YUMRTLAMA GÜNÜ 29 30 31 MART OLANLAR GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM Mİ

BEYZAC

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
172
38
13
28
Kızlar 30 Mart'ta yumurtlama gördüm belirtileriniz var mı adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor benim

Benimde 31 mart bakalım 2 gündür kasıklarım ve belimde agrı vardı bugün hiç bişi yok bakalım nasip...

Benim de yumurtlama takvime göre 31 mart gözüküyordu ama ben tam net bilmiyorum o gün yumurtlama olduğunu. Bende de iki gündür kasığımın sağ tarafında bir hassasiyet var. Birkaç defa minik sancı girdi o kadar başka da belirti yok. Kızlar regl tarihiniz ne zaman

Benim de uygulamada göre 30 marttı, 5 gün kaldı sabah test yaptım negatifti, bekliyorum ben de 2.5 senedir deniyoruz

bir iki defa mini sağ tarafımda batma oldu birkaç gün önce başka belirtim de yok maalesef

Benim de yumurtlama takvime göre 31 mart gözüküyordu ama ben tam net bilmiyorum o gün yumurtlama olduğunu. Bende de iki gündür kasığımın sağ tarafında bir hassasiyet var. Birkaç defa minik sancı girdi o kadar başka da belirti yok. Kızlar regl tarihiniz ne zaman
18 nisan benim

Benim uygulamaya göre yarın ama yumurtlamaya göre pazar akşam toplu iğne başı gibi nokta nokta 4 5 damla kırmızılık geldi pedime sonrasında devamı gelmedi belkide yarın olagim bilmiyorum

Benımde reglimin başlangıcından sonra 13. Gün ovülasyon testinde pik gördüm (29 martta) reglime bugun itibariyle 4 gün var gebelik testi yaptım bugün negatifti yani yumurtlamanın üstünden 11 geçti pozitife döner mi bilmiyorum sizde durumlar nedir

Kızlar 30 Mart'ta yumurtlama gördüm belirtileriniz var mı adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor benim
Benimde takvime göre 30 u yumurtlama ama ben o süreci hep değerlendirdim. Benimde çok fazla bel kasık ağrım falan var. Yumurtlamadan sonra akıntım devam etti bir süre bu ara baya hafifledi. Göğüs hassasiyeti pek yoktu dün başladı o da. Bide biraz midem bulanma gibi değil bir tuhaf oluyor. Ama ben test yaptım ilk 3 dk kırmızı çıktı sonra yaptım silik çıktı bende bugün gidip kan verdim 0.89 çıktı doktor daha regline var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi beklemedeyim o kırmızı çıkan testte yalancı pozitifti muhtemelen

Benimde takvime göre 30 u yumurtlama ama ben o süreci hep değerlendirdim. Benimde çok fazla bel kasık ağrım falan var. Yumurtlamadan sonra akıntım devam etti bir süre bu ara baya hafifledi. Göğüs hassasiyeti pek yoktu dün başladı o da. Bide biraz midem bulanma gibi değil bir tuhaf oluyor. Ama ben test yaptım ilk 3 dk kırmızı çıktı sonra yaptım silik çıktı bende bugün gidip kan verdim 0.89 çıktı doktor daha regline var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi beklemedeyim o kırmızı çıkan testte yalancı pozitifti muhtemelen
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız alırız

İnşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız haberlerinizi bekliyorum burdan kızlar

Merhaba kızlar benimde 30 Mart pik günümdü reglime 7 gün kaldı az kasık ağrısı göğüs hasasiyeti var ama heycanlanmıyorum nasibe bıraktım kafaya takınca olmaz diye hepimiz mutlu haberler alalım dua edelim birbirimize ☺️🥹

Gebelik var demekki hayırlı olsun 😊

Valla hiç heveslenmek istemiyorum olumsuz olursa çok üzülürüm çünkü inşallah vardır diyorum kanı bile erken verdim sırf o test yüzünden yoksa gecikme görmek şart
Rabbim evladınızı size bağışlasın ilk çocuğunuz mu ve ne kadardır deniyorsunuz acaba 🙏🏻

Rabbim evladınızı size bağışlasın ilk çocuğunuz mu ve ne kadardır deniyorsunuz acaba 🙏🏻
Amin hepimize inşallah 🙏🏻Nasip olursa ilk olacak daha önce kalp durması sonucu kürtajım var. Toprlanma süreci şu bu derken 3. ay olacak. Aynı şekilde siz ne kadardır deniyorsunuz ve ilk çocuk mu ?

Amin hepimize inşallah 🙏🏻Nasip olursa ilk olacak daha önce kalp durması sonucu kürtajım var. Toprlanma süreci şu bu derken 3. ay olacak. Aynı şekilde siz ne kadardır deniyorsunuz ve ilk çocuk mu a
Anladım çok geçmiş olsun RABBİM sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi hepimize nasip etsin 💕biz 3 yıllık evliyiz geçen ay karar verdik yani bu ikinci ayımız olacak ilk çocuk Allah nasip ederse ilk ay o kadar çok stres yaptım ki düzenli regli görüyordum 8 gün gecikme yaşadım en son adet söktürücü ile adet oldum hormon testleri temiz çıktı doktor stresten olmuştır dedi bu şekilde sürecimiz 2 aydır da folik asit kullanıyorum

Back
X