- 2 Eylül 2015
- 714
- 1.415
28 canım ama değişiyor bu tabiCanım regl döngün kaç gün ona göre bişey söyleyebilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 canım ama değişiyor bu tabiCanım regl döngün kaç gün ona göre bişey söyleyebilirim?
28 se 14. gün çatlama olur canım sen eczaneden 1-2 tane al bildiğim kadarıyla eczanede pahalı çünkü.. siparişini de ver 50 tanesi 30-40 TL ye falan geliyo bi de yanında gebelik testi oluyo.. yarın eline ulaşır.. Gelene kadar eczanedekileri yaparsın..28 canım ama değişiyor bu tabi
teşekkürler ediyorum canım.28 se 14. gün çatlama olur canım sen eczaneden 1-2 tane al bildiğim kadarıyla eczanede pahalı çünkü.. siparişini de ver 50 tanesi 30-40 TL ye falan geliyo bi de yanında gebelik testi oluyo.. yarın eline ulaşır.. Gelene kadar eczanedekileri yaparsın..
incir kürüde uyguluyorum şuanda yumurtalarım gelişsin kaliteli olsun diye...hayırlısı bakalımteşekkürler ediyorum canım.
Rica ederim canım şimdi sen yapınca resim atarsın ben okumanda yardımcı olurum.. 2 saat sıvı almadan yapmalısın testi aklında olsun :)teşekkürler ediyorum canım.
bunlar kullanım kağıdında yazıyor değilmi...Rica ederim canım şimdi sen yapınca resim atarsın ben okumanda yardımcı olurum.. 2 saat sıvı almadan yapmalısın testi aklında olsun :)
Yok canim hiç kullanması. 10.12.14.16 ve. 18. Günü degerlendiriyorumno_name_ sen ovulasyon testi kullanıyomusun? Ben haziranda ovulasyon testiyle ilk denememde hamile kalmıştım..
İncir küründe dikkat et canım. incir kürü yumurta sayısını artırdığı için kistte yapabiliyormuş. haftada 4 kez aç karnına yumurta büyüklüğünde soğanı ince ince kıyıp 1 yemek kaşığı sumakla karıştırıp yemekten 15 dakika önce yemek gerekiyormuş. bu şekilde kür hem daha etkili oluyormuş hemde kist oluşumunu engelliyormuş.incir kürüde uyguluyorum şuanda yumurtalarım gelişsin kaliteli olsun diye...hayırlısı bakalım
canım çok sevindim. hayırlısı.Doktorumu degistrdim kızlar biyer buldm pahalı baya SSK gecmio ama çok iyi klomen kullanmadan cagrdi direk rahm filmi istedi yoksa olmaz dedi
ben soğancıyım zaten...yerim vallahi severek.İncir küründe dikkat et canım. incir kürü yumurta sayısını artırdığı için kistte yapabiliyormuş. haftada 4 kez aç karnına yumurta büyüklüğünde soğanı ince ince kıyıp 1 yemek kaşığı sumakla karıştırıp yemekten 15 dakika önce yemek gerekiyormuş. bu şekilde kür hem daha etkili oluyormuş hemde kist oluşumunu engelliyormuş.
canım soğanı bende severim ama aç karnına pek te gitmiyorben soğancıyım zaten...yerim vallahi severek.
Biz bunu hep diyoruz da bi Dr lar anlamıyor nedenseDoktorumu degistrdim kızlar biyer buldm pahalı baya SSK gecmio ama çok iyi klomen kullanmadan cagrdi direk rahm filmi istedi yoksa olmaz dedi
canım soğanı bende severim ama aç karnına pek te gitmiyor
onlar için biz deneme tahtasıyız. bizim ne yaşadığımız onlar için önemli değil. tüp bebek denemelerinde bile dr lar en az 2 negatif denemeden sonra rahim filmi istiyorlar. yazık o insanların maddi ve manevi kayıplarına. dr lar sadece aldıkları paraya bakıyorlar.Biz bunu hep diyoruz da bi Dr lar anlamıyor nedense
gözün aydın canım...neler yapmıştın bu fsh içinAldm sonucu 8.57 çok şükür yükselme yok bir buçuk puan düşmüş