Gebeliğe Hazırlık Yüksek E2 degeri ve dogum kontrol hapi arasindaki mantik ve ise yarayan ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğum Kontrol hapı kullanmasan bile 6 ay korur diyorlardı o yüzden kafama takıldı başka ilacı yok mudur bunu düşüren

E2 degeri regl iken dusuk yumurtlama doneminde ise yuksek olmali. Yani yumurta uyarici ilac kullandgnzda e2 nin yukselmesi lazim yumurtlarn kalitesini ve uyarildigini gosterir

Benimde e2 yüksek çıktı 2 doktora gittim aile hekimine danıştım kimse sorun olur demedi ama hamile de kalamadım

123 çıktı sol yumurtalığımda polikistik over varmış
Geçmiş olsun ne tedavi verdi doktor bir de ultrasonda mı gördü adetin kaçıncı günü hormon testini yaptırdınız. Ben daha 20 gün önce baktırmıştım kist yok demişti şimdi bu değer başka birsebepten yğkseklmiş olabilir mi

Hiç bir tedavi vermedi 2 doktora da gittim adetlerim düzensiz değil kilo kıl problemi de yok sanırım ondan hormonlara adetin 4. Günü bakıldı kisti alttan bakınca gördü e2 yi bence göğüs uyarılması da yükseltiyor internette bir yerde de rastlamıştım ama ne kadar doğru bilemem bende öyle düşünüyorum

E 2 için doğum kontrol hapı niye ki bende kullanıyorum ama e2 yüksek olduğu için değil rahim dinlendirmedeyim bir ay sonra transfer olup entometrium tabakası hazirlanicak Yasmin kullanıyorum doğum kontrol hapı entometrium şuanda inceltiyor diye biliyorum

Polikistik over için bir tedavi vermediyse bu şekilde de hamile kalınır mı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…