aynı sorunlar benimde kuzenimde vardı.feribota,vapura ve uçağa hiç binemiyordu.Ancak kendi kendini zorlamasıyla şuana kadar 3 defa uçağa,4 defa feribota bindi.Her defasında binene kadar galiba binemiycem yapamıycam dedi ama yerine oturduğu anda herşey bitti.Sizde belki ilk anlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz ama kendinizi telkinle eminim başarıcaksınız.Kuzenimin söylediğine göre onu en rahatlatan şey yanında çok güvendiği biriyle uçmakmış.Belki sizinde yanınızda güvendiğiniz sizi anlayan biri olursa daha kolay atlatabilirsiniz..
hayır korkutmuyor uçmakta korktuğum tek şey okyanusa düşmek karaya düşsem onda da sorun yok yani beni ölmek değil ölme şekli daha çok korkutuyor zaten öle okyanus aşırı yolculuk falan yapmadım ama gerekirse yaparız nolcak korkunun ecele faydası yok
sen yüksekten korktuğun için uçaktan korkacağını mı düşünüyorsun yoksa uçmaktan da korkuyor musun ikisi aynı şey değil çünkü
ben lunaparktaki aletlere bile binemem ki üniversitede paraşütle atlamışlığım bile olmasına rağmen perde bile asamam başım döner ama uçmaktan korkmuyorum bence bir dene sonra karar ver baştan zaten korkuyorum psikolojisine girme
yukseklık korkusu bende de var .
yuksek bır kattan asagıya bakarken kafam da kurarım hep .
pıskolojık olarak bacaklarımı hıssedememe tıtreme hatta bas donmesı hıssederım .
ama bu durum tamamne ,beynımız de kurduklarımızla alakalı .
kullanıyorsanız alkol alıp binebilirsiniz. cesaret verir malum.
bence yine de cam kenarına oturun, manzarayı izlersiniz. insan yüksekte olduğunu düşünmüyor o anda mesela boğaz köprüsü falan çok güzel görünüyor.
uçak yolculuğu kadar eğlenceli bir şey bilmiyorum bu arada, tadını çıkartın.
Benim eşimde yükseklikten korkar...Sanırım yaşadığınız korku eşiminki ile aynı...Ayaklarımın karaya basması gerek demişsiniz eşimde aynı sizin gibi düşünüyor o yüzden korkuyor...Uçağa bir kaç defa bindi ilk kalkarken bir ürperme oluyor kendisinde onun dışında korkusu geçiyor hissetmiyor bile yüksekte olduğunu...En son balayına giderken cam kenarına bilet aldırmıştım ben izlemek için dışarısını onuda lafa tuttum şuraya bak nasıl güzel görünüyor vs diye korku filan aklına gelmemişti...Dikkatinizi başka şeylere verirseniz sorun olmaz...Eşim yüksekten korkuyor hala yüksek yerden aşağı bakamıyor hala mesela ama uçaktan korkmuyor artıkGörümcem de korkuyor uçaktan mesela o da gazete alıp yol boyunca okuyor sende yanına kitap vs bir şeyler al dikkatini ona ver
merhabalar,
benim yükseklik korkum var. dolayısıyla uçağa binmekten de korkuyorum. bu korkumu yenmek için kampanyalı biletlerden uygun fiyata uçak bileti almıştım. yakın zamanda bineceğim.
ama binebilir miyim bilmiyorum. bu korkumu nasıl yeneceğim. pazartesi psikiyastrite randevu aldım ama doktor ne der bilemiyorum. uçağa binmeden önce sakinleştirici alsam faydası olur mu. uçak korkusu olup yenen var mı.
birde benim korkumun temeli kaza falan olur diye değil. onu düşünmüyorum. yükseklikten korkuyorum.
merhabalar,
benim yükseklik korkum var. dolayısıyla uçağa binmekten de korkuyorum. bu korkumu yenmek için kampanyalı biletlerden uygun fiyata uçak bileti almıştım. yakın zamanda bineceğim.
ama binebilir miyim bilmiyorum. bu korkumu nasıl yeneceğim. pazartesi psikiyastrite randevu aldım ama doktor ne der bilemiyorum. uçağa binmeden önce sakinleştirici alsam faydası olur mu. uçak korkusu olup yenen var mı.
birde benim korkumun temeli kaza falan olur diye değil. onu düşünmüyorum. yükseklikten korkuyorum.
bende annemi aldım yanıma. bu deneme uçuşu zaten :) yani sırf bu korkunun üzerine gitmek için uçacağım. ama o gün yaklaştıkça yapamayacağım diye düşünmeye başlıyorum. pişman oldum bilet aldığıma
canım seni çok iyi anlıyorum bendedey ukseklik korkusu vardı hemde uçak. asla binmem binemem diyordum. sonra birgun kardeşim ansıznın doğuya atandı. biz otobusle gitmeyi düşünürken patronum "o kadar saat nasıl gideceksiniz hemen uçak bileti alın" dedi yapamam edemem derken bi baktım almış binmişim. mecbur oldum çunku vaktimiz yoktu. almıştım ama oyle korkuyordum ki neredeyse vazgeçecektim.
sonrasına gelince hiçte korkulacak birşey değilmiş ya. şimdi uçağa bineceğim zaman cam kenarı gelsin diye dua ediyorum. çünkü salon kısmına geldimi çok sıkılıyorum. uçak yolculuğu hem rahat hemde zevkli . korkulacak hiçbirşeyde yok inan
bende annemi aldım yanıma. bu deneme uçuşu zaten :) yani sırf bu korkunun üzerine gitmek için uçacağım. ama o gün yaklaştıkça yapamayacağım diye düşünmeye başlıyorum. pişman oldum bilet aldığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?