- 13 Mayıs 2008
- 3.301
- 20
- Konu Sahibi sodi-certila
allah gostermesin canim olum nerede gelir bilinmez.o yuzden her zaman hazirlikli olmaliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ucus korkusu olanlardan biri de benim....sürekli ucmak zorundayim ve her ucusum bir iskence...zaten sakinlestirici almadan asla ucaga binemem sanirim...önceden hic korkum yoktu ayrica büyükte bir zevk aliyordum ucmaktan ama ne oldu bilmiyorum simdi kabus gibi....ama mecbur oldugum icin katlaniyorum....:bbo:
sibelcim önceden benimde hiç korkum yoktu inanılmaz keyif alıyordum ama bir kaç yıldır çok korkuyorum
ellerimin içi terliyor
kalp atışlarım hızlanıyor
hızlı nefes alıp vermeye başlıyorum.anlıyacağın canım atak geçiriyorum.ayın 7 tekrar uçağa binicem.yarın psikiyatri servisine uğrayıp sakinleştirici ilaç alıcam :Saruboceq:
bende 2 sene önce cok kötü bir ucak yolculugu yasadim hostesler bile yemek dagitiyorlardi hepsi yerine gecti
ondan beri ucaga binmekten cok korkuyorum iyiki hostes degiliz
gerci onlar alismistir ama ALLAH korusun herhangi bir durumda kurtulusuda yok
Arkadaşlar ben uçucu hostes olarak görev yapıyorum. Allaha şükür şu ana kadar tehlikeli bir durum yaşamadım. İnanın uçaktayken kendimi her zamankinden daha güvende ve emniyetli hissediyorum. Arabayla yolculuk yaparken daha çok korku yaşıyorum çünkü bana daha tehlikeli geliyor. Her gün yaşanan trafik kazalarını inceleyin. Ne kadar çok ve sık değil mi? Sonuçta her yerde risk var ama uçaktaki risk bundan çok daha az...Ve uçakların teknik bakımlarına karayol araçlarınınkinden çok daha fazla önem veriliyor. Çünkü havacılıkta hataya yer yoktur. Uçaktan korkan çok fazla yolcumuz oluyor ve bu korkularını bir çoğu ilk yolculuklarından sonra yeniyorlar.