- 24 Ocak 2008
- 16
- 1
- Konu Sahibi sodi-certila
ben hostes olacağım ve beni mülakata çağırdılar nasıl giyinmem gerekir saçımı napmam gerekir bilen varmı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mülakatlarda şık ve sade giyinmek önemlidir.abartıya kaçmayan sade bir makyaj tercih et derim
ben hostes olacağım ve beni mülakata çağırdılar nasıl giyinmem gerekir saçımı napmam gerekir bilen varmı??
Benim duyduğum kadarıyla kıyafete çok dikkat ediyorlar, bir arkadaşım hosteslik sınavına girmiş eskiden bilmeden kotla gittiği için almamışlar. Hatta "kotlamı geldin sınava bak bakalım senden başka kot giymiş olan var mı" diye de sormuşlar mülakatta...
Sonra bir daha girdi sınava, bu sefer gayet şık ve düzgün giyindi, saçları bakımlıydı vesaire, ve sınavı kazandı.
Bana söylediği sınava giren diğer kızlar oldukça süslüymüş. Zaten hosteslikte fizik önemli biliyorsun. Bence rüküş olmadan ve abartıya kaçmadan şık olmalısın. Ayrıca dış görünüşüne ne kadar özen gösterirsen bu sınavın da senin için o kadar önemli olacağı izlenimi bırakıyormuşsun. Ben senin yerinde olsam fön çektirir, ağır olmayan temiz bir makyaj yapardım. Rüküş ve ya lakayıt olmayan şık bir kıyafet seçerdim. İyi şanslar canım.
ben tekrar temmuzda uçağa binmek zorundayım bu korku o akdar çok etkiliyorki beni bir psikiyatriste gidip her seferin 2 draje ilaç alıyorum.