- 2 Eylül 2015
- 714
- 1.415
yarın neden büyük gün ben kaçırdımmı bişeylerihımm tamam cnm o zaman yarın buyuk gun rota o zaman bellı olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın neden büyük gün ben kaçırdımmı bişeylerihımm tamam cnm o zaman yarın buyuk gun rota o zaman bellı olcak
ne güzel düşürebilmişsin en azından daha güvenilir bir ağızdan öğrenmiş oldun sevindim...bu arada çörekotu yağını nereye sürecekmişsin...
aaa düşmüyor mu genelde? aradım çıktı çağla hn karşıma..ben sormadım nasıl yapılacak diye netten detaylı araştırırım diye düşündüm, içilecek sanmıştım, içiliyor çörekotu yağı canım yaane güzel düşürebilmişsin en azından daha güvenilir bir ağızdan öğrenmiş oldun sevindim...bu arada çörekotu yağını nereye sürecekmişsin...
düşmüyor çok yoğun oluyor hatlar genelde...yağ olunca sürülecek diye düşündüm dü ben...değilmiymiş...aaa düşmüyor mu genelde? aradım çıktı çağla hn karşıma..ben sormadım nasıl yapılacak diye netten detaylı araştırırım diye düşündüm, içilecek sanmıştım, içiliyor çörekotu yağı canım yaa
içilecekmiş canım..ben şuna karar verdim şimdi araştırmalarım sonucu, zaten çörekotu yiyorum bal tarçınla her sabah yağını almayacağım, aslanpençesi zaten içiyorum, sadece akşamları 1 fincan soğan suyu içeceğim, hayıtı 1 hafta içmeyeyim artık... 1 hafta yapıp bırakacağım, çünkü soğan suyu rahim duvarını inceltiyormuş, çok da kurcalamayacağım, kaş yaparken göz çıkmasındüşmüyor çok yoğun oluyor hatlar genelde...yağ olunca sürülecek diye düşündüm dü ben...değilmiymiş...
herşeyi detaylı anlattınmı peki miyomu fsh ı kullandığın kürleri falan...içilecekmiş canım..ben şuna karar verdim şimdi araştırmalarım sonucu, zaten çörekotu yiyorum bal tarçınla her sabah yağını almayacağım, aslanpençesi zaten içiyorum, sadece akşamları 1 fincan soğan suyu içeceğim, hayıtı 1 hafta içmeyeyim artık... 1 hafta yapıp bırakacağım, çünkü soğan suyu rahim duvarını inceltiyormuş, çok da kurcalamayacağım, kaş yaparken göz çıkmasın
anlattım hocamız soğan kürü ile aslanpenç. ve çörekotu yağını öneriyor dedi...kür bitince hayıta devam edin dedi...herşeyi detaylı anlattınmı peki miyomu fsh ı kullandığın kürleri falan...
güzel...hayırlısı olsun bakalım.ben bu yağlar konusunda genellikle duyduğum şey soğuk sıkım (pres )olanını kullanmamız gerektiği etkisi daha fazla oluyormuş onuda bir sor istersen alırken.anlattım hocamız soğan kürü ile aslanpenç. ve çörekotu yağını öneriyor dedi...kür bitince hayıta devam edin dedi...
yarın bat cnm ondan bırde kontrolum var doktordayarın neden büyük gün ben kaçırdımmı bişeyleri
kolay gelsin canım...ohh neler hazırladın kimbilir :)geldım kzlar aksam mısafrmm gelcekms bıseyler hazırladımm basım catlıo valla belım koptu iş yapmakdan temızlıkte yaptm
ayy valla bır yandan temızlık yaparken kek ve pogaca yaptmm sımdılık esımın cocukluk arkadası gelck öle caya daha anca otrdum belim çok agrıokolay gelsin canım...ohh neler hazırladın kimbilir :)
dikkat et kendine, bel zorlamaya gelmez, Allah korusun, dinlene dinlene yapayy valla bır yandan temızlık yaparken kek ve pogaca yaptmm sımdılık esımın cocukluk arkadası gelck öle caya daha anca otrdum belim çok agrıo
valla göz kapaklarıma agrı düştü oturunca kafamı koysam uyurum bu progestan zaten mallastırıo bnm belim hep agrır ama yıllardan beri ıkı iş yapmaya gelmez hiçdikkat et kendine, bel zorlamaya gelmez, Allah korusun, dinlene dinlene yap
hamilelik ihtimalinden dolayı çok zorlama kendini canım.valla göz kapaklarıma agrı düştü oturunca kafamı koysam uyurum bu progestan zaten mallastırıo bnm belim hep agrır ama yıllardan beri ıkı iş yapmaya gelmez hiç
dikkat edıorm cnm agır kaldrmamaya calısıorm genld ehamilelik ihtimalinden dolayı çok zorlama kendini canım.
Bir hamile haberi alsakta artık moralimiz ,azmimiz ,güvenimiz ,tavan yapsa...Güzel haberler olsun inşallah canım.dikkat edıorm cnm agır kaldrmamaya calısıorm genld e
nerelerdesin canım sen? nasılsın? nasıl gidiyorhamilelik ihtimalinden dolayı çok zorlama kendini canım.
aminnn inşallah, şu an en yakın bat bernuşun sanırım, hadi inşallahBir hamile haberi alsakta artık moralimiz ,azmimiz ,güvenimiz ,tavan yapsa...Güzel haberler olsun inşallah canım.
bn ilşkiyi erken bıraktıgımız için umut görmuorm yoksa bır umu vardı bu ay benceaminnn inşallah, şu an en yakın bat bernuşun sanırım, hadi inşallah