Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberler alırız benim göğsümde sızı varBenimde 31 mart bakalım 2 gündür kasıklarım ve belimde agrı vardı bugün hiç bişi yok bakalım nasip...
18 nisan benimBenim de yumurtlama takvime göre 31 mart gözüküyordu ama ben tam net bilmiyorum o gün yumurtlama olduğunu. Bende de iki gündür kasığımın sağ tarafında bir hassasiyet var. Birkaç defa minik sancı girdi o kadar başka da belirti yok. Kızlar regl tarihiniz ne zaman
Benim uygulamaya göre yarın ama yumurtlamaya göre pazar akşam toplu iğne başı gibi nokta nokta 4 5 damla kırmızılık geldi pedime sonrasında devamı gelmedi belkide yarın olagim bilmiyorumBenim de yumurtlama takvime göre 31 mart gözüküyordu ama ben tam net bilmiyorum o gün yumurtlama olduğunu. Bende de iki gündür kasığımın sağ tarafında bir hassasiyet var. Birkaç defa minik sancı girdi o kadar başka da belirti yok. Kızlar regl tarihiniz ne zaman
Benimde takvime göre 30 u yumurtlama ama ben o süreci hep değerlendirdim. Benimde çok fazla bel kasık ağrım falan var. Yumurtlamadan sonra akıntım devam etti bir süre bu ara baya hafifledi. Göğüs hassasiyeti pek yoktu dün başladı o da. Bide biraz midem bulanma gibi değil bir tuhaf oluyor. Ama ben test yaptım ilk 3 dk kırmızı çıktı sonra yaptım silik çıktı bende bugün gidip kan verdim 0.89 çıktı doktor daha regline var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi beklemedeyim o kırmızı çıkan testte yalancı pozitifti muhtemelenKızlar 30 Mart'ta yumurtlama gördüm belirtileriniz var mı adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor benim
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız alırızBenimde takvime göre 30 u yumurtlama ama ben o süreci hep değerlendirdim. Benimde çok fazla bel kasık ağrım falan var. Yumurtlamadan sonra akıntım devam etti bir süre bu ara baya hafifledi. Göğüs hassasiyeti pek yoktu dün başladı o da. Bide biraz midem bulanma gibi değil bir tuhaf oluyor. Ama ben test yaptım ilk 3 dk kırmızı çıktı sonra yaptım silik çıktı bende bugün gidip kan verdim 0.89 çıktı doktor daha regline var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi beklemedeyim o kırmızı çıkan testte yalancı pozitifti muhtemelen
İnşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız haberlerinizi bekliyorum burdan kızlarBenimde takvime göre 30 u yumurtlama ama ben o süreci hep değerlendirdim. Benimde çok fazla bel kasık ağrım falan var. Yumurtlamadan sonra akıntım devam etti bir süre bu ara baya hafifledi. Göğüs hassasiyeti pek yoktu dün başladı o da. Bide biraz midem bulanma gibi değil bir tuhaf oluyor. Ama ben test yaptım ilk 3 dk kırmızı çıktı sonra yaptım silik çıktı bende bugün gidip kan verdim 0.89 çıktı doktor daha regline var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi beklemedeyim o kırmızı çıkan testte yalancı pozitifti muhtemelen
Amin inşallah hep beraberİnşallah güzel sonuçlar alırsınız alırız
Amin inşallah hep beraber güzel haberler alalımİnşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız haberlerinizi bekliyorum burdan kızlar
Gebelik var demekki hayırlı olsunBenimde takvime göre 30 u yumurtlama ama ben o süreci hep değerlendirdim. Benimde çok fazla bel kasık ağrım falan var. Yumurtlamadan sonra akıntım devam etti bir süre bu ara baya hafifledi. Göğüs hassasiyeti pek yoktu dün başladı o da. Bide biraz midem bulanma gibi değil bir tuhaf oluyor. Ama ben test yaptım ilk 3 dk kırmızı çıktı sonra yaptım silik çıktı bende bugün gidip kan verdim 0.89 çıktı doktor daha regline var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi beklemedeyim o kırmızı çıkan testte yalancı pozitifti muhtemelen
Valla hiç heveslenmek istemiyorum olumsuz olursa çok üzülürüm çünkü inşallah vardır diyorum kanı bile erken verdim sırf o test yüzünden yoksa gecikme görmek şartGebelik var demekki hayırlı olsun![]()
Rabbim evladınızı size bağışlasın ilk çocuğunuz mu ve ne kadardır deniyorsunuz acabaValla hiç heveslenmek istemiyorum olumsuz olursa çok üzülürüm çünkü inşallah vardır diyorum kanı bile erken verdim sırf o test yüzünden yoksa gecikme görmek şart
Amin hepimize inşallahRabbim evladınızı size bağışlasın ilk çocuğunuz mu ve ne kadardır deniyorsunuz acaba![]()
Anladım çok geçmiş olsun RABBİM sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi hepimize nasip etsinAmin hepimize inşallahNasip olursa ilk olacak daha önce kalp durması sonucu kürtajım var. Toprlanma süreci şu bu derken 3. ay olacak. Aynı şekilde siz ne kadardır deniyorsunuz ve ilk çocuk mu a