• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurcak Tv'yi çocuklar için çok eğitici bir kanal.

• Konu Sahibi Konu Sahibi LiLey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede Yararlı bi Kanal.
Kardeşim Paso izliyo tatlicadiarzu En azından Küçük yaşta Beyinleri yıkanmıyo Veletlerimizin :icecream:

Vlla bakıyorum tv de bişi yok bende açıp izliyorum gayet güzel çizgi filmler oluyooosırnaşık şey

Eğitici ama biraz daha kaliteli olur umarım çizgi filmler zamanla. İyi bir kanal.

benim oglumda ızlıyo özellikle uzun kuyrugu o cıkınca hemen oturuyo

bayanlar kusura bakmayın AÇEV hakkında sorular gelmiş ama ben yeni gördüm. AÇEV kursları halk eğitimde yapılıyor haftada bir gün halk egitime gidip kaydoluyorsunuz . Üstelikte üçretsiz size haftalık zepler variliyor çocugu çalıştırmak için. Ben çok faydasını gördüm .çocugunun gelecegini düşünen bütün annelere tavsiye ederim

bence de cok guzel egitici seyler var
benim oglan da tutturuyor anne yumucak tv ac diye
acip bakiyoruz bazen beraber
baksin bakalim oglusum benim

valla bizdede gün boyu yumurcak açık birçok programdan çok çok kaliteli iyiki var yumurcak kızım uzun kuyruk hastası huba hubaaaaaa :emir_bebek::emir_bebek:

bende yumurcaktv seviyorum en azından diyer kanallarda çıka saçma konular yok insanı eglendiriyor
sıkıntısını atıyor

benim 4 yaşında bi kardeşim var yumurcak konuşma şeklini çok güzel öğretti ona çok kibar konuşo..mesela biz cümlelerin sonunda r harfini pek kullanmayız gidio gelio yapıyo gibi..ama o gidiyor yapıyor şeklinde konuşuyo bu çok hoşumuza gitti.ama uydunun bazı yabancı çizgidizi lerini izlerken bişey kapmış ordann.
en çok sevdiğin hayvan hangisi beren??? dedim
_domuz....dedii
şimdi öğrettim tabi daha demiyo

inanırmısın sabahtan akşama kadar evimizde yumurcak tv kanalı açık oğlum akşama kadar o kanalı izliyo bencede çok eğitici ve çocuklarımızı geliştirici bir kanal......

Çok güzel bir kanal, sabahtan akşama kadar bizde de açık valla...
Kızım oradan birçok şey öğrendi...

7 yaşındaki erkek kardeşim de bayılıyo yumurcak tv ye . Bütün gün başından kalkmadan izleyebilir ama öyle şeyler öğreniyo ki ailece hepimizi şaşırtıyor

Back