- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
Benimki 160inşallah canım kaç gram olduğu aklımda değil eve geçince bakarım sana bilgi veririm senin fsh ın kaç benim 58 di enson
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 160inşallah canım kaç gram olduğu aklımda değil eve geçince bakarım sana bilgi veririm senin fsh ın kaç benim 58 di enson
Adet görebiliyor musun kendiliğinden?Benimki 160
evet küre başladığımdan buyana 3 kez düzenli oldum ondan önce nerdeyse 1 yıl olmuştu olmamıştımAdet görebiliyor musun kendiliğinden?
Benimde öyle arkadaşım 9 ay olmadım. Dr gittim cyclo verdi. Bende kendi kendime aslan pencesi Hayıt suyu civanpercemi adaçayı cobancantasi aldım günde birer defa içiyorum. 15 gün oldu. Maşallah diyelim sana. Ama bugün aktar bide bana neyden bahsetti canım cuha cicegi kapsülü icmelisin dedi bakalım araştırcam sende bak bi istersen.evet küre başladığımdan buyana 3 kez düzenli oldum ondan önce nerdeyse 1 yıl olmuştu olmamıştım
tamam canım tşk.ederim bende bi bakarımBenimde öyle arkadaşım 9 ay olmadım. Dr gittim cyclo verdi. Bende kendi kendime aslan pencesi Hayıt suyu civanpercemi adaçayı cobancantasi aldım günde birer defa içiyorum. 15 gün oldu. Maşallah diyelim sana. Ama bugün aktar bide bana neyden bahsetti canım cuha cicegi kapsülü icmelisin dedi bakalım araştırcam sende bak bi istersen.
Bide benim korkum ne canım şimdi biz.bitkilerle hormonları dengeledik hamile kaldık diyelim. Hamile iken icemeyecegiz bu bitkileri fsh yukselirse bebek düşer mi acabatamam canım tşk.ederim bende bi bakarım
Yokya bu şekilde çok hamile kalan var merak etme Allah'ın izniyle olur da inşallah oda nasip artıkBide benim korkum ne canım şimdi biz.bitkilerle hormonları dengeledik hamile kaldık diyelim. Hamile iken icemeyecegiz bu bitkileri fsh yukselirse bebek düşer mi acaba
Evt cyclo pro diye ilac kullanyrm ama dusmuyor yine de. Bitkisel ilaclara basladim.Bunun için bir şeyler yapıyor musun?? İlaç falan kullanıyor musun adet olmak için canim
3 aydir hayit ictim. Ise yaradigini dusunuyorum. Daha tahlil yaptrmaya firsat olmadi amaM
Merhaba benm de fsh sim oyle yuksek
3 aydir hayit ictim. Ise yaradigini dusunuyorum. Daha tahlil yaptrmaya firsat olmadi amaM
Merhaba benm de fsh sim oyle yuksek
Bende cyclo içiyorum ama işe yaramıyor fsh bununla düşmüyor adet olabiliyor sıcak basmalarim gidiyor.3 aydir hayit ictim. Ise yaradigini dusunuyorum. Daha tahlil yaptrmaya firsat olmadi ama
Cok guzel bir haber bu. SuperMerhaba kızlaar bugün ense ölçümlerine gittiğimizde cinsiyetleri de öğrendik. 2 oğlum olcakk..
Masallah rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinMerhaba kızlaar bugün ense ölçümlerine gittiğimizde cinsiyetleri de öğrendik. 2 oğlum olcakk..
Merhaba kızlaar bugün ense ölçümlerine gittiğimizde cinsiyetleri de öğrendik. 2 oğlum olcakk..
Arkadaşlar folik asit kullanan varmı daha doğrusu bu bitkisel tedavi sürecinde kullanmak iyi olurmu?
Cyclo fsh si dusurmek icin degl ztn ki. Erken menepozun etki ettigi kemik erimesini engellemek yani o ilacla fsh sin falan dusmuyr bende kac senedir kullanyrmBende cyclo içiyorum ama işe yaramıyor fsh bununla düşmüyor adet olabiliyor sıcak basmalarim gidiyor.
Fsh yi düşürmek için ne yapıyorsun. Bide bugün 4. Günüm ilaç biteli ne zaman adet olunuyor arkadaşım. Offff sistim. Başka bi faydasını gördün müCyclo fsh si dusurmek icin degl ztn ki. Erken menepozun etki ettigi kemik erimesini engellemek yani o ilacla fsh sin falan dusmuyr bende kac senedir kullanyrm