Pilotların yüzde doksanında yükseklik korkusu varmış
ama uçuş korkusu ayrı birşey
ben de yüksekten korkuyorum ama uçmaktan korkmuyorum
bu fobiler ilginç şeyler ama ,anlamlandıramıyoruz
bir belgeselde izlemiştim kadın köpekbalıklarından korkuyor,küvetten klozetten bile çıkacaklarını düşünüyor,her türlür tedavi telkin yapılıyor korkusu bir türlü geçmiyor
en sonunda bir veteriner köpekbalığının da bir hayvan olduğunu bir insanla karşılaşında aslında onun korktuğunu anlatıyor kadına
kadın ancak mantıklı düşünüp korkusunu yeniyor ,çok ilginç gelmişti
Köpekbalığı fobisi deyince benim gülmem geliyor kaç tane köpekbalığı gördük ki hayatımızda fobimiz var mı yok mu bilelimGerçi o küvetten bile çıkacak sanıyormuş ya ilginçmiş cidden
asansörler ve gökdelenlerle aranız nasıl?
Nereden nereye uçuş yapacaksınız.
Pilotların yüzde doksanında yükseklik korkusu varmış
ama uçuş korkusu ayrı birşey
ben de yüksekten korkuyorum ama uçmaktan korkmuyorum
bu fobiler ilginç şeyler ama ,anlamlandıramıyoruz
bir belgeselde izlemiştim kadın köpekbalıklarından korkuyor,küvetten klozetten bile çıkacaklarını düşünüyor,her türlü tedavi telkin yapılıyor korkusu bir türlü geçmiyor
en sonunda bir veteriner köpekbalığının da bir hayvan olduğunu bir insanla karşılaşında aslında onun korktuğunu anlatıyor kadına
kadın ancak mantıklı düşünüp korkusunu yeniyor ,çok ilginç gelmişti
bende yükseklkten korkarım aşağıya doğru baktığımda
gözüm kararır midem bulanır ayaklarım kesilir sank hissetmem garip bişey
ilk uçağa bindiğimde çok heyecan yapmıştım ilk olmasına rağmen birde cam kenarına oturmuştum deli cesareti işte
uzun süre aşağıya bakamadım sonra alıştım ayaklarımın kesildiğini hissettim ama kısa sürdü
uçakta başka bir alemdeymişim gibi hissettim
artık alıştım çok eğlenceli geliyor uçmak
aklınıza kötü şeyler getirmeyin herkesler uçağa biniyor bütün gün uçakta yolculuk edenler var
sizinki kısa sürecek kendi kendinizi korkutmayın
iyi uçuşlar
uçuş yaparken bulunduğunuz yükseklik sizi korkut muyor mu?
ne güzel ya korkmamışsınız.
Ya benim yükseklik korkum hep vardı ama baya bir ilerledi şimdi. 4. 5. Kattan bile aşağı bakmaya korkuyorum. üst geçitten geçerken korkuyorum. Koşarak geçiyorum o yüzden. Uçakta ne yapacağım bilemiyorum. Ilerde yurtdışına falan gitmek istiyorum. O yüzden ilk olarak kısa bir uçuşla uçuş korkumun üstesinden gelmek istedim. Birde ben ayağım karada olsun istiyorum. Uzun deniz yolculuğunda da korkuyorum. Bazen korkularımın üstesinden geliyorum ama bazen gelemiyorum fena oluyorum
merhabalar,
benim yükseklik korkum var. dolayısıyla uçağa binmekten de korkuyorum. bu korkumu yenmek için kampanyalı biletlerden uygun fiyata uçak bileti almıştım. yakın zamanda bineceğim.
ama binebilir miyim bilmiyorum. bu korkumu nasıl yeneceğim. pazartesi psikiyastrite randevu aldım ama doktor ne der bilemiyorum. uçağa binmeden önce sakinleştirici alsam faydası olur mu. uçak korkusu olup yenen var mı.
birde benim korkumun temeli kaza falan olur diye değil. onu düşünmüyorum. yükseklikten korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?