Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. 40 50 lerle doğal hamile kalan var. Tüp neden olmasınki galiba nasip işi.Gercektenmi ben ilk defa duyuyorum çünkü fsh yuksekken genelde folikül yada yumurtada oluşmuyor
Sizin fsh, e2 kaçAdetin ilk günü başla sabah akşam bir tatlı kaşığı hayıt al bardakla ez biraz sert üstüne sıcak su koy beklet iç 15. Gün bırak. Önce Allah'ın izniyle 2. Ayda hamile kaldım,. İlki tüp bebek
Sanırım haklısın canım tamamen nasip fsh 100 lerde olup hamile kalanida okumuştum biryerde...bebek evet istiyorum hemde çok ama sanırım en çokta ilaç kullanmadan unuttummu ictimmi hormonun zararı varmı gibi şeyleri dusunmeden artık regl olmak istiyorumEvet canım. 40 50 lerle doğal hamile kalan var. Tüp neden olmasınki galiba nasip işi.
Bende istiyorum. Normale dönsek keşke.Sanırım haklısın canım tamamen nasip fsh 100 lerde olup hamile kalanida okumuştum biryerde...bebek evet istiyorum hemde çok ama sanırım en çokta ilaç kullanmadan unuttummu ictimmi hormonun zararı varmı gibi şeyleri dusunmeden artık regl olmak istiyorum
Inşallah canım biz elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın...topiğin hakkını verelim Yüksek fsh a inatBende istiyorum. Normale dönsek keşke.
12/13 tam hatırlamıyorum prolaktin de yüksekti.Sizin fsh, e2 kaç
Nasıl içtiniz bilmiyorum ama ben faydasını gördüm ve hamile kaldımBen bir aydır hayıt içiyorum düşmedi aksine prolaktin i yükseltti beni . Bu ay da kan tahlili yaptıracagım bakalım düşmüşmü devam ediyorum hayıta
Bende içtim hemde 5 ay çok düzenli aslan pencere Hayıt Civan percemi hiçbir işe yaramadiBen bir aydır hayıt içiyorum düşmedi aksine prolaktin i yükseltti beni . Bu ay da kan tahlili yaptıracagım bakalım düşmüşmü devam ediyorum hayıta
Ya canım şöyle 50 60 100 olanlar yazsa? Ne yaptılar çocuğu olan oldumu sonradan adet gördüler mi? Bizede umut olsa. :)Inşallah canım biz elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın...topiğin hakkını verelim Yüksek fsh a inat
Aynen canım nasıl bir yol izlediler nekadar sürede atlattılar okadar yoruldumki artık surekli araştırıyorum inşallah birileri yazsada şu kafamızdaki karabulutlari dağıtabilsekYa canım şöyle 50 60 100 olanlar yazsa? Ne yaptılar çocuğu olan oldumu sonradan adet gördüler mi? Bizede umut olsa. :)
Ah şu troid bendede var rezerv bitik 4 aydır adet yok yaşımda 39 ne varsa denedim vitaminler otlar erbil beye de gittim ennsonunda pes ettimTüp bebek için yılbaşı sonrası Erbil Yağmur'dan randevu almayı düşünüyorduk. Hatta 2-3 aydır arı sütü, polen, Q10, balık yağı, multivitaminler içiyordum yumurta kalitesi için. Nisan ayında ölçtürdüğümde FSH 12,7 idi, bu ay ölçtürdüğümde 17,6 ya fırlamış. 1 ay önce yaşım 39 oldu. AMH testi de yaptırdım, sonuçlarımı bekliyorum bir umut, belki bari o iyi çıkar diye. Bir de bende hipotiroid var ve ilaç dozu aynı olduğu halde o da artmış. Zaten hipotiroid normale girsin diye beklerken 1 yıl kaybettim ve hala düzelmedi. Şu an tüp bebek şansımı da yitiriyorum gibi görünüyor. Şimdi yine 1,5 -2 ay daha ilaç kullanıp TSH'ın düşmesini, tiroidimin normale girmesini beklemem gerekecek. Halbuki 1 ay önce en azından tiroid değerlerim normaldi, şimdi o da bozulmuş. Bu esnada zaten olmayan yumurtalar daha da tükenecek. Moralim çok bozuldu. Çocuğum olmayacağı fikrine alıştırmaya çalışıyorum artık kendimi. Açıkçası bu kadar erken menopoza gireceğimi düşünmüyordum çünkü, ailemdeki kadınların hepsi 50'den sonra menopoza girdi. En azından tüp bebek için 1-2 şansım olur diye ümit ediyordum ama o da olmayacak bu gidişle.
Valla ya anlamadım gitti.Ya herkes tutturmuş bir hayıt diye ben anlamadimki bizdemi terslik var türümüzmü cinsbirtek bize yaramadı
Maalesef bende adet göremiyorum ilaçla sadece...benimde bu ay öyleydi 3 ay olmayınca gayet normal oldum bu ay ilaçla..inşallah rabbim hepimize nasip eder değerlerimiz hemen hemen aynı haberleşelim gelişmeleri yazalım senin icinde bir sıkıntı yoksa
Amin inşallah hayırlısıyla...Aynen tatlım ilaç dediğin gibi hormon içeriyor ama vücudun aylık döngüyü tamamlayabilmesini sağlayacak kadar yapay hormon tabiki gelismeleri yazalimki gercekten herkes birbirine faydalı olabilsinHangi ılaci kullaniyorsun adet için benim kullandigimdan mi acaba ? Ilaç aynı zamanda östrojen salgiliyor.. fsh yüksekliginden beyinimiz östrojen salgilamiyormuş dr dedi bana da.. östrojende fölikül üretmiyor.. o kadar çok detayli ki aslında araştıra araştıra çok şey öğreniyoruz..
Yaz tabi ki memnun olurum bende yazarım ne işe yarar ise yardımcı oluruz birbirimize.. amin inşallah hayırlısı ile kavusuruz bebişlerimize ☺
EVet bazılarında ters etki yapabiliyormus bende yaptı işte prolaktini mi de yüksektti bakalı bu ay düşmüş olacak mı belki bir ayda etki etmemiş olabilir .Bende içtim hemde 5 ay çok düzenli aslan pencere Hayıt Civan percemi hiçbir işe yaramadi