- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
neler var içeriğinde acaba?
ben benevet kızlar bu diyetle çok kilo verenler var bende 1 haftada 3 kilo verdim...
devamını da getireceğim...
bana katılmak isteyen var mı?
ben ben
nasıl yapcaz anlatırmısın tatlım
Bende katılmak isterim.
hadiiii kızlarrrrrr yaz geliyorrrrrr imdatttttt
kendimize gelmemiz gerekiyor....
biz kazanacağızzzzzzz
ooooooooooo hoşgeldinnnnn
bak canım ben şimdi hazırladım bile...
sabah aç karnımızla şekersiz kahve , yanında zencefil limon çayı içiyoruz yada herhangi karışık bitki çayı
4 kaşık yulaf yarım bardaktan biraz geçkin yağsız süt ekleyip 2-3 dakika bekletip yiyiyorum...
aralarda elma, bol su ve şekersiz kahve...
akşam yine aynı...
çok acelem yok dersen öğlen öğününe hafif bir yiyecek ekleyebilirsin. EKMEK YOK...
6 YADA EN FAZLA 7 DEN SONRA YEMEK YEMEK YOK !
Sabah kahvaltımı yaptım öğlen başlarım inş. Ben zaten arada etiformun yulaf ezmesini tüketiyordum.ben sutle pek sevmedim 1 elma rendeleyip 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi katıp öyle yerdim.
Ben 97 kiloydum diyetisyenle 78 kiloya indim kilo vermem durdu şimdi kalan kilomu vermek istiyorum canım.
hımm tmm biliyom bunu
evet liste yapalım ben bugün yada yarın yulaf alayım yarın başlarım artıkne zaman başlıyorsun ?
Kızlarrrrr liste yapalım daha iyi olur
evet liste yapalım ben bugün yada yarın yulaf alayım yarın başlarım artık
Yok canım diyet olarak yapmadım bunu tv çıkan dr dan duymuştum öylesine arada yerdim.benim acelem yok öğlen yemeğinde hafif bişeyler tüketebilirim.şekersiz kahve dediğin türk kavesimi nescafemi?
Bende varııımmm bugün yulaf almaya gidiyorum markete yarında diyettt başlangıcı.başka bir diyete başlıycaktım vazgeçtim bu daha cezbedici geldi
Ben 65 kiloyum
eşim 97.5 kilo ikimizde başlıyoruz
Bakalım kim kimi geçicek kilo verme yaışında
Hergün düzenli yazıcamm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?