yükseklik, uçuş ve korku.....

bende annemi aldım yanıma. bu deneme uçuşu zaten :) yani sırf bu korkunun üzerine gitmek için uçacağım. ama o gün yaklaştıkça yapamayacağım diye düşünmeye başlıyorum. pişman oldum bilet aldığıma

yükseklikten dolayı korkacağımı düşünüyorum. sanırım paraşütle falan da atlayamam ben. tv de bile görünce bir tuhaf oluyorum.

aynen bende de oluyor bu. hatta nemrut dağına geziye gitmiştik. oraya bile çıkamadım başım döndü. yer ayaklarımın altından kayıyordu sanki. yanımdaki grup gitti. ben geri aşağı incektim. sonra biraz dinlendim. kendime cesaret verdim. zar zor çıktım :) bazen boğaz köprüsünde trafikde kalınca bile korkuyorum.eskiden bu kadar değildi bu korkum. son yılllarda arttı.

alkol kullanmıyorum. sakinleştirici almayı düşünüyorum ama onu almak da çok iyi değilmiş sanırım. yarın devlet hastanesinde doktora gideceğim. ama devlet hast. de bazen ilgilenmeyebiliyorlar. umarım ilgilenir doktor.

inş. bende korkmam. aklıma getirmemeye çalışacağım ama bakalım ne olacak.

sen gerekenleri yapmışsın bize pek bişey kalmamış güzel uçuşlar

canım uçağa binmekten korkma emin ol uçarken anlamıyorsun bile havada asılı gibi duruyor uçak o kadar ..birde ıkısı çok farklı şey.mesela bende balkona çıkıp aşağı baktığımda korkuyorum düşecek gibi oluyorum ama uçak daha farklı bişey..ordan aşağı baktığında aynı his oluşmuyor aksine manzaranın güzelliği dahada cazip geliyor..yanı kısacası uçaktan aşağı bakmakla yuksek yerden aşağı bakmak hissi aynı olmuyor cnm.onlarca kez bindim güvenebilirsin

bende çok korkuyorum cnm ya yükseklikten.. sırf bu yüzden daha hiç uçağa binemedim:121:

balkondan bile bakamıyorum yani o derece.. hemen başım dönüyo..

hatta geçen rumeli hisarına gitmiştik. surlara çıkarken çok korkmuştum.. erkek arkadaşım elimden tutup öyle çıkarmıştı beni:18:

nedir bunun reçetesi acaba yaa

bende de yükseklik korkusu var ama uçak korkusu ayrı canım.
ben 3. kattan aşağıya bakamam midem bulanır ,başım döner,ama uçağa çok rahat biniyorum,
yani merak etme.
genelde asansör fobisi veya klostrofobisi olanlar rahatsızlanıyor uçakta.
koridor tarafında oturursan hissetmezsin bile uçakta olduğunu.

canım seni çok iyi anlıyorum bendedey ukseklik korkusu vardı hemde uçak. asla binmem binemem diyordum. sonra birgun kardeşim ansıznın doğuya atandı. biz otobusle gitmeyi düşünürken patronum "o kadar saat nasıl gideceksiniz hemen uçak bileti alın" dedi yapamam edemem derken bi baktım almış binmişim. mecbur oldum çunku vaktimiz yoktu. almıştım ama oyle korkuyordum ki neredeyse vazgeçecektim.
sonrasına gelince hiçte korkulacak birşey değilmiş ya. şimdi uçağa bineceğim zaman cam kenarı gelsin diye dua ediyorum. çünkü salon kısmına geldimi çok sıkılıyorum. uçak yolculuğu hem rahat hemde zevkli . korkulacak hiçbirşeyde yok inan

inş. ya. yazdıklarınız rahatlattı beni. inş korkmam bende.

doktora gittim bugün. o kadar çok bekledim ki . işe yetişmem gerektiği için çok stres oldum. gitmeyip korkuyu çeksem daha iyiydi :) doktor iyi biriydi ama aceleden çok konuşamadım. 2 buçuk saat bekledim. işe aşırı geç kalıyordum rica ettim doktora sırada olan iki kişiden önce muayene oldum. dolayısıyla çok konuşamadık. ilaç yazdı ve şimdiden kullanmaya başla dedi. ama bu süre içinde hamile kalmamam gerekiyormuş. acaba kullanmasam mı. bir yıldır çocuk istiyorum olmuyor zaten.

:))) yok yok sakın pişman olma zaten yanına alman gereken her halinden anlayan en doğru kişi yanında olucak:) çok korkarsan elini kolunu sıkarsın,belki iki ağlar susarsın ama başarırsın.ben ilk bindiğimde heyecan vardı birde kuzen korktugu için ufak korku:) ama bi baktım pistten hızlanmaya başladı kalkış için o kadar güzel olduki ben en çok ona şaşırdım:)uçağa binerken ağzına mutlaka sakız at kulakların basınçtan duymazsa annenin söylediğini anlamazsan panikleme güzel güzel uç samsuna.köprüyü mutlaka gör havalandığında bak hiç bi korkun kalmıycak o güzellik karşısında

ya bu uçakla ilgili birşey daha sormak istiyorum. hiç türbülansa yakalandınız mı. çok korkunç bişi mi. her uçuşta olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…