YUMRTLAMA GÜNÜ 29 30 31 MART OLANLAR GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM Mİ

Anladım çok geçmiş olsun RABBİM sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi hepimize nasip etsin 💕biz 3 yıllık evliyiz geçen ay karar verdik yani bu ikinci ayımız olacak ilk çocuk Allah nasip ederse ilk ay o kadar çok stres yaptım ki düzenli regli görüyordum 8 gün gecikme yaşadım en son adet söktürücü ile adet oldum hormon testleri temiz çıktı doktor stresten olmuştır dedi bu şekilde sürecimiz 2 aydır da folik asit kullanıyorum
Amin inşallah 🩷 bende 5 yıllık evliyim ilk hamileliğim kaza kurşunuydu. Şimdi bende istiyorum dediğim gibi 3 aydır deniyoruz. Ben folik asit hiç düzenli kullanamadım valla ama o çok sorun değilmiş doktorum dedi. Regl olayına gelince bende hep duzenliydim bu deneme durumlarına başladığımdan beri 10 gecikme 6 gün erken bir tuhaf hal aldı

Amin inşallah 🩷 bende 5 yıllık evliyim ilk hamileliğim kaza kurşunuydu. Şimdi bende istiyorum dediğim gibi 3 aydır deniyoruz. Ben folik asit hiç düzenli kullanamadım valla ama o çok sorun değilmiş doktorum dedi. Regl olayına gelince bende hep duzenliydim bu deneme durumlarına başladığımdan beri 10 gecikme 6 gün erken bir tuhaf hal aldı
Muhtemel stres kaynaklı oluyor ben aşırı zayıf olduğum için doktorum kullanmamı istedi ikimiz ve bütün anne adayları güzel haberler alalım inşALLAH ☺️

Muhtemel stres kaynaklı oluyor ben aşırı zayıf olduğum için doktorum kullanmamı istedi ikimiz ve bütün anne adayları güzel haberler alalım inşALLAH ☺️
Öyle zaten kullanmak iyi ama hamile kalınca kullanınca da sorun olmayan bişeymiş. Amin inşallah birbirimizi haberdar edelim hepimiz inşallah güzel haberler alırız ☺️

Bnim’de tarihlerim ayni iki gundur agriyor kasiklarim dun batma oldu ve sari akintim var bakalim adetime uc gun kaldi

Bende 30 Mart'ta ovulasyonda pik gördüm.
16 Nisan beklenen adet tarihim. Sağ alt karnıma hafif ara ara ağrı girdiği için yarın kadın doğumdan randevu aldım dış gebelikten korkuyorum..

Bende 30 Mart'ta ovulasyonda pik gördüm.
16 Nisan beklenen adet tarihim. Sağ alt karnıma hafif ara ara ağrı girdiği için yarın kadın doğumdan randevu aldım dış gebelikten korkuyorum..
Doktor'la görüştükten sonra yazar mısınız? Yerleşme olabilir belki de

Gunaydin kizlar, az once silince pembemsi akinti geldi, adet tarihim cumartesi. Sizce yerlesme olabilir mi? Dun gece iliski oldu acaba ondan kaynaklanabilirmi? Bir kac gun once kasik batmasi agrisi yasamistim , ovu gunler degerlendirdik 27 ve 31 mart

Gunaydin kizlar, az once silince pembemsi akinti geldi, adet tarihim cumartesi. Sizce yerlesme olabilir mi? Dun gece iliski oldu acaba ondan kaynaklanabilirmi? Bir kac gun once kasik batmasi agrisi yasamistim , ovu gunler degerlendirdik 27 ve 31 mart
Umarım yerlesmedir canım

30 unda yumurtlama gördüm 30 31 1 inde ilişki oldu ama ymurtlamdan sonra bugün 11. Gün olsa çıkardı ya

Kızlar benim tahmini yumurtlamam 27 Mart o zaman çatlama akıntısı gördüm 28 inde çok daha opak bir şekilde akıntı gördüm . 13 Mart son adet tarihim . Inositol ve diğer vitaminler olan takviye kullanıyorum ve 3 aydır 26 günde bir regl oluyordum. Bu ay daha olmadım döngünün 28. Günündeyim. En son 3 gün önce test yapmıştım tertemiz bir negatif aldım. Benimle benzer döngüde olup pozitif gören var mı acaba ? 🤔

Canım bugün 15. Gün bugün ya da yarın adet olman gerekiyor test yaparsan muhakkak çıkması lazım testini yenile eğer pozitif çıkarsa bana da umut olursun

Back
X