Kızlar öncelikle merhaba. Aranızda yüksek kiloda hamile kalan var mı? Ben 70 kiloyum çocuk istiyorum ama daha çok kilo almak istemiyorum. Yüzmeye gidiyorum. Nasip olursa hamile olduğum zaman da da gitmeyi düşünüyorum. Aranızda varsa yüksek kiloda hamile kalan, herhangi bir problem yaşandı mı ve kaç kilo aldınız? Hem bebek hem anne için sağlıklı olmadığını okumuştum bir yerde.
Öneriniz için teşekkürlerHızlı alan bünyeniz varsa hemen hamile kalsanız bile kafanıza göre beslenmeden diyetisyene başlayın mutlaka. İlk 3 ayda 10 kilo kadar verirseniz. 3 ay sonrasında da 10 kiloyu geri alsanız hamileliğinizi 70 ile bitirirsiniz. Arkadaşım öyle yaptı. Hamile kaldı diyetisyene başladı. 80 işe başladı 10 kilo verdi 3 ayda. Sonraki 6 ay 10 kilo aldı. 80 ile doğuma girdi. 70e inmişti çoktan 1 ay içinde doğumdan sonra.
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi85 kiloda hamile kaldim 2 bucuk aylik hamileyim su an 1 kilo aldim o da sisliktir buyuk ihtimal cunku gogusler falan asiri buyuyo gereksiz kalorili hicbir seyi yemiyorum onceden de yemezdim aslinda sadece troit hastasiyim ve metabolizmamin cok yavas oldugunu kim normal insanlarin 2 kati efor harcamam gerektigini soylemisti endokrin doktorum şu an bu sekildeyiz şeker kolesterol falan herhangi bir durum yok saglikli beslenmeye devam ederek ilerliycem umarim saglikli hayirli bir sekilde bebegimi kucagima alabilirim
160 boya, 70 kilo için yüksek kilo demel dogru olmaz. Kolaylikla kontrol altına alınabilecek bir kilo bu.Boyum 1.60. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ekmeği ve şekeri azaltmaya çalışıyorum. fastfood hiç yok zaten. Ama o kadar tuhaf ki bünyem 10 güne 4 kilo almış insanım ki aşırı yemem olmadığı halde
Ay siz bir de bana sorun onu. Fotoğraflarda falan kendimi görünce psikolojim bozuluyor160 boya, 70 kilo için yüksek kilo demel dogru olmaz. Kolaylikla kontrol altına alınabilecek bir kilo bu.
Ciddi seviyede obezlikle savaşan insanlar için konunuz çok şımarıkça gelebilir.Ay siz bir de bana sorun onu. Fotoğraflarda falan kendimi görünce psikolojim bozuluyoraynaya bakınca sorun olmuyor da fotoğraflar çok problem
Herkesin durumu illaki başka birine göre daha iyi olabilir. Ancak böyle olması rahatsız olamayacağımız anlamına gelmez.Ciddi seviyede obezlikle savaşan insanlar için konunuz çok şımarıkça gelebilir.
70 kilo çok aşırı bir kilo değil. İlk gebeliğimde 90 kiloyla hamile kaldım 103le normal doğum yaptım. 2.de 86yla hamile kaldım 106yla gebelik zehirlenmesinden zorunlu sezeryana alındım. Kiloyla ilgili gebelike yaşadığım sıkıntı nefes darlığı ve hareket kabiliyetimin azalması oldu.Kızlar öncelikle merhaba. Aranızda yüksek kiloda hamile kalan var mı? Ben 70 kiloyum çocuk istiyorum ama daha çok kilo almak istemiyorum. Yüzmeye gidiyorum. Nasip olursa hamile olduğum zaman da da gitmeyi düşünüyorum. Aranızda varsa yüksek kiloda hamile kalan, herhangi bir problem yaşandı mı ve kaç kilo aldınız? Hem bebek hem anne için sağlıklı olmadığını okumuştum bir yerde.
Tabii ki olabiliriz. Ama rahatsızlığın boyutları olur. 99 almışım yaa diye ağlayan kızlar gibi olabiliyor bazı rahatsızlıklarımız.Herkesin durumu illaki başka birine göre daha iyi olabilir. Ancak böyle olması rahatsız olamayacağımız anlamına gelmez.
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 167 boyunda 85 kıloym bebek istıyorum 2 kez çatlatma ignesi yaptrdm başarısız oldk doktor aşılama yapalm dedı ama ben ıstemedım ve ara verdım şimdi ise benden çökeleksi kokusuz süt gibi akıntım var sakız gibi uzuyor adetıme 4 gün var daha gögüslerim 15gün önce acıyıp süşti gözbebekelrim büyüdü kasık agrım var ama bılmıyorm hamile olma ihtimalim varmı ? Sizce testi kaçgün geçe yapmalıyımKızlar öncelikle merhaba. Aranızda yüksek kiloda hamile kalan var mı? Ben 70 kiloyum çocuk istiyorum ama daha çok kilo almak istemiyorum. Yüzmeye gidiyorum. Nasip olursa hamile olduğum zaman da da gitmeyi düşünüyorum. Aranızda varsa yüksek kiloda hamile kalan, herhangi bir problem yaşandı mı ve kaç kilo aldınız? Hem bebek hem anne için sağlıklı olmadığını okumuştum bir yerde.
Kaset testleri adetiniz geciktikten sonra yapın bence. Ayrıca erken gebelik testleri de oluyor şu an erken gebelik testi yaparsanız çıkma ihtimali var onu yapın benceSelam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 167 boyunda 85 kıloym bebek istıyorum 2 kez çatlatma ignesi yaptrdm başarısız oldk doktor aşılama yapalm dedı ama ben ıstemedım ve ara verdım şimdi ise benden çökeleksi kokusuz süt gibi akıntım var sakız gibi uzuyor adetıme 4 gün var daha gögüslerim 15gün önce acıyıp süşti gözbebekelrim büyüdü kasık agrım var ama bılmıyorm hamile olma ihtimalim varmı ? Sizce testi kaçgün geçe yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?