- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
antonyo ile de eşi samimiii ben işteyim yemek yapamam ama dediğin gibi yiyecek bişiler söyleyebilirim
O kadar üzgün kiiiii eli kolu kalkmıo
zaten sen yemek falan yapma, yaptır !
Yaptırman daha yakışık alır. Meyve falanda al götür
dimi bence deee
12 gibi gitmeyi düşünüorummm o saatte de pide gider mi ki :26:
neden gitmesin? Insanlar öğlen yemeğinde pide yemiyorlar mı?
Al götür istedikleri saatte yerler
arayıp sormama gerek var mı kaç kişiler diye ama ayıp olur demi bi 10 tane yaptırıp götüreyim ben :26:
tabi canım yeter 10 tane, zaten yanında salatası oluyor, ayran falan
Yada yanına bir çay demlersin sen.
çok düşünceli bir hareket olur bence ama yinede sen bilirsin
yok bomboş gitmem zaten yakın arkadas olmasa bile götürürüm ama ne götüreyim onu bilemedim ondan danıştım sana
anladım canım, bu yapacağın doğru bir hareket olur, yazık kız zahmete girmez hemde uğraşmamış olur yemekle
EVET cnmsiz evliler daha iyi bilirsiniz bizde böle işleri hep annem hallettiği için bilemedim işte sağol cnm bnmm
aynen senin dediğin gibi yaptım cnm pide aldım meyve ve meyve suyuda aldım gercekten cok mutlu oldular fazla kalmadım ama 20 dk durdum çıktımmm
çok güzel bir davranış olmuş, insan insana her zaman muhtaçtır. eline,kesene bereket aferin vallahi sana
hani nerde bizim diyet yapan azimli kızlarımız
bu sabah 2 ped şişe su içtim 2 kayısı yedim
kahvaltı için de 4 kaşık yulafla sütü karıştırıp yicem birazdan
seninde ne yaptığın belli değil
vallaaaa nasıl zayıflayacaksam onu yapıorummm bazı şeyleriii bunyem tasımadı cnm mesela sadece yulafff bayılıyordum az kalsın kan şekerim çok düştü o yüzden biraz senden farklı bişiler yapıorum hem spor hem iş hem sadece yulaf kaldırmadı bünyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?