- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.799
- 698
Tamam ozaman sen bana yenisini alKomşudan aldım onu
Bu sefer ihtimal yüksek fotonu iyi secYa ben bi birinci olamadım bu sefer de olamazsam
Teşekkür ederim çiçeğimmmmoff off offfellerinee sağlık kutsişiim bayıldııımmm
Ahahahah alırım tabikiiiTamam ozaman sen bana yenisini al
Migros da baktım baktım böyle tencereler yanından geçtim sadece
Hadi insallah yaaaa şeytanınn bacağını kıramadım bi türlüBu sefer ihtimal yüksek fotonu iyi sec
Daha kaç defa katıldın dur bekle:)15 -20 defa katılıp 1. olamayan var:)Hadi insallah yaaaa şeytanınn bacağını kıramadım bi türlü
Ama derecelerim iyidi ahahahDaha kaç defa katıldın dur bekle:)15 -20 defa katılıp 1. olamayan var:)
Hayırlısı canım:)Ama sen ilk yarışmadan beri sızlanıyorsunAma derecelerim iyidi ahahahbenimde beklentim yükseldi oylama sonucunda yere çakılıyomuşummm
Ya yenilgiyi kabullenemiyorum diyelimHayırlısı canım:)Ama sen ilk yarışmadan beri sızlanıyorsun
Rakiplerini gezdin mi
Emin ol herkes seninle aynı duygular içinde:)O sebeple baştan kazanacağım diye çok ümitlenme sonra aaaaa ben birinci oldum diye daha çok sevineceksinYa yenilgiyi kabullenemiyorum diyelim
yok gezmedim gezeyim mi sence
Aynen belki de ondan çok çakıldımEmin ol herkes seninle aynı duygular içinde:)O sebeple baştan kazanacağım diye çok ümitlenme sonra aaaaa ben birinci oldum diye daha çok sevineceksin
Hiç birini gezmedin miBence gez çok güzel çorbalar geldi
Aynen hadi bu sefer baştan çok heveslenme şansın belki daha yüksek olur:)Aynen belki de ondan çok çakıldım
Gezmedim ama çok güzellerse gezmeyeyim bence yamoralim bozulmasın
Ben gidip bi bakayım neler varmış gece gece uyku da girmezse gözüme sen gör işiAynen hadi bu sefer baştan çok heveslenme şansın belki daha yüksek olur:)
Gez belki rahatlarsın:)
Hem ayıp olur sen gitmezsen onlarda glmezBen gidip bi bakayım neler varmış gece gece uyku da girmezse gözüme sen gör işi
Almak mesele değil asıl mesele muhafaza edebilmek evde kırılmadanAhahahah alırım tabikiii
Niye geçtin ki alaydın bi tane
Gittim gittim gitmez olaydımHem ayıp olur sen gitmezsen onlarda glmez
Geldim geldim bende sana bakBana gelmeden gelmişim baksenin yazmanla farkettim
Almak mesele değil asıl mesele muhafaza edebilmek evde kırılmadan
Teşekkür ederim ablacım seninki de harikaydıEllerine sağlık canım,enfes görünüyor
Başarılar diliyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?