- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
ne diyem, darısı başımıza inşallahc adete son 4 gün bu arada acayip heyecan var, ne kadar olmamış gibi hissetsem de...insan heyecanlanmadan yapamıyorvalla sok oldum dogurmus bıle kızı olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyem, darısı başımıza inşallahc adete son 4 gün bu arada acayip heyecan var, ne kadar olmamış gibi hissetsem de...insan heyecanlanmadan yapamıyorvalla sok oldum dogurmus bıle kızı olmus
aynen öyle heyecan şart bıyerde ayın 21 indemi senın batne diyem, darısı başımıza inşallahc adete son 4 gün bu arada acayip heyecan var, ne kadar olmamış gibi hissetsem de...insan heyecanlanmadan yapamıyor
evet cnm 21 i, cumartesi günü yani ama adet olacakmışım gibi ince sızı var kasıklarımda ve rahimde...aynen öyle heyecan şart bıyerde ayın 21 indemi senın bat
yumurtlma dönemıı olumlu gecmıssede oluo takma kafana adet olucaksakda oluruz napalım ucunda ölüm yok ya hem daha yolun en basındayız önümüzdeki y daha farklı seyler denerız git gide daha cok bilinçleniyoruzevet cnm 21 i, cumartesi günü yani ama adet olacakmışım gibi ince sızı var kasıklarımda ve rahimde...
aynen canım yaaa, hem kürler daha yeni yeni gösterecektir kendini, ilk aydan ne bu, kolay mı öyleyumurtlma dönemıı olumlu gecmıssede oluo takma kafana adet olucaksakda oluruz napalım ucunda ölüm yok ya hem daha yolun en basındayız önümüzdeki y daha farklı seyler denerız git gide daha cok bilinçleniyoruz
aynenn kolay olsaydı önceden olurdu zatenaynen canım yaaa, hem kürler daha yeni yeni gösterecektir kendini, ilk aydan ne bu, kolay mı öyle
ben yıllardır korundum be canım aklım çıkardı hamile kalacam diyeaynenn kolay olsaydı önceden olurdu zaten
hiç mi düşünmedin cocuguben yıllardır korundum be canım aklım çıkardı hamile kalacam diye
hiççççç düşünmedim, ben de, eşim de şimdi doktor olmaz deyince kafama dank ettihiç mi düşünmedin cocugu
aahh ahhhh ben hıc korunmadım ilaçla gerı cekme yöntemını kullandımhiççççç düşünmedim, ben de, eşim de şimdi doktor olmaz deyince kafama dank etti
ben de hiç ilaç kullanmadım hep geri çekme bizde deaahh ahhhh ben hıc korunmadım ilaçla gerı cekme yöntemını kullandım
iyi bare oradan yırtıyoruz ilaç kullanmamak büyük bi avantajben de hiç ilaç kullanmadım hep geri çekme bizde de
kızım hamilesin sen yaaaa, yiyeceklerin tadı farklı gelirmiş hamiş kalıncaaa, ayyy çok heyecanlandım şimdi, Allahım inşallah, çok amin.... :)kızlar bugun yemekde bezelye yemegı yaprak sarması salata var yanına belki bulgur pilavı yaparım pirinç yiyemıorm kızlar bu ara ya tadı bı degısık gelıo
ama sankı gecen ayda aynıydı pilav yapmıstım yıyemedım hatta komsuya verdım gecende yine yaptm yıyemedım attım çöpe gecen gun yaprak sardık annemle içi bi yedım anneme dedım tadı bı tuhaf plastık gbii bi yesene dedım yok dedı baktı tadınakızım hamilesin sen yaaaa, yiyeceklerin tadı farklı gelirmiş hamiş kalıncaaa, ayyy çok heyecanlandım şimdi, Allahım inşallah, çok amin.... :)
bernacım bu ay hamileama sankı gecen ayda aynıydı pilav yapmıstım yıyemedım hatta komsuya verdım gecende yine yaptm yıyemedım attım çöpe gecen gun yaprak sardık annemle içi bi yedım anneme dedım tadı bı tuhaf plastık gbii bi yesene dedım yok dedı baktı tadına
aaahh nerde keske ama o dedıgım pirinci yiyemedıgım tat bır aydır var yanıbernacım bu ay hamile
montecimde hamilebernacım bu ay hamile
inşallah hamıleyızdır sende öyle bu işler hiç belli olmaz az önce lavaboya gttım sıyah iç çamasırı gymıstım günlük pedi kullanmadım bu ay akıntımı daha ıyı takıp etmek için ay yapışkan beyaz seffaf arası akıntı gelmıs degişik gördmmontecimde hamile