sonra 1 ay kendi haline bırakmıştı doktorum ve çatlamıştı.. O yüzden kalbini çürütme, çalışmalara başla..

Benimde klomenle 13.gun 18mm olmuştu catlatma iğnesi yaptı isi sansa birakmayalim dedi.16.gün gittim baktı ve çatlamış dedi ama gebelik oluşmadı maalaef;(

İyi geceler arkadaşlar..bi konuda fikrinizi almak istiyorum...ben o cakta düşük yaptım 3 aylıktı gözümün nuru...Nasip olmadı..bu ay baya ümitliydim ama bugün kırmızıları yine gördüm..neyse konu şu ben klomen kullanmak istiyorum..bi zararı olur mu..sağlık ocağındA yazabiliyor mu aile hekimi..kadın doğum yok o yüzden kendi kararımşa başlasam sakıncası olu mu

Canım benim çok teşekkür ederim içim ferahladı biraz 3 gün ilişki dedi gün aşırı olmak üzere rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtehan etmesin hayırlı evlatlar versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…