Reşit Buray Kayan’ın radixi çok güzel ayarladığını biliyorum fakat kendisi bütçe açısından biraz zorlayan bir doktor. Fiyat bilgim yok fakat ben pahalıyım diye bağırıyorBu arada Resit burak kayan radiksi cok guzel ayarliyor, ben de kendisine olmayo cok istemistim fakat hem uzaklik hem de yaklasik 1 yil ugrasmama ragmen rağmen randevu bulamayınca kendi buldum
Bir de Tural Fatullayev e bakınReşit Buray Kayan’ın radixi çok güzel ayarladığını biliyorum fakat kendisi bütçe açısından biraz zorlayan bir doktor. Fiyat bilgim yok fakat ben pahalıyım diye bağırıyor
geçen yıl 10 bin tlye yapıyordu şimdi ne kadar bilemiyorum :)Reşit Buray Kayan’ın radixi çok güzel ayarladığını biliyorum fakat kendisi bütçe açısından biraz zorlayan bir doktor. Fiyat bilgim yok fakat ben pahalıyım diye bağırıyor
tural fatuyallev revizyonda cok başarılı fkat burunları cok düz kavis yok hiçBir de Tural Fatullayev e bakın
EVet öyle ben kavissiz ve düz burunları beğendiğim için söyledimtural fatuyallev revizyonda cok başarılı fkat burunları cok düz kavis yok hiç
Wow, bir kaç gönderisine bayıldım. Üstelik Ankara’da yaşıyorum. Kendisini detaylı araştıracağım. Teşekkür ederimBir de Tural Fatullayev e bakın
Gerçekten mi? Hiç o kadar uygun düşünmemiştim. Neredeyse hep yabancıları kabul ediyor gibi, o yüzden pahalıdır sanmıştım. Araştırmak lazım :)geçen yıl 10 bin tlye yapıyordu şimdi ne kadar bilemiyorum :)
Teşekkür ederim doktorumun ilgisinden cok memunum, ben demeden son kontrolumde kendi dedi bu goruntu icime sinmedi kucuk bi islemle düzeltirim seni de mutlu ederim diye. Ama ne kadar da olsa korkutuyor süreç :)Geçmiş olsun. Doktorun revizyonla düzeltirim demesi çok güzel bir davranış. Başka doktorlar arasında senin burnundan bu kadar olur diyenler bile oluyor. Bence korkmayın.
Kesinlikle her doktorla görüşüp en ince ayrintisina kadar bilgi almakta fayda var :)Gerçekten mi? Hiç o kadar uygun düşünmemiştim. Neredeyse hep yabancıları kabul ediyor gibi, o yüzden pahalıdır sanmıştım. Araştırmak lazım :)
Sanırım Tural Beyle görüşeceğim revizyon için ama fiyat hakkında bilginiz var mı acabaBir de Tural Fatullayev e bakın
Revizyon hakkında bilgim yokSanırım Tural Beyle görüşeceğim revizyon için ama fiyat hakkında bilginiz var mı acaba
Revizyon hakkında bilgim yok
10-12 bin demişlerdi banaRinoplasti fiyatları hakkında bir şey söyler misiniz?
20 binden basliyorSanırım Tural Beyle görüşeceğim revizyon için ama fiyat hakkında bilginiz var mı acaba
Siz oldunuz mu20 binden basliyor
Ben kendi doktoruma ucretsiz oldum, ama Turak hocayla da gorusmustum olmadan onceSiz oldunuz mu
Merhaba, Tural beyle ilgili kararınız ne oldu acaba?Sanırım Tural Beyle görüşeceğim revizyon için ama fiyat hakkında bilginiz var mı acaba
Yaptığı burunlar çok hoşuma gidiyor ama hem Eskişehirde yaşadığım hem de ameliyatımın üzerinden 8 ay geçtiği için bir kaç ay sonra görüşmeyi düşünüyorumMerhaba, Tural beyle ilgili kararınız ne oldu acaba?