Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım, iyi gidiyo canım bi sıkıntımız yok sukur şimdilikAminn canim,cok sagol. O gunleri de goruruz insallah.
Senin nasil gidiyor?
İnsallah canım, iyi gidiyo canım bi sıkıntımız yok sukur şimdilik
4 bucuk aylık olduk canım sağlıkla gelsinler insallahKac aylik oldu?
4 bucuk aylık olduk canım sağlıkla gelsinler insallah
Amin canım insallah, Evet yarıladık yolu artık :) tek canım benim, genel soylemistim bizim icin ve diger hamile arkadaslar icin sağlıkla gelsinler diyeYarisini gecirmissin canim masallah masallah
Ikiz miydi?
Allahim.saglikla kucagina almayi nasip etsin.
cnm insallahh dualarim seninlee...Ozlemisim boyle gunaydin kizlar yazip simgeleri eklemeni:)
Sana da gunaydin canim.
Kan verdim,biraz kanamam var,merkezde bekliyorum,insallllah arttiysa igne vuracaklar. Allahim hepimizin gonlune gore versin.
Sen nasilsin?
cnm insallahh dualarim seninlee...
Canım benim yaa inşallahh hakkında hayırlıysa katlanmıştır canım.. Öyle olursa hemen müdahale ederler hiç korkma bi iğneye bakar.. Ne zaman çıkacak sonuç ?? biraz yatırsalardı bari seni ayakta gezmeOzlemisim boyle gunaydin kizlar yazip simgeleri eklemeni:)
Sana da gunaydin canim.
Kan verdim,biraz kanamam var,merkezde bekliyorum,insallllah arttiysa igne vuracaklar. Allahim hepimizin gonlune gore versin.
Sen nasilsin?
Ne güzel bunu haykirabilmek, maşallah, hadi inşallah sağlıkla artmış olsun , dualarim seninle canım...Sonu guzel olsun da sabrederim canim.
Bizler negatifler ve olumsuzlar yasadik diye daha temkinliyiz sanirim. Keseyi de gorelim de onu da yazariz canim buyuk harflerle
HAMILEYYYIIIIM
Canım benim yaa inşallahh hakkında hayırlıysa katlanmıştır canım.. Öyle olursa hemen müdahale ederler hiç korkma bi iğneye bakar.. Ne zaman çıkacak sonuç ?? biraz yatırsalardı bari seni ayakta gezme
İnşallah sağlıkla artar ve tutunur annesine bebisinnnn...Ozlemisim boyle gunaydin kizlar yazip simgeleri eklemeni:)
Sana da gunaydin canim.
Sen nasilsin?
hadi inşallah güzel haberlerle gel bize Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın canım kalbim ve dualarım seninle2 saate cikar dediler,1 saati gecti.
Kantinde oturdum canim,bekliyorum. Annem yakinda oturuyor,oraya gidecektim ama yormayim kendimi diye kaldim.