Yüksek Lisans Mülakatıma Girdim

decalcomanie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
208
174
Bir kardeşiniz olarak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim bugün mülakata girdim daha doğrusu yazılı sınavdı ama mülakat diye geçiyor 😄 sınava hak kazanmak bile benim için sevinç sebebiydi ama şimdi daha çok heyecanlanmaya başladım, umarım kazanırım sadece mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim 🥰

Dün sonuçlar açıklandı yazamadım kusura bakmayın, yedek hakkı kazanmışım 🥺 Yani seçilen asil 8 kişiden 3 kişi kayıt yaptırmazsa ancak o zaman kesin kayıt hakkı kazanıyorum. Olsun, bunda da bir hayır vardır Allah Kerim. 🥺

Dün sonuçlar açıklandı yazamadım kusura bakmayın, yedek hakkı kazanmışım 🥺 Yani seçilen asil 8 kişiden 3 kişi kayıt yaptırmazsa ancak o zaman kesin kayıt hakkı kazanıyorum. Olsun, bunda da bir hayır vardır Allah Kerim. 🥺
Herkes bir kaç ünive başvuruyor istediği yer olunca diğerine kayıt yaptırmıyor, kısmetinizde varsa olur inşaallah. Hakkınızda hayırlısı olsun

Herkes bir kaç ünive başvuruyor istediği yer olunca diğerine kayıt yaptırmıyor, kısmetinizde varsa olur inşaallah. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ay İnşallah vallaha ben tek kendi üniversiteme başvurdum çünkü eğitim gördüğüm şehirde yaşıyorum ve okulumla hocalarımı çok seviyorum bu yüzden bir ihtimal belki ☺️

X